• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dökülmeyen Süt Dişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi selamsabah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

selamsabah

Ziyaretçi
Selamlar arkadaşlar
Ben 22 yaşındayım ve alt çenemdeki iki süt dişim hala yerinde duruyor hatta diğer dişlerimden daha sağlamlar hiç ağrı yada acı hissetmedim şimdiye kadar ama renk olarak iyice gri ye döndüler benimle aynı sorunu paylaşan arkadaşlar varsa mesajlarını bekliyorum:sm_confused:

benim oğlum 7 yaşında geçen hafta doktora görürdüm çürüğü vardı
doktor neden hala dişlerinin düşmediğini sordu neyle besleniyo dedi bende çok fazla süt içtiğini söyledim süt dişlerinin dökülmesi için ilaç verdi iki tane bunların zamanında dökülmesi gerekiyor dedi.canım sende bir doktora görün istersen.by.

ben 32 yaşındayım ve bir tane süt dişim duruyor doktorum alınması gerektiğini söylemişti ama aldırmadım diğer dişlerimden biraz küçük ama görüntüde çirkin birşey yok bende dokunmadım gittiği yere kadar gitsin
bu arada yirmilik dişlerimde çıkmadı.fisfisfis

Benimde köpek dişlerimden biri süt dişimdi, artık yok çünkü sallandığı için çektim.a.s

Bende 16 yasındayım. Bi süt disim cıkmamıstı onu cektirdim tel taktırıcam sonra damagım yarılcak telle diş assagıya cekilcek :/

ben üniden bi arkadaşımda gördüm we çok şaşırdım..23 yaşında we 2 tane süt dişi duruodu..

Süt dişlerinizin durumuna göre sizi bir süre idare edecek lamina kompozitle estetik bir işlem yapılabilir.
Eğer süt dişlerin kökleri sağlam değil ise çekim+ kaplama ile çok güzel bir sonuç elde edilebilir.
Arkadaşlar bir sorununuz olduğunda çekinmeden doktora muayene olun,merak ettiklerinizi sorun,Türkiye sınırları içerisinde muayene ücreti alan yer bulmanız çok zordur.
Geçmiş olsun..

18 yaşındayım bnmde azı dişim süt dişi ve üsten geldi süt dişim düşmeince doktora gittim tel takılması lzm üstten geln dişin asıl yerine çekilmesi lzm dedi 2 yıl kalır tel dişinde dedi süt dişim çürük ve beni çok rahatsız edio ama tel taktırmak için beklemem lzm maddi durumdan dolayı geçiçi olarak ne yapılabilir çürük dişime ?????

ben 18 yaşındayım ve alt çenemde 2 tane süt dişim duruyor. diğerlerine göre çok küçüklera.s ama çokda sağlamlar ağrı ve ya sallanma gibi bi durumum olmadığından çektirmeyi düşünmüyorum .. gittiği yere kadar ..:nazar:

Kardeşim 11 yaşında geçen hafta ağzında diş olduğunu sandığımız bir şişlik olduğunu fakettik öyleki yanağı bile şiş görünüyordu. Annem doktora götürdüğünde enfeksiyon olduğu ve süt sişleri dökülmediği halde çekilen filmde attan bütün dişlerinin çıktığını söylemiş. Antibiyotik kullanıyor şimdi. İlaç bitince dökülmeyen bütün süt dişleri çekilecek çünkü hepsinin yedeği mevcut ağzının içinde. allah yardım etsin kardeşime nerden baksanız en az 10 diş var çekilecek:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben de 21 yaşındayım geçen seneye kadar 3 tane süt dişim duruyodu düşmemişti.tabii onların yerine gelmesi gereken dişler de gelemiyodu onlar olunca.mecbur çektirdim şimdi tel taktırdım yenileri yerine gelsin diye bekliyorum.ama keşke önceden ilgilenip çektirseydim diyorum çünkü yeni gelmesi gereken dişlerin kökleri çıkıcak yer bulamadığından hep yamulmuş. :(

Biz bugün iki tanesini çektirdik. Ama daha 10 tane var. bu bile çok eziyetliydi. Garibim nasıl dayanacak o kocaman iğnelere :çok üzgünüm:

benim kızımda 12 yaşında 8 tane dişinin çekilmesi gerekiyor.1 tanesini 7 ay önce çektirdik ama hala gelmedi malum yaşı gereği estetiğe çok önem veriyor.geri kalanınıda çektirince ne ile yemek yiyecek bilemiyorum.acaba en kısa sürede çıkması için ne yapabiliriz.dr.unuzdan aldığınız bir bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ben 21 yaşındayım süt dişim daha düşmedi sallanıyor. Altinda diş var ucunu gorebiliyorum filmde cektirdim. Süt dişim cikarsa bu daimi diş ne kadar zamana tamamen yukarı cıkar

Back