- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim ben güçlü olmaya çalıştıkça dahada dibe vuruyorum allahım sonumu hayır getirsin
üzülme dimekle olmuyo biliyosunki dibe vurmakta bazen iyidir ((beni unutma))diye bi film izlemiştim moralim çok bozukken ağla ağla içim cıktı ama okadar iyi geldiki bence izle canım tavsiyemdir o filde diyoduki kız sevgilise ..sinan aglamak iyimidir sinanda diyo evet agla aglaki hepsi cıksın gözlerinden sonra gülücüklere yer acılsın yüzünde ...dibe vurdum diyodu kız..cocukta diyoduki dibe vurmak iyidir bazen dibe vur en dibe sonra hızla vur ayakalrını ve cık yüzeye öle degilmidir arada kalsan cırpınır bogunulursun ama dibe vurursan hızla ayakalrını vurup cıkarsın hava alırsın üzülme nolur geçicek inşallah birbirimizin omzuna yaslıarak başımızı ağlıyarak geçicek sonra birlikte halayar çekicez burda hamile olmayan kalmıcak ve yeni dertlerimize yelken acıcaz dert siz kul varmıki dimi canım üzülme nolur yada üzül hepsi cıksın içinden yeni umutlaryeşersin salma kendini toparlan seni seviyorum
mesajını çok dikkatli okudum canım ilgilendiğin için çok sağol
doruk artık ağlamıyor servise binerken ama şimdide indiğinde bana vurmaya başladı
kızıyor çantasını yerlere çarpıyor bağırıyor
onu okula yolladığım için aklınca bana ceza verecek çok hırslı ve intikam almayı seven bir çocuk
öfkesini illa benden çıkaracak
öğretmenini arıyorum onlar uyku saatindeyke konuşuyoruz.okulda yaraömaz değilmiş .önceden arada ağlardı ama şimdi ağlamıyor yemeğini yiyor çişini söylüyor uyku saatindede bize sorun çıkarmadan hemen uyuyor dedi,zaten doruk evdede hep düzenli yaşadığında o konulşarda sorunumuza yok tuı ama arkadaşlarıyla paylaşımlarını merak ediyorum ben .şu an yeni diye hep öğretmeniyle yapışıklarmış zamanla düzelir inşallah
şuan evet direk tepkisi sana döndüyse demekki okulda herşey yoluna girmeye başladı tek sorun senin onu okula göndermen ve evde kardeşiyle kalman olabilir okulda sürekli sorun yaratamıyo ama nazı sana geçtigi için seni cezalandırıyo olabilir dediğim gb sorun cıkarmadan okula gidip geldiginde hediyeler ödüller koyabilirsin ama asla hergün degil diyelimki 1 hafta sunu yap snaa su ödül var de bi hediyede şart degil mesela bi pelerin gb bişi dik kral olcakın de erkek cocukları bunu cok sever bide taç tkarsınız kral olurşimdiki çocukalrın herşeyi varki ödüllerle bile kandırılmıyolar malesefoyun hamuru oynat bol bol hiç oynadımı bilmiyorum ama cocuklar için cok yararlı hem sitresini atar hemde el kasları için çok gerekli ve iyi ne bilim birlikte eve geldiginde kaliteli zman geçirin o gelene kadar işlerini halletmeye çalış ve bir -iki saat onunla vakit geçir ne işin varsa onla yapın ondan yardım iste onun eve geldiginde çok mutlu oldugunu okuldayken onu özledigini ama okulda güzel şeyler öğrendigi için çok mutlu oldugunu söyle o yokken evde neler yaptıgını anlat zamanla o tavırlarıda geçicek merak etme canım inşallah bu süre hızlı geçerde rahat edersin
kızlar ayşenin selamı var bi süre gelmeyecekmiş biraz uzaklaşmaya ihtiyacı varmış
kendini iyi hissedince geri dönecekmiş bu arada sinemis 2. doğumu yapmış
ayşe söyledi
as. canım sineme hayırlı olsun bi civciv daha geldi yani
ayşeme de üzülüyorum ama elden bişi gelmiyoki off