Peki tefal titanium tava da hard titanium mu yoksa titanium expertise olanı mı almalıyım sizinkisi nedir? Bu tavaların da kendi içinde kalite ayrımı oluyor malumTefal titanium tava kullanıyorum çokta memnunum yapışma sorunu hiç yaşamadım kullanımı temizliği çok iyi 3 sene oldu bi çizik bile yok tabi birazda kullanıma bağlı gerçekten saglam tava eline aldıgında bile anlaşılıyor kalitesi
Titanium Expertise büyük olanıda var bir tane hard titanium 2 li seti var fark yok bence boyut farklı sadece 3 ünüde rahat bi şekilde kullanıyorumPeki tefal titanium tava da hard titanium mu yoksa titanium expertise olanı mı almalıyım sizinkisi nedir? Bu tavaların da kendi içinde kalite ayrımı oluyor malum
Tefal cin isi olmayacak.. bu çinliler her seye el atmislar maalesef.. catal filan aninda cizer kasik filan.. benim esim hic dikkat etmezdi simdi daha cok ediyo.. gerci daha gecen yeni aldigim tavayi catalla cizmis dovecektim valla :)
Tefal mi? Allah Allah o zmn o iste bi gariplik var.. teflon olduguna eminmisin?ben 1 seneden fazladır kullanıyorum çizilmiyor.
tahta kaşık kullanmıyorum hiç.
Tefal mi? Allah Allah o zmn o iste bi gariplik var.. teflon olduguna eminmisin?
Ay ben hepsine teflon diomusum :) titanium benimde var fransiz yapim ama esim cizmis valla..tefal evet ama alıntıladığın mesaj teflon değil. titaninum
Ay ben hepsine teflon diomusum :) titanium benimde var fransiz yapim ama esim cizmis valla..
Olabilir :) ben nirmaldede tahta kasik kulkanirim yemek yaparkende.. sorun olmuo benim icin.. ama o pisen seyi sucuk yumurta vs icinden catalla aldigindan oyle oluyo..ahaha o kaba kuvvet kullanmıştır kesin:))