Dokuz Doğuranlar

nese kimse yok bende çıkayım bare sırtım çok ağrıyo erkenden yatıyım ama hiçte erken değilmiş

ya ben aslında önceden hem soğan hemde incir kürünü okumuştu. Ama soğan kürünü yapmak istediğimde midem ağrır koku yapar diye yapmadım. O ara 4-5 ay olmuştur incir kürünü denedim. Başladım 15 gün falan yaptım sanırım ama o kadar inciri bulmak zor oluyordu. Kimisi çok kuru ve küçük oluyordu, kimisi de daha büyük ve daha ağır. Onları kaynattıktan sonra incirleri ne yapayım diye düşündüm. Kimini yedik, kiminden tatlı yaptım sonra da artık attım. Allah affetsin.
Daha sonra dedim ki ya belki de soğan kürü faydalı olacak yap sen en iyisi. Sonra onu yaptım ama 7-8 gün sonrasında çok fazla akıntı geldi ve sonradan akıntı kesik süt gibi olmaya başladı. Ama adetim gelene kadar o şekilde devam etti. Bende önceden mantar olmuştu onun gibi oldu.
Ya aslında hayırlısı ne zamansa o zaman gelir bebecikler de biz yine de bir şeyler vesile olur diye çabalıyoruz işte.
Adetim de artık her ay gecikmeye başladı. Bende bu ay progeston kullanmaya başladım.
Tarçın kürünü de yaparım artık arada inşallah. Zaten severim ben tarçını.

yok yok burdayım canım ya uyuya kalmışım bogazlarım çok agrıyoda bugün nedense öle içim geçmiş

selam kızlar..bizde doktordan geldik bebişimiz %90 kızmış...ama insan yinede bişiler almaya çekiniyor şimdi ya erkeğe dönerse..kesin demedi...sinir oldum..millet 3 ayda öğrenir biz 5. ayımızdayız hala kesin değil.....
jony canım kalsiyum eksikliğinden oluyor o ağrılar hergün süt iç..seninde benimkisi gibi erken başlamış ağrıların...doktor bana kalsiyum eksikliği dedi..hergün zorla süt içiyorum öğüre öğüre gerçektende geçti ağrılar

nasılsın orayscım..senin için çok sevindim denk gelememiştik canım tebrikler tekrarolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…