nede olsa doktordur vardır bi bildiği
ama bu kahvaltı bana pek besleyici gelmedi yinede devam mamasıyla yapmanı öneririm ıhlamuru herzaman verirsin
kızlar bu sabah doktora gıttık aylık kontrolune suan 5.5 aylık oldu bebegım.artık kahvaltıya baslıyalım dedı doktorum.nasıl yapılacagını sordum.su yada ıhlamura bır dılım kepek ekmegı ceyrek yumurta sarısı ve tuzu alınmıs kıbrıt kutusu kadar peynır dedı.bende burdakı tarıflere bakıyorum hep devam mamasıyla yapılıyor.benımde aklım karıstı.bızım doktor bıraz dogaldan yana.ev yapımı yıyeceklerı tavsıye edıyor.her turlu bebek mamasına bıraz mesafelı.
kızlar zaten anne sütü alıyorsa bebeklerınız mamaya gerek yok,dogallıktan yanayım ben,mamayla yapmayın derim.bırde kahvaltıyı oyle karıstırarak degıl de tek tek verın.ben bır gun yumurta sarısı,domates suyuyla cok az ekmek,bır gun labne peynır,yıne domates,bebe bıskuvısı ayrı ayrı yedırıyorum.oyle bulamac halınde verınce ılerıde cocugun kahvaltı yapmama problemı oluyor.bırcok ornegını gordum.kzımda da hıc karıstırmadım sımdı oglumda da tek tek verıyorum.hepsinin tadını ayrı ayrı alıyor.
kızlar zaten anne sütü alıyorsa bebeklerınız mamaya gerek yok,dogallıktan yanayım ben,mamayla yapmayın derim.bırde kahvaltıyı oyle karıstırarak degıl de tek tek verın.ben bır gun yumurta sarısı,domates suyuyla cok az ekmek,bır gun labne peynır,yıne domates,bebe bıskuvısı ayrı ayrı yedırıyorum.oyle bulamac halınde verınce ılerıde cocugun kahvaltı yapmama problemı oluyor.bırcok ornegını gordum.kzımda da hıc karıstırmadım sımdı oglumda da tek tek verıyorum.hepsinin tadını ayrı ayrı alıyor.
benim aklıma yattı valla bu tarif...bence gayet de besleyici ...ıhlamurun faydalarını zaten biliyoruz..onun yanında lif açısından kepek ekmeği vermiş,yumurta ve peynir de zaten kalsiyum zengini..doktorunu dinle derim çünkü hazır mamalar ne kadar da olsa aylarca pakette taze kalması için mutlaka katkı maddesi yapay bileşimler içeriyordur ama yine de ssen bilirsin...
canım tek tek nasıl veriyorsun yiyebilir mi mesela bebe bisküvisini falan anlatır mısın ben de tek tek vermek isterim sağol
labne yumusak bır peynır zaten bılıyorsun,kasıkla verıyorum,ekmegı domatesın suyunda yumusatıp verıyorum,bazen domatesden bır parca koparıp elımde ezıp verıyorum,yumurtayı ıyıce haslayıp sarısından kasıkla verıyorum agzında ezıp yıyor,hemen dagılıyor zaten agzında sarısı.bıskuvıyı de agzına kontrollu bır sekılde tutuyorum tukuruguyle yumusatıp yıyor yavrumhem cıgneyıp yutmasını ogrenıyor hem de hepsının tadını alıyor ayrı ayrı canım.kesınlıkle tavsıye ederım,asla bulamac yapma!emın ol ılerde de cok guzel kahvaltısını yapan bır cocuk olacak bebişincokacimcoook
sağol canım ya bebeğin kaç aylık ben böyle versem çiğnemez ki bi çırpıda yutmak ister yaaaa-tatlicadiarzu-
canım ben dr. değiştirmek istiyorum keri34 senin dr. hangi hastanede acaba
bahçelievlerde oturuyorum canım dr. muayenahanesi nerde ücret nekadar veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?