canım biz çok memnunuz ama bu doktorumuzu bulana kadar da ne çektik bilsen
hepsi farklı bişi sölüyor,en sonunda farkı sen de anlıyosun zaten,çocuğuna iyi gelen bişiler varsa farkediyosun,bizim şimdiki doktorumuz çocukları çok seven genç biri,geldiği yer büyük bi tıp fakültesi,ilaç dozu hesaplamak için küçük bi cep bilgisayarı var ondan hesaplıyor,herşeyi en ince ayrıntısına kadar soruyor,başka şekilde görmediğim muayene tarzı var,gittiğimde bi ton soruyla gidiyorum karşısına,bıkmadan tek tek cevaplıyor :) çok seviyoruz onu ya,kızım da ben de babamız da :))) yalnız yılbaşında gitcek napıcaz bilmiyorum şimdiden üzülüyoruz ya
buarada demir damlası ile ilgili kafamda soru işareti vardı bazı arkadaşlar ferrumun tadi daha iyi demişti burda,kolay içiriyolarmış,biz de kullansak diye sordum,kesinlikle ferro sanol dedi ferrumun bağırsaktan emilme düzeyi çok düşükmüş,alamaz gereken demiri dedi,tadı kötü ama bunu verin dedi,sadece portakal suyuna katılıyomuş
uzun lafın kısası içim o kadar rahat ki,güvenle uyguluyorum dediklerini,yazsam daha çok olcak ama aklıma gelen önerilerini yazarım,size de faydası olur belki :)