• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorumu değiştirmelimiyim?

Lütfen bizi affedin, çok özür dileriz. Haddimizi çok aştık.

Siz dava açacaksanız ama yine savcılık bizden istesin bilgileri. Bildiğiniz gibi yeni yasa gereği bilgilerin ikinci şahıslar ile paylaşılması suç. Bu sebeple size değil de savcıya ben kullanıcının IP bilgilerini veririm.

Konu nasıl bu kadar saptırılır, hayretler içerisindeyim ve meslektaş olmaktan hicap duyuyorum.

1. Mesajda doktorun bilgisi deneyimi ve doktorluğu açısından bir eleştiri yoktu. Yani “doktorlar bilgisiz ve paragöz” demedi konu sahibi. 200 lira veriyorum ilgi bekleyeceğim demek biraz kaba bi tabir olsa da hakaret içermez. Devlet hastanelerinde ücretsiz tedaviye ulaşmak mümkünken özel tercih ediyorsa beklentiye girmesi de doğaldır. Zira “ilgi bekliyorum” sözü hakaret veya aşağılama değildir. Doktor 200 lirayı hastanın beklentisi için yetersiz görüyorsa hastasını kabul etmeyebilir. Parayı kuaförlükten veya doktorluktan kazanmayı tercih etmek seni bağlar. Zaten hakettiğimin altında para kazanıyorum hastama açıklama yapmak zorunda değilim diye bi olay yok.Muayene ücretini kendin belirleyebilirsin o halde.

2. Şikayet edersen et demek internette kim olduğu belirsiz kişilere doktor olduğunu beyan etti diye güvenip TC numarası adres vermeyi gerektirmez. Bunun ayrımını yapabilecek zekadasındır daha fazla açıklamaya gerek yok bu kısmı 😀

3. “Benim kim olduğumu sorgulamak hiç sizin haddiniz değil, ama benim yarım kadar çevresi, ailesi olan insanlar, ortada herkes benim kölem havalarında dolaşıyor.” Uuuuu😀😀😀 benim çevrem geniş, ailem nüfuzlu kişiler tamam mııı😀 yine de ben mütevazıyım siz benim yarım kadar olsanız uçardınız😀😀 tamam tamam sensin

4. lütfen dava aç ve sonucu paylaş

doktor savunucam diye alakalı alakasız her kelimeyi hakaret sanmayın. Sayısız hastayla muhattap oldum, geneli teşekkür ederek Allah razı olsun diyerek ayrılır çünkü iletişim kanalını kapatmam. Hadsizlere gereken cevabı veririm, hakaret etmeye kalkanı şikayette hiç geri durmam alnını karışlarım. Hasta “200 lira verince ilgi bekliyor insan” deyince Güler geçerim bu hakaret değil. Keşke herkes ilgi beklediğinde açıkça söylese

Ben hala özürümün arkasındayım... Lütfen özürümü kabul edin...

Yukarıda size diklenenleri, sanal kabadayıları tanımıyorum ama onlar adına da özür dilerim. Unutalım olanları...

Bak ben unuttum bile...

Birisi bana özele gittiysem ilgi beklerimin neresinin hakaret olduğunu anlatabilir mi?

Bende özele gidiyorum. Sebebi hem maddi durumum el veriyor hem de ilgi istiyorum.

Doktorlar da gayet ilgi gösteriyor. Çünkü bende onlara güleryüzlüyüm.

Şimdi bende mi hakaret ettim?

Hayatım da gördüğüm en büyük buluttan nem kapma vakası

Daha da üstüne bir şey çıkamaz

Ya benim doktorumu şikayet edecek bir şeyim yokki. Hatalı tedavi uygulamadı, kötü söz söylemedi. Keza bende ona öyle. Sadece başka doktor deneyimi yaşayınca ikilemde kaldım. Fikir istedim. İlgisiz soğuk ama işini yapıyor mu evet. Bunu duymak yeterli geldi. Konuyu saptırmayın. Doktorum istediğin saatte yaz demesine rağmen ben geç vakitte yazmam, bir şey soracaksam merhaba derim hal hatır sorar konuya girerim. Arkadaşlar eşimden vurmaya çalışınca, ücretini veriyorum ister istemez ilgi bekliyorum dedim. İlgi beklemesem evimin yanında şehir hastanesi var oraya giderim neticede onlarda işini yapıp bırakıyor. Arkadaş özür diletip ego tatmini yapmaya çalışacak ama ben özürlük bişey yapmadım. Kazene de söz verdiğim gibi daha fazla muhatap olmayacağım.

Arkadaşlar bu arkadaş bana mesaj atmış isim soyism tc adres istiyor. Ya doktora hakaret, uslubumda bişey var mı lütfen söyleyin. Ben korkmuyorum ama haksızlığa gelemiyorum ve burdan bunları istemesi ne kadar etik ? @girlinred nadasta nadasta A anabel lee R Raiden Bana Diyor Nau Nau Bana Diyor Nau Nau @Coolpeople ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar

ahaahah gerçekten istedi mi inanmıyorum :KK70: çok amatörmüş, şikayet edeceği kişinin adını sanını kendisinden istemekte ne biliyim, kendisi bulsun madem, ne insanlar var yahu, boşverin.
çok zorlarsa siz de onu sizi tehdit ettiği ve özel bilgilerinizi istediği için şikayet edin sibel zorbalıktan

Başlık sahibi öncelikle bana yazdığı “Size ne?” mesajı ve doktorlarla ilgili yazdığı saygısız mesajlarla ilgili bir özür metni yayınlamazsa kendisini şikayet edeceğim. Silerek kurtulamaz, kaydettim.

bkz.

Yoo gayet ciddiyim, ben de diş hekimiyim. Meslektaşlarım her gün hakarete uğruyor, yeri geliyor darp ediliyor, yeri geliyor öldürülüyorlar. Bu zihniyet böyle “200 tl veriyorum her şeyimle ilgilenecek” diyen şımarık zihniyetlerden filizlenerek büyüyor. Biz de artık yakaladığımız yerde mahkemeye vermeye karar verdik. Kimse iyilikle anlamıyor çünkü. Saçma sapan konuşan 3 kişi ceza alırsa sonrakiler tavırlarına dikkat eder. Konu sahibi arkadaşın cebinden 10bin tl tazminat çıkınca 200 tl nin hiçbir şey olmadığını anlar emin olabilirsiniz. Ban’ı kalksın bekliyorum, özür mesajı yazmazsa avukat arkadaşım site yönetiminden bilgilerini alıp şikayetçi olacak. Sırf bu işler için bi arkadaşımda vekaletim hep olur, Türkiye’de doktorluk yaparken ne olacağı belli olmuyor.

uzun süredir hiçbir üye yorumuna bu denli şaşırmamıştım, gerçekten o_O

İlerleyen sayfalarda açıklamalarınız var ama okuyamadım çünkü bunlara hayret etmekten diğer yazdıklarınıza odaklanamıyorum. Diğer sanal platformlarda da üyeliğiniz varsa ve orada da hakaret gördüğünüz kelimeler için de bu yolu deniyor musunuz ?

Nacizane tavsiyem, hakaret olarak nitelendirdiğiniz kelimeler sarf eden konu sahiplerini şikayet edecekseniz bunu kişi yada kişilere söyleyerek değil de usulüne göre yapmanızı öneririm, zira bir hekim olarak karşı taraftan kişisel bilgilerini(!) isteyip şikayet edeceğini söyleyerek baskı yapmak sizi komik duruma düşürür, burada da olduğu gibi. Ve konu sahibesinin yerinde olsam konumu amacından saptırdığınız için sizi kınar, özel mesaj atarak beni rahatsız ettiğiniz ve bilgilerimi istediğiniz için siber zorbalıktan da şikayet ederdim.

devlet hastanesındekı dr da ıyı bişeyi yok, şu zamanda gel derdi selametlık.elimede resim ohhhh miss..

ne beklıyon acaba ileride muhendıs savukat olacak mı. tehlıkelı bır durum olsa zaten dr mudahale eder.

Başlık sahibi öncelikle bana yazdığı “Size ne?” mesajı ve doktorlarla ilgili yazdığı saygısız mesajlarla ilgili bir özür metni yayınlamazsa kendisini şikayet edeceğim. Silerek kurtulamaz, kaydettim.

bkz.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahaha
Şaka mısınız hanfendi :KK48:

bkz.

inşallah şakadır.
zira konu sahibinin dr olduğunu bilmesi için müneccim olması şart:KK70:

Hiç böyle nacizane hakaret duymamıştım. 😂Diş hekimi arkadaşımız bence yeni mezun ve bir şeyler ispatlamaya çalışıyor yakında oda vazgeçer 😂🙄
Yaptığı iyi bişey ama bu şekilde hiç bir hastası da olamaz çünkü her insanın uslubü başkadır sadece iyi niyetli mi kötü niyetli mi ona göre tepki verilir her şeye gereksiz bu şekilde tepki verilmez.

uzun süredir hiçbir üye yorumuna bu denli şaşırmamıştım, gerçekten o_O

İlerleyen sayfalarda açıklamalarınız var ama okuyamadım çünkü bunlara hayret etmekten diğer yazdıklarınıza odaklanamıyorum. Diğer sanal platformlarda da üyeliğiniz varsa ve orada da hakaret gördüğünüz kelimeler için de bu yolu deniyor musunuz ?

Nacizane tavsiyem, hakaret olarak nitelendirdiğiniz kelimeler sarf eden konu sahiplerini şikayet edecekseniz bunu kişi yada kişilere söyleyerek değil de usulüne göre yapmanızı öneririm, zira bir hekim olarak karşı taraftan kişisel bilgilerini(!) isteyip şikayet edeceğini söyleyerek baskı yapmak sizi komik duruma düşürür, burada da olduğu gibi. Ve konu sahibesinin yerinde olsam konumu amacından saptırdığınız için sizi kınar, özel mesaj atarak beni rahatsız ettiğiniz ve bilgilerimi istediğiniz için siber zorbalıktan da şikayet ederdim.
Kazene söz verdim onunla muhatap olmayacağım yoksa uğraşırdım bende :)

Back