- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
ya sezen bılgın varmı senın ben kurtajdan sonra adet azalmaya basladı agrılarımda fazla olmuyor
neden acaba
bozmayım dıyorum ama dayanamıyorum canım ya
bilmiyorum canım
doktoruna sor
bak belki kürtaj dan zarar görmüş olabilir rahmin[/QUOT
anladım sagol canım
anlıyorum seni canım bende önce nasıldım her ay ağlıyodum.inan suanda ağlıyorum sebebini bilmiyorum ama benim hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyo canım bunalımlardayım bugünlerde hayattan hiç zevk almıyorum.insanın derdi hiç bitmezmiş benimkide öyle oldu
İyyİm sİnemcİm sen nasılsın
hoŞ geldİn eleynaaaaaaaaaa
:sinifsinif:
iyiyim çok şükür canım maaşşallah ogluna bu arada
evet kızlar vedalaşmaya geldim neti bugün kapatıyoruz eşim sürekli pc başında durmamdan bebeğim zarar görücek diye bu kararı aldı hepiniz hakkınızı helal edin
fırsat buldukca annemlerden felan girmeye çalışıcam halinizi hatrınızı sormak için inşallah umut listesindekiler en kısa zamanda hamiler listesine gecer hamişlerde hayırlısıyla vakitlice bebeklerini kucaklarına alırlar
hepinizi rabbime emanet ediyorum kendinize ve bebeklerinize çoooooooooooooooookkkkkkkk iyi bakın onları sakın üzmeyin kendiniz üzülmeyinki onlarda üzülmesinler haticeeeeeeeeeeeeeecim
selam ben geldim hihoyyyt hihoyyyt
kimse kalmamış ben gelene kadar boshayallersmile
neyse akşama görüşürüz inşallah azıcık işim var sabah yapamadım apar topar hazırlanıp çıktım çarşıya ordanda güne gittim sengözlerimebaksanab
sinemis naber cnm
bebek nasıl dr gittinmi ne dedi fazla suyun için fisfisfis
iyiyim canım saolasın bebeğime ayrıntılı dopler yapıldı çok şükür bişey çıkmadı ama tabi suyun fazla olması erken doğum riski taşıyor öle yani karışıgım