Denedim şikayet etmeyi içimde bir yaradır kaldı zaten. Ama cok güvendiğim doktorum da aynı cevabi verince benimde elimde oraya verilecek para olmayinca olmadı malesef.
Görüldüğü üzere arkadaşı tetikte bekliyor. Kim kötü cümle kurdu deyip hemen şikayet ediyorlarmış.
Suan ben ev hanimiyim benim bile bu kadar bos vaktim yok. Kim ne demis hadi yasal süreç ugrasayim diye.
Çok geçmiş olsun.
Malesef bazı şeyler inanilmaz ama gerçek. Benimde bir yakınımi zaten kurtulma sansi cok cok az diye hastaneye almak istemediler. Gittim konustup dil döktüm ve olmayan yer oldu. Aldılar.
Üzerine 1 ay kadar daha yaşadı. Ne yaşasa kendi içinde sevenleri içinde kâr.
6 yıl okuyup bilmem ne sınavlarına girdikleri için bazıları şükür etmemizi istiyor anlaşılan.
Benim için marangoz, garson bilmem kimden hiç farklari yok. Çoğu insan içinde yok
Tabiki anneniz için bilgi almak isteyecek doğru yonlendirilmek isteyeceksiniz. Bu en tabii hakkiniz, hakkımız.
Burda kadına soru sorabilcegi, onunla lgilenen bir doktor ariyor diye taslamislar. Bu da kraldan çok kralci olmak oluyor. Eminim ki bunlari yazan insanlar hastanede böyle bir doktorla karsilassa burada ki gibi -ay olsun be kac hastaya bakti belki benden önce - demeyecek.
Herkes derdine derman aramaya gider eline recete tutusturup yollanmak için değil.
Ben bana bilgi vermeyip, uzaktan anlat deyip recete yazanlarina bir baksaydiniz ya da hastalık nedir ne gerekir yapmam gereken bir sey var mi diye ayriyeten soruyorum.
Öyle receteye yaz geçle olmaz.