- 20 Ağustos 2008
- 104
- 0
- 116
sultan cok sevındım bende de merak vardı ferro sanalla ılgılı bılgı ıcın sal
rica ederim canım,en azından içimiz rahat olur,diğerinin tadı iyiymiş acaba onu mu kullansak demeyiz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sultan cok sevındım bende de merak vardı ferro sanalla ılgılı bılgı ıcın sal
hepsi başka bişey söylediğine göre demek ki hangisini yaparsak yapalım sorun olmuyor esnek bir konu yani katı kuralları yok o da olur bu da bir şekilde büyüyorlar bebekler
Anne sütünün çoğunluğu sudan oluşuyor zaten,tekrar su verilirse tokluk hissi verir ve bebek emmez.Oysaki ilk altı ayda anne sütü alması lazım.Ayrıca bebeklerin sindirim sistemi gelişmemiş olduğundan ilk altı ay sadece anne sütü verilir.şimdiki doktorları anlamıyorum bebeklere neden su verilmiyormuş suyun yeri ayrıdır sütün yeri ayrıdır
bir tanıdığımızın bebeğine dr su vermeyin demiş onlarda dinlemiş bebeğin vücudu susuz kalmıştı bence yiyecekler de küçükten az az tattırarak alıştırmalıdır ki yemeye başlayınca sorun olmasın sırf sütle beslenen bebekler yemek yemeye alışamıyor
havalar cok sıcakken benım doktorumda ne kadar emzırsende bebek cok terlerse su vermelısın dedı