- 8 Aralık 2011
- 44.044
- 153.729
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım nasılsınız şimdi bana dersiniz buda nerden çıktı yoktu ne zamandır diye hepinizi çok özledim.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız...izmirdeyim bir hafta oldu geleli... 13 ocağa gün verdi doktorum duramazsam 10 ocakta olabilir hayırlısı olsunda ne zaman olursa olsun....sizler nasılsınız..bu arada bugün yağızın doğum günü iyiki rabbim onu bize nasip etmiş.rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın korusun...anne olmak isteyen arkadaşlarımada bir an önce bu güzel duyguyu tattırsın...kendinize iyi bakın iyice ağırlaştım ( ama kilo olarak değil ehehe bunuda az kilo ve çatlaksız bitirdim çok şükür ) 6 yada 7 kilo aldım yağızdada 7 kilo almıştım...sağlıklada kucağıma alırım inşallah bebeğimi.hepinize iyi haftasonları inşallah...
He yaaa nereden çıktın sen kızzzz
nasılsın kız yoktun epeyidr furkan nasıl:Emir Bebek:
evet canım yoktum ama artık geldim inşallah buralardayım artık.furkanda iyi teyzesi yaramazlık yok sen nasılsın
selam canlarım
nasılsınız
yeni evimin fotoğraflarını albüme ekledim ama kusura bakmayın biraz dağınık yeni taşındığım zaman çektim tam toparlayamamıştım .
Alllah iyilik versin kuzum maşallah oğluşuna sana bişey diyimmi furkanlar çok yaramaz olurmuş gerçi sana daha öncede dedim ama neyse
bende iyiyim kuzum ne olsun kışın çıkmasını havaların açılmasını kuşların ötüşmesini çiçeklerin açması başka ne isteyeyim deha bide bebek istiyom başkada bişey istemiyom gel buraya eşşek sıpası ya
ya kızlar ben nick değiştirmek istiyom ama BİZE ULAŞIN BÖLÜMÜNDEN YAZDIM ama ses seda yok neden yazmıyorlar ya sıkıldım nickimden ben ya:84::84:
eeee kızlar daha daha nasılsınız ????beni sorarsanız eşim 10 gündür çok hasta şu grip salgınından o da nasibini aldı eşimi iyileştirmeye çalışıyorum..çok ağır geçiriyor.ilk 3 gün ateşi hiç düşmedi daha sonra bitmeyen halsizlik şimdide öksürmekten sesi kısıldı..evde maske ile duruyor malum çocuklara bulaşmasından korkuyor..Allah kimseye vermesin bu sene bizim sınavımız hastalıktan yana..Rabbim şifasız hastalık vermesin kimselere inş.
kendinize iyi bakın kızlar hepinizi öptüm....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız...ben nasipse pazartesi günü doğum yapıcam...dualarınıza ihtiyacım var..inşallah eve dönünce bebeğimle sağ salim sizlerede haber veririm...Bircancım çok teşekkür ederim yağızın doğum gününü kutlamışsın teyzesi.seni kocaman öpüyoruz...kendinize iyi bakın.şimdiden hakkınızı helal edin...iyi akşamlar...
eeee kızlar daha daha nasılsınız ????beni sorarsanız eşim 10 gündür çok hasta şu grip salgınından o da nasibini aldı eşimi iyileştirmeye çalışıyorum..çok ağır geçiriyor.ilk 3 gün ateşi hiç düşmedi daha sonra bitmeyen halsizlik şimdide öksürmekten sesi kısıldı..evde maske ile duruyor malum çocuklara bulaşmasından korkuyor..Allah kimseye vermesin bu sene bizim sınavımız hastalıktan yana..Rabbim şifasız hastalık vermesin kimselere inş.
kendinize iyi bakın kızlar hepinizi öptüm....
slm hanımlar nasılsınız ben çok yoğun günler geçiriyorum malum
3 çocukla çok yoruluyorum ama yinede güzel onların büyüdüğünü görmek
oğlum çok hasta oldu salgına yakalandı bebek olduğu içinde her ilacı veremedi dr
iğne ve hava verili sabah akşam 4 gün boyunca
geçmeseydi son çare yatırcaklardı ama çok şükür gerek kalmadı
doğumu yaklaşanlara hayırlı doğumlar inş.
beryal evin çok güzel canım gülegüle sağlıkla otur inş. evinde
divint pelin epey büyümüş canım maşAllah çok tatlı
herzaman yazmaya fırsat bulamasamda takip ediyorum sizi şimdi oğlum babasında
bende fırsat bulmuşken yazıyım dedim