- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Aslında tam olarak olmaz demiyor ancak "olmazsa..." diyor ikidir doktorum bu da sinirlerimi geriyor
3 aydır ben çekiyorum bunun stresini hele son 2 haftadır enfeksiyon yüzünden acıdan ağlamalarımı, uykusuzluk yemek yiyemek vs
Bu kadar emek ve acı varken ortada olmaması ihtimali da moralimi bozuyor
Olur, yaparız desin istiyorum doktor o da gerçi yaparız diyor ancak olmazsa ihtimalini de konuşuyor
Mevzu da köprü vs implant
İmplantın tutmama ihtimalini konuşuyoruz çünkü çene kemiğim inceymiş ek kemik tozu koydular şimdi onu bekliyoruz kemik oluşacak mı oluşmayacak mı diye
Ben de köprü hiç istemiyorum yan dişlerim gitsin istemiyorum
Üstelik de kimse memnun değil herhalde köprüsünden herkes rahat yenmiyor konuşulmuyor falan yazmış? Bilmiyorum aranızda var mı yaptıran deneyen?
Ailem de ege üniversitesi hastanesine gidersin olmaz derse diyor
Ben özelde yaptırmaya çalışıyorum şu an ve biraz moralim bozuk
3 aydır ben çekiyorum bunun stresini hele son 2 haftadır enfeksiyon yüzünden acıdan ağlamalarımı, uykusuzluk yemek yiyemek vs
Bu kadar emek ve acı varken ortada olmaması ihtimali da moralimi bozuyor
Olur, yaparız desin istiyorum doktor o da gerçi yaparız diyor ancak olmazsa ihtimalini de konuşuyor
Mevzu da köprü vs implant
İmplantın tutmama ihtimalini konuşuyoruz çünkü çene kemiğim inceymiş ek kemik tozu koydular şimdi onu bekliyoruz kemik oluşacak mı oluşmayacak mı diye
Ben de köprü hiç istemiyorum yan dişlerim gitsin istemiyorum
Üstelik de kimse memnun değil herhalde köprüsünden herkes rahat yenmiyor konuşulmuyor falan yazmış? Bilmiyorum aranızda var mı yaptıran deneyen?
Ailem de ege üniversitesi hastanesine gidersin olmaz derse diyor
Ben özelde yaptırmaya çalışıyorum şu an ve biraz moralim bozuk