Dokum tavaalar cok agir bende bir tane var. Izgara tarsi seyleri ssanki mangalda pişmiş gibi pisiriyo. Koftedir ettir tavukdir guzel oluyo ama baska biseyde denemedim.Hanımlar merhaba ben 1 senelik evliyim çeyizime tüm çelik ve granit tava tencere setini karacadan aldım. Hiç memnun değilim çeliklerim hemen yanıyor içleri mor leke oldu. Granitler hep tahta kaşık kullanmama rağmen hep çizildi ve yandılar. Hepsi bir sene de çöp oldu. Doğru düzgün bir tava seti yada tava ararken döküm tavayı öğrendim ama hiç döküm tava kullanmadım. Merak ettiğim şu ki bu tavalarda omlet oluyor mu biraz sert ve ağır bişeye benziyor omlet vs de yapışma oluyor mu? Yada bana yanmayan yapışmayan bir tava öneriniz var mı? Bir de şunu merak ediyorum çelik tavalarda omlet kızartma nasıl oluyor? Bu konularda bir öneri bekliyorum lütfennn
E ben hep deterjan ile temizledim ama umarım bi sorun çıkarmaz saglik acısından sizden temizleme yöntemini öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederimDokum tavada yumurta yapılmıyor. Biz et pisiriyoruz genelde. temizlemesi gercekten cok zor. Deterjanla degil tuz, sirke ve sicak su ile temizleniyor o yuzden gunluk kullanima uygun degil
E ben hep deterjan ile temizledim ama umarım bi sorun çıkarmaz saglik acısından sizden temizleme yöntemini öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim
Cizik olmuyo tahta kasik kulkanirsan.. ama zmnla pisirdiklerin yapismaya basliyo.. zmnla eskiyor haliyleTefal titanium tava kullanıyorum çokta memnunum yapışma sorunu hiç yaşamadım kullanımı temizliği çok iyi 3 sene oldu bi çizik bile yok tabi birazda kullanıma bağlı gerçekten saglam tava eline aldıgında bile anlaşılıyor kalitesi
Bazen unutuyom kaşık çatalda kullanıyorum ister istemez diğer markalara göre uzun ömürlü oldugunu düşünüyorum korkmazla tefalin memnun olmayanlarda vardır illah birazda şans işiCizik olmuyo tahta kasik kulkanirsan.. ama zmnla pisirdiklerin yapismaya basliyo.. zmnla eskiyor haliyle
Tefal cin isi olmayacak.. bu çinliler her seye el atmislar maalesef.. catal filan aninda cizer kasik filan.. benim esim hic dikkat etmezdi simdi daha cok ediyo.. gerci daha gecen yeni aldigim tavayi catalla cizmis dovecektim valla :)Bazen unutuyom kaşık çatalda kullanıyorum ister istemez diğer markalara göre uzun ömürlü oldugunu düşünüyorum korkmazla tefalin memnun olmayanlarda vardır illah birazda şans işi
Aynn hayatımındaki bütün eşyalar nerdese çin işi emsanın granitlerini var ama hiç memnun degilim emsanla elime geldimi bi kenara bırakıp tefali alıyom çatal kaşık kullanmamaya dikkat edeyim en iyisiTefal cin isi olmayacak.. bu çinliler her seye el atmislar maalesef.. catal filan aninda cizer kasik filan.. benim esim hic dikkat etmezdi simdi daha cok ediyo.. gerci daha gecen yeni aldigim tavayi catalla cizmis dovecektim valla :)