Konu nasıl bu kadar saptırılır, hayretler içerisindeyim ve meslektaş olmaktan hicap duyuyorum.
1. Mesajda doktorun bilgisi deneyimi ve doktorluğu açısından bir eleştiri yoktu. Yani “doktorlar bilgisiz ve paragöz” demedi konu sahibi. 200 lira veriyorum ilgi bekleyeceğim demek biraz kaba bi tabir olsa da hakaret içermez. Devlet hastanelerinde ücretsiz tedaviye ulaşmak mümkünken özel tercih ediyorsa beklentiye girmesi de doğaldır. Zira “ilgi bekliyorum” sözü hakaret veya aşağılama değildir. Doktor 200 lirayı hastanın beklentisi için yetersiz görüyorsa hastasını kabul etmeyebilir. Parayı kuaförlükten veya doktorluktan kazanmayı tercih etmek seni bağlar. Zaten hakettiğimin altında para kazanıyorum hastama açıklama yapmak zorunda değilim diye bi olay yok.Muayene ücretini kendin belirleyebilirsin o halde.
2. Şikayet edersen et demek internette kim olduğu belirsiz kişilere doktor olduğunu beyan etti diye güvenip TC numarası adres vermeyi gerektirmez. Bunun ayrımını yapabilecek zekadasındır daha fazla açıklamaya gerek yok bu kısmı
3. “Benim kim olduğumu sorgulamak hiç sizin haddiniz değil, ama benim yarım kadar çevresi, ailesi olan insanlar, ortada herkes benim kölem havalarında dolaşıyor.” Uuuuu
benim çevrem geniş, ailem nüfuzlu kişiler tamam mııı
yine de ben mütevazıyım siz benim yarım kadar olsanız uçardınız
tamam tamam sensin
4. lütfen dava aç ve sonucu paylaş
doktor savunucam diye alakalı alakasız her kelimeyi hakaret sanmayın. Sayısız hastayla muhattap oldum, geneli teşekkür ederek Allah razı olsun diyerek ayrılır çünkü iletişim kanalını kapatmam. Hadsizlere gereken cevabı veririm, hakaret etmeye kalkanı şikayette hiç geri durmam alnını karışlarım. Hasta “200 lira verince ilgi bekliyor insan” deyince Güler geçerim bu hakaret değil. Keşke herkes ilgi beklediğinde açıkça söylese