- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıc unutmuyorum tedavı gordugum bır gun doktorun odasındayım 35 dk falan surdu doktorla konusmamızSanirim orda yasamadigim için anlamiyorum. En fazla burdada bazen yarim saat gecikme oluyor ama asla doktor odasina dalinmiyor. Gerçe simdiye kadar en fazla stajyer gördüm, oda laklak için degil. Bilemedim, sadece üzücü buldum.
Devlet hastanelerini kullanmıyorsanız bilemezsiniz bu durumuSanirim orda yasamadigim için anlamiyorum. En fazla burdada bazen yarim saat gecikme oluyor ama asla doktor odasina dalinmiyor. Gerçe simdiye kadar en fazla stajyer gördüm, oda laklak için degil. Bilemedim, sadece üzücü buldum.
Sanirim orda yasamadigim için anlamiyorum. En fazla burdada bazen yarim saat gecikme oluyor ama asla doktor odasina dalinmiyor. Gerçe simdiye kadar en fazla stajyer gördüm, oda laklak için degil. Bilemedim, sadece üzücü buldum.
su mesajımı duzeltmek ıstıyorum eksık yazmısımdoktor dogru demıs bırdaha ona gıtmeyın gercekten boyle yıllardır bır problem varsa tıp fakultesınde bır prof a gorunmenız gerek
Biliyorum yaşamadığın için bilmiyorsun. Ben hem Türkiye'de yaşadım hem yurtdışında , ikisinin karşılaştırması bile yapılamaz İnan. Paran yoksa yandın , iyi paran yoksa yine yandın Türkiye 'de. Nitelikli sağlık hizmetine erişmek çok zor. Bir de sosyo ekonomik durumuna göre davranıyorlar burada: tipine , konuşmana, görünüşüne bakıp öyle muamele ederler. Yakınım zengin biri ne oluyorsa acilen devlet hastanesine kaldırılıyor, bir işlem yapılacak ameliyathaneye alıyorlar ama sedasyon yapmıyorlar. Ortalığı birbirine kayıp bırakın beni gidiyorum sizi de şikayet edeceğim, dava açacağım deyince, bunların jeton o zaman düşüyor . Eşi çok iyi bir avukat, sert kayaya çarptık diye düşünüp utanmadan yüzlerine " kusura bakmayın sizin sosyo ekonomik durumunuzu farketmemişler " demişler. Devlet hastanesine gidiyorsan : fakirsin, cahilsin ( kesin hekimden daha eğitimsizlsin yoksa neden oraya gidesin ön kabülü), zaten şikayet etse de bir şey çıkmaz, yaptığım yanlış tedaviyi anlayacak durumda değil, şikayetten bir sonuç zaten çıkmaz.... gibi gibi kabulleri var.
Burası küçük yer o doktorun eşi de çocuklarımın okulundq ogretmendiSanirim orda yasamadigim için anlamiyorum. En fazla burdada bazen yarim saat gecikme oluyor ama asla doktor odasina dalinmiyor. Gerçe simdiye kadar en fazla stajyer gördüm, oda laklak için degil. Bilemedim, sadece üzücü buldum.
Bende duydum soğan suyunu ama bi akrabamız aynı şekilde soğan suyunu damlatmıș birinin tavsiyesi üzerine, adamın kulak delik miymiş ne anlamadım bi akıntı gelmiş ta çenemden geldi hissediyorum dedi kulak az kalsın elden gidiyormuş. Dikkatli olmak lazımYaşadıklarınıza üzüldüm
Ben çocuklarımın kulak enfeksiyonlarında soğanı rendeleyip suyunu kulağa damlatıyorum, etkili bir yöntem, denemenizi tavsiye ederim
Siz gerçekten eğitilemezsiniz.Şikayet edin bu pisliği. İnş ölür.
Oyoyo oy doktor egosu. Biliyorsa bir isim verir bilmiyorsa bilmiyorum der. Doktorun işi hastayı psikolojik olarak da rahatlatmak.
Amerikan doktorluk sınavına bakıyorum da Türk doktorları amerika'da hastaneye bile sokmazlar.
Bende oyle bir durumla karsilasmistim en fazla ölür dedi bana basiretimmi baglandi o anda bilmiyorum ama cevap vermedim o anda ama hala aklima geldikce sinirlenirim Allahtan oraya devamli gitmek zorunda kalmadimVar böyleleri malesef. Ben de öfkeli ya da patavatsız doktorlarla fazlasıyla karşılaştım. En zoruma gideni ikinci gebeliğimde sağlıksız olduğundan şüphelenip iki gün arayla kan tahlili verdiğim aile hekiminin alaycı ve sert bir uslubla "sağlıksızsa ölür zaten" demesiydi. Biz bilmiyoruz sanki. Kalbimin kabul edemediğini yüzüme yüzüme söyledi de ne geçti eline bilmiyorum. 1 hafta sonra düşük yapmıştım.
3 aydır aynı sebepten muzdaribim ankaradayım 4 ayrı doktora gittim hemen hemen aynı bu hastalığın ilaçları antibiyotik on........n damla hidrojen peroksitli bir sıvı 2 farklı damla daha.mr da çektirdim ben eskiden kalma kulak iltihapları kireçlenme yaparmış sadece bu sorunu buldu.en önemlisi kulağınızı ıslak bırakmayacaksınız banyodan sonra ya da terlenecek ortamlarda bir asla kulak pamuğu kullanılmayacak .sizin kızdığınız doktor gerekli ilaçları vermiş aslında .ankarada ki prof.larında verdikleri aynı merak etmeyin.özelden bugün aldığım reçeemdeki ilaçları yazıyorum ankara koru hastanesi doktoru yazdı.yani tedaviye devam edin derim sakın soğan sarımsak suyu falan da kullanmayınSiz de haklısınız, keşke böyle rahat olup umursamasam
çok güzel açıklamışsınız aynı hastalığı 3 aydır çekiyorum ankaranın en elit diyebileceğimiz 3 özel hastanesin de 4 ayrı doktora gittim ilaçlarını kullandım tekrarladı ama hiç bir doktora vayy iyileşmedim demedim birini diğerine kötülemedim.son gittiğim hastane madem tekrarlıyor detaylı bir mr çekelim dedi .bugün sonucunu aldım ağır bir sorun yok enfeksiyon hala var ve diğer doktorların verdiği aynı ilaçları ve mu adillerini yazdı gene.hastayım diye ya da para veriyorum diye doktorlara işini öğretme bilgiçlik taslama hakkım yok bence.sadece düzelmediğimi ve bıktığımı artık söyledim kibarca gülümseyerek o şekilde doktor da zaten nazik oluyor hastaya .Şimdi işe diğer yanından bakalım bence.. Doktor sana elindeki imkanlarla ancak bu kadar yardım edebildiğini ifade etmiş aslında.. siz ısrarla sen yetersizsen bana başka dr öner demişsiniz farkında olmadan. Doktorda üslup yoksunu olduğu için size düzgünce izah edememiş,tepki koymuş falan filan.. Bence darılmanı gerektirecek bir durum yok. Kendisini aşan bir durumda sana ben yetersizim şuna gitde diyemez.. Can acısıyla, huyunu suyunu tanımadığınız bir doktorun üzerine gidince olanlar olmuş..Bence hiç kafaya takmayın bir üst basamak hastaneleri deneyin..Belli ki bu basamak sizin için yetersiz.
Olağanüstü hal zamani doktorlar hemşireler tüm hastane çalışanları kuzu gibiydi yalnızBu ara bizimde denk geldiğimiz doktorlar böyle. Hasta hiç konuşmasın dediğini sorgulamasın alsın reçeteyi çıkıp gitsin istiyorlar.
Evet coronadan dolayı zor zamanlar geçiriyo olabilirler ama iş tuhaf bi hal almaya başladı bazı doktorlarda. Canımız yanmasa zaten bizde bu dönemde gitmek istemeyiz. Corona döneminde sağlık bakalnlığı şikayette kabul etmiyor kayıt açmıyordu değiştiyse bir şey olmuyor ama yinede kayıt açmanızı öneririm.
ayrıca sizin probleminizin aynısı annemde var bir türlü çözüm bulamıyoruz işitme kaybına doğrugidiyo şu an. o fokurdayan ilaçtan verdi mahvetti annemin kulağını inşallah şifasını bulursunuz