Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denemek için aldıını denedın mı bari![]()
ben denemek icin 1 tane aldim ceyizime ama digerlerini teflon set aldim tefalden..
Ben de çeyizime bir takım yaptım, teflondan daha sağlıklı diye. 2 tencere, 3 tavadan oluşan. Ama çeyize kaldırdım işte kullanmadım.
Döküm mü seramik mi diye araştırırken dökümde karar verdim. Nedenlerini şöyle açıklayayım: Seramik tencere için düşürünce kırılır dediler, Tefal ve Esse mağazalarındaki çalışanlar söyledi bunu, evet seramik sağlıklı ama döküm gibi değil sanırım. Dökümdeki yemekler lezzetli oluyor, teyzemde var onun evinde bende kullandım, biraz ağır ama kesinlikle güveç tadı veriyor. Geç ısınıp geç soğuyor. Temizliği gayet kolay.
Şimdi gelelim benim soruma; Schafer 9 parça döküm tenceri setini indirimde 75 TL'ye buldum. Çok çok uygun geldi, alsam mı çok dandik bir şey çıkmasın sonra?
Schafer 9 parça döküm tenceri setini nerede buldunuz bu fiyata? Eğer bir mahsuru yoksa paylaşabilir misiniz? Ben de isterdim. Dİla serisi mi yoksa başka bir seri mi? Benim 30cm'lik derin ve krep tarzı şeyler pişirmek için uygun olan 2 tane tavam ve 26cmlik derin bir tencerem var. Bunlar Lodge'un ürünleri kaplamasız, seasoning denen işlemden geçirdim. Çok kullanışlı. Çok memnunum Bir de yıllar önce İkea'dan 24*24 cmlik kare tava almıştım. Yumurtalarımı onda pişiriyorum. pankek vs de arasıra pişiriyorum. Şimdi de Esse'den 20 cmlik derin bir tencere aldım emaye kaplamalı. Henüz kullanmadım. Biraz endişeliyim emaye kaplaması konusunda. İnşallah memnun kalırım. Sizin bahsettiğiniz seti de 75 tl'ye alırsak super ötesi olurdu.