- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Iyy bu dis olaylari bana fenalik getiriyor. Gecen gun disciye kontrole gittim. Benim de var onde bir tane degismesi gereken dis, simdi bir tane daha cikti basima, kaplama yapilmasi gerekiyormus ona da 2 tane kanal tedavisi falan filan. Pff. Neyse simdi kendimi bosvereyim.... Zaten bir dis kaybetmis ve 9 yasimdan beri 1 kaplama disi olan biri olarak diyebilirim ki asla ama asla saglam disime dokundurtmazdiim yerinde olsam. Ne olursa olsun. Tek dis icin 2 ekstra dis feda etmek cok aci bir sey. Ben yapay disin ne oldugunu cocuklugumdan beri bildigim icin, bu dis konusunda cok katiyim. Bence birden fazla doktora gorun. Mesele dis olunca kimi doktorlarin kurtaramadigi disi, bir baska doktor kurtarabiliyor. Ben tek doktora kalsaydim, agzimda 1 degil, 3 yapay dis olurdu. Bulana kadar ugrastim. Bilgi, tecrube ve beceri meselesi dis bence.
Bir de bana sor sevdecim
Ben 15-16 yaşımdan beri dişten çekiyorum
Her sene bir problem çıkıyor
Kaç tane dolgum, kanal tedavim, kaplamam var ama yine de diretiyorum işte orijinal dişi kaybetmemek için
Hayır bir de anlamıyorum mesela günde iki paket sigara içen, dişini fırçalamayan, bakmayan insanlara bir şey olmuyor
Ben üzerine titriyorum yine de patır patır kaybediyorum dişlerimi ya!
Aslında haklısın hem de çok haklısın
Ben istiyorum ki hemen her şey hallolsun rahatça hallolsun ama dediğin gibi biri yapamaz bir diğeri yapar
Kendi doktorumdan küçüklüğümden beri çok memnunum her yaptığı diş dayandı çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama onu bile aşan şeyler olabilir
Hemen böyle umutsuzluğa kapılmamak gerek değil mi?
Birçok seçenek var daha köprüye kadar önümde
Bu arada kendini de anlatabilirsin sorun değil ben artık uzmanı oldum bu meselelerin 10 senedir uğraştığım için