Doktorunuz Hangi Vitaminleri Verdi?

doktorunuz hangi vitaminleri verdi?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .

nigemisu

herşey seninle güzel...
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
184
0
merhaba biraz erken ama çok heyecanlıyım. başlığı hemen açmak istedim. Allah hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin... hepiniz şimdiden hoşgeldiniz sevgili 2010 nisan anne adayları.... :nazar:

merhaba bende anne adayıyım adetim 5 gün gecikti kan testi yaptırdım pazar günü oldugu için sonucu yarın alıcam eger hamileysem 2010 nisan ayında anne olucam bende sizin gibi cok heyecanlıyım....

merhaba bende anne adayıyım adetim 5 gün gecikti kan testi yaptırdım pazar günü oldugu için sonucu yarın alıcam eger hamileysem 2010 nisan ayında anne olucam bende sizin gibi cok heyecanlıyım....

tebrik ederim. umarım herşey yolunda gider. sonucu alınca haberdar edin lütfen. inşallah heyacanlı günlerimizi burada birlikte paylaşırız.

slm:))) bende nisan ayı anne adayıyım...bebeğim henüz 5 haftalık,nisan ayı annelerini bekliyorumm:ecrin_bebek:

mrblr bnm bebişimde 6 haftalık bnde nisan annesi olucam inş. sabırsızlıkla nisanı bekliorum :CüvCüv:

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim.nisan annesi olucam inş:Saruboceq: hepimize sorunsuz hamilelik ve kolay doğum diliyorum kızllarrr.:nazar:

bende nisan annesiyim her kese saglikli hamilelik ve saglikli bebek diliyorum:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bende çift çizgiyi yeni yakaladım ve 5 haftalık hamileyim. Yani sizler gibi nisan annesi olacağım.
Allah hepimize yardımcı olsun. Bebeklerimizin tüm gelişimlerini paylaşmayı da nasip etsin..

kaydirigubbakcemile3

slm bende 2010 nisan ayı anneleri grubundanım adım fatoş nasipse 17 nisan gözüküyor senin nezaman canım allah hepimize saglıklı bir hamilelik nasıp etsın ınsallah :)

Ben daha doktora gitmedim ama, son adet tarihim 17 temmuz.
internete göre 23 Nisanda anne olacağım :)

9 haftalık hamileyim nisanın ilk haftası çıkıyor hesaplamalar ...Herkese sağlıklı bir hamilelik dilerim :nazar:

benimde 29 nisan gözüküyor:) hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebişler dilerim:)

dün doktora gittim, folic asid ve progestan verdi.
progestanı daha önceden bir düşüğüm olduğu için verdi.

birde her sabah 1 kaşık üzüm pekmezi ye dedi.

Son düzenleme:
Kızlarrrr, dün doktora gittim ama hiçbişey göremedi :KK43:
hamilesin diyemedi bana. Kan testi yaptırdı. pozitif çıktı.
ınşallah herhangi bir sorun çıkmaz..

bildiğim kadarıyla çok erken haftalarda dışardan bakılan ultrasonla gözükmüyor. Vajinal ultrasonla bile gözükmeme ihtimali var. 6. haftada falan görebilirsin sanırım rahat rahat:) 4. haftadan görende oluyordur muhakkak ama nadir:KK66:
bendede gözükmedi, ama kan testi pozitif. Şimdi görmek için erken haftaya geldiğinde görürüz artık dedi doktorum:)

X