• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktorun ilaç satması

Bu işin yasal boyutuyla ilgili olarak çalışıyorum. Vitaminin yasal statüsüne ve hekimin uzmanlığına bağlı olarak da değerlendirmek lazım ancak sağlık meslek mensubunun satış yapması ilk bakışta uygun değil.

o kadar az aldıklarını düşünmüyorum ama genelde kendi işlerini yaptırıyorlar mümessillere çocuğu okuldan al, havaalanına bırak, tatil ayarla gibi gibi. gözümle şahit olduklarım bunlar
camiada olmama rağmen dediğiniz gruba hic denk gelmedim ama her meslekte tabiki etik dışı çalışan vardır. kaç yıllık dr um. bize sadece ışıklı kalem veriyorlar valla 😂fazlasını da istemem sahsen. sonra olay rica minnete doner. hoş degil

doktorun kendi muayenehanesi ise satabiliyor .Benim gittiğim kadın doğumcu öyle yapmıştı en azından . reçeteyi yazdı kendi odasında sekreteri de ilaçları verdi
Evet bizde bu şekilde almiştik. Tüp bebek ilaçlarını doktorumuzun kendi kliniğinden parayla almiştik.

Satmamasi gereki ama aklima bsey geldi kizim hsta oldugu zaman doktora gitdik ve bize recete yazdi sonra dedi durun firmadan bana gonderidleedi bayagi almayin ben size vereim bu ilactan dedi kapali kutudaydi buz dolabida doluydu doktorumuzun bilemedim

Satmamasi gereki ama aklima bsey geldi kizim hsta oldugu zaman doktora gitdik ve bize recete yazdi sonra dedi durun firmadan bana gonderidleedi bayagi almayin ben size vereim bu ilactan dedi kapali kutudaydi buz dolabida doluydu doktorumuzun bilemedim
Ama size parasız vermiş

Back
X