ELXIXFNAZ Meleklerim Kayıtlı Üye 12 Nisan 2007 3.353 14 118 İstanbul 17 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi keri34 #21 özel muayene göre ücreti iyiymiş ama bana uzak canım teşekkür ederim yinede buralara yakın bulamazsam senden adresini alırım
özel muayene göre ücreti iyiymiş ama bana uzak canım teşekkür ederim yinede buralara yakın bulamazsam senden adresini alırım
keri34 derinin annesi Kayıtlı Üye 10 Ekim 2007 1.718 5 158 İstanbul 17 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi keri34 #22 ELİFNAZ .!.: özel muayene göre ücreti iyiymiş ama bana uzak canım teşekkür ederim yinede buralara yakın bulamazsam senden adresini alırım Genişletmek için tıkla... ne zaman ıstersen verırım.tabı ınsan once kendıne yakın bakıyor acıl bır durumda hemen goturebılmek ıcın.
ELİFNAZ .!.: özel muayene göre ücreti iyiymiş ama bana uzak canım teşekkür ederim yinede buralara yakın bulamazsam senden adresini alırım Genişletmek için tıkla... ne zaman ıstersen verırım.tabı ınsan once kendıne yakın bakıyor acıl bır durumda hemen goturebılmek ıcın.