- 31 Ekim 2019
- 184
- 325
- 23
- 27
- Konu Sahibi Girlpower22
Merhabalar. Ben bu ay ilk kez klomen kullandım. 5 gün günde 2 defa olarak. Adetin 12.günü doktor kontrole çağırdı. Ben alttan bakacak sanıyordum altını çıkar geç dedi sonra birden sen zayıfsın karından görürüm belki bir deneyelim dedi. Karından baktı. Sağda yumurtan gelişmiş çok iyi cevap vermiş ilaca dedi. Boyutu ne kadar diye sorduğumda bugün olması gereken boyutta 15 16 mm dedi. Akşam çatlatma iğnesi vurdur dedi. Dün akşam vuruldum.
Ama kafama takıldı zaten doktordan memnun kalmamıştım değiştirecektim o boyutta çatlatma iğnesi vur demesi normal mi? Burdan okuduğum hep 18 20 mm de iğne vurulduğu. Umutsuzluğa kapıldım olmayacak diye.
Bir de bu ay olmazsa tekrar ne zaman geleyim diye sorduğumda olmazsa diğer ay gelme ilacın etkisi bir ay daha devam eder dedi.
Ama kafama takıldı zaten doktordan memnun kalmamıştım değiştirecektim o boyutta çatlatma iğnesi vur demesi normal mi? Burdan okuduğum hep 18 20 mm de iğne vurulduğu. Umutsuzluğa kapıldım olmayacak diye.
Bir de bu ay olmazsa tekrar ne zaman geleyim diye sorduğumda olmazsa diğer ay gelme ilacın etkisi bir ay daha devam eder dedi.