Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada size bir şey yazacağım yuhhhh artık diyeceksiniz ama oldu bu da başıma geldi.
tövbe tövbe yaaa lanetlimiyim neyim
cuma günü bayram tatiline girmeden bütün evrakları yetiştirdik tapu ruhsat çıktı gittik rica ettik elektrik su işlemlerini hızlandırdılar .cuma akşam üzeri elektrik ve suyu bağlattık adamlar geldiler saatleri bağladılar.sular açıldı ve fiyasko.benim mutfağım lavabosuna çatlak boru takmışlar mutfağım su içinde .hemen alt katımdaki komşununda yavanına su dolmuş.şimdi mutfağımı yıkıp tekrar yapacaklar.bayramım zehir oldu 2 gün öncede eşime haber geldi afrikaya gideceksin diye.cumadan beri ağlamaktan gözlerim morardı .siz düşünün halimi benim.havalarda soğuyor ben 2 çocukla bakalım ne yapıcam.allahım beni sınıyormu ne .bıkadar terslik olurmu .bir insana bukadar eziyet çektirtilirmi ya .evimden buz gibi soğudum inanın.inşaattayken bir çok sorun oldu .şimdide eşim evinde oturup bir kahve içemeden gitti.yazık bize yaaaaaaaa.bıktım artık
allah kavuştursun canımgünaydınlar canlarım
eşim saat 7:00 uçağı ile afrikaya uçtu afrikada gemiye katılacak
.4 ay sonra gelecek
bu arada size bir şey yazacağım yuhhhh artık diyeceksiniz ama oldu bu da başıma geldi.
tövbe tövbe yaaa lanetlimiyim neyim
cuma günü bayram tatiline girmeden bütün evrakları yetiştirdik tapu ruhsat çıktı gittik rica ettik elektrik su işlemlerini hızlandırdılar .cuma akşam üzeri elektrik ve suyu bağlattık adamlar geldiler saatleri bağladılar.sular açıldı ve fiyasko.benim mutfağım lavabosuna çatlak boru takmışlar mutfağım su içinde .hemen alt katımdaki komşununda yavanına su dolmuş.şimdi mutfağımı yıkıp tekrar yapacaklar.bayramım zehir oldu 2 gün öncede eşime haber geldi afrikaya gideceksin diye.cumadan beri ağlamaktan gözlerim morardı .siz düşünün halimi benim.havalarda soğuyor ben 2 çocukla bakalım ne yapıcam.allahım beni sınıyormu ne .bıkadar terslik olurmu .bir insana bukadar eziyet çektirtilirmi ya .evimden buz gibi soğudum inanın.inşaattayken bir çok sorun oldu .şimdide eşim evinde oturup bir kahve içemeden gitti.yazık bize yaaaaaaaa.bıktım artık
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım kankam benimherkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...bayramı kutlamak için çok geç kaldım farkındayım anca fırsat bulabildim..pelin artık çok huysuz hiçkimseye gitmiyor sadece benim kucağımda duruyor ve benimle yatıyor
ev işi ve yemek yapamıyorum..hepsi vildanla kocike kaldı..saolsun yapıyorlar ama 9 günlük tatilde bitti..iş başa düştü artık
gece pelin ateşlendi hala ateşli kocik işten izin aldı geliyor hastaneye götürecez...
geçmişe azıcık göz atabildim...
neslişim cnm üzüldüm aşılamanın tutmadığına ..hayırlısı olsun inşallah tüp bebekte şansın açık olur...
beryal sanada geçmiş olsun cnm..sıkma canını sen bununda üstesinden gelirsin...4 ay çabucak geçer eşine kavuşursun inşallah
citos gözün aydın oğlun oluyormuş...sende amma erkek doğurma potansiyeli varmış
beloşum senide çok öptüm canım
vale,haksever ,ayşe ,yaren, bircan ,Huzeyfe hepinizide çok öpüyorum ve kaçıyorum Allaha emanet olun
gözün aydın sulezehra Allah analı babalı büyüttürsün oğluşunuslm kızlar ben 19unda yani cumartesi günü sabah spinal anesteziyle oğlumu kucağıma aldım çok şükür
spinalden çok memnun kaldım tavsiye ederim
oğlumda iyi çok şükür bende ayaklandım yavaş yavaş annem kızkardeşim yanımdalar saolsunlar
hamilelelere hayırlı doğumlar diliyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın
slm kızlar ben 19unda yani cumartesi günü sabah spinal anesteziyle oğlumu kucağıma aldım çok şükür
oğlumda iyi çok şükür bende ayaklandım yavaş yavaş annem kızkardeşim yanımdalar saolsunlar
slm kızlar ben 19unda yani cumartesi günü sabah spinal anesteziyle oğlumu kucağıma aldım çok şükür
günaydın canlarım
evimin işleri nihayet bitti dün gece ilk kez evimde uyudum.
cuma günü de kısmet olursa mevlüt okunacak.allah kabul ederse.
günaydın canlarım
evimin işleri nihayet bitti dün gece ilk kez evimde uyudum.
cuma günü de kısmet olursa mevlüt okunacak.allah kabul ederse.
günaydın arkadaşlar.ben annem ve yağız pazar sabahı evimize döndük tekirdağa yani..annem bel fıtığı ameliyatı olmuştu 2005 te yine tekrarladı fizik tedavisi bitsin falan derken anca geldik hala çok kötü adım atamıyo..neyse bu kadar acısının üstüne pazar sabahı geldik ilaç falan sürdü bacağına su kesesinide doldurda getir dedi.bende akıllı var gücümle kaynattığım kaynar suyu doldurdum keseeye verirkende aman bide yanık çıkarma başımıza fazla dayanma dedim bilmiş gibi..daha on dakika geçmeden su kesesi bi patladı kadının göğsünden aşşağı sırtı falan her yeri yandı..bide bunun acısı eklendimi..perişan oldu kadın hergün pansumana gidiyo..benim yüzümden mahvoldu..cumartesi dönüyo izmire bende nasipse aralık da gidicem doğum ocak başı nasipse malum.. bi ev aldık annem rahat etsin dedik gözden kurtulamadık..giidince mevlüt okutcak kadın...bizden böyle sizlerde iyisinizdir inşallah.kib...