Doktorun beynime verdiği sitorel kullanan varmı kendisi veya yakınları ...

eDuS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
29
0
slm arkadaşlar bir ay önce akşam aşırı derecede baş dönmem ve mide bulantım oldu hemen doktora gittik iğne yapıp yolladılar eve geldik hala geçmedi sonra tekrar gidince tahlil yaptılar tahliller temiz çıktı ama hala geçmeyince dr tomografi çekti acil doktoruydu beyinnin bir kaç yerinde genişleme var dedi çok korktuk serum taktılar nörolojiye gitmemi söylediler cumartesi günü olmuştu baş dönmem pazartesi olunca nörolojiye gittim doktor beynimdeki suyun normalden biraz fazla olduğunu kılcal damarlarda genişleme varmış doktor küçükken hastalık geçirip geçirmediğimi sordu bebekken bir yerden düşmüş olabilirsin dedi küçüklükten kalma dedi ilaç verdi SİTOREL.BETASERC sen kafana çok şey takıyosun dedi bana içimin sıkılmaması içinde CİPRALEX verdi 10 bitince gel dedi gittim BETASERC bırakmamı söyledi öbürleride bitince gel ilaç raporu yazacam dedi ben çoçuğum olmamasını çok kafama takıyomuşum pazartesi ilaçlar bitiyo gidecem gene doktora ALLAHIM önce sağlık versin ama ogün yemin ederim saat akşam 9 başlayınca baş dönmem mide bulantım gece 2.30 serum taktılarda geçti kafamı yere kafamı yere koyasım geliyodu ama koyamıyodum koyduğum an çıkartıyordum ALLAHIM o günü kimseye yaşatmasın ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLLSUN.

X