- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Yönetimi haberdar ettim asla bilgilerimi paylaşmam ama bilgilerimi yönetimden alıp dava acıcakmıs yorumları takip etmiyormuş elinden geleni ardına koymasın asla korkmuyorumSanal ortamda özel bilgilerinizi kimseyle sakın paylaşmayın, hangi niyetle yaklaştığını bilemezsiniz. Mesajlar konusunda da yönetimi haberdar edin, bariz bir şekilde taciz ediliyorsun, onlar gerekeni yapar. Ben hakaret görmedim açıkçası.
O zaman yönetim sizinle irtibata geçecektir. Ama ben bir şey çıkacağını sanmıyorum.Yönetimi haberdar ettim asla bilgilerimi paylaşmam ama bilgilerimi yönetimden alıp dava acıcakmıs yorumları takip etmiyormuş elinden geleni ardına koymasın asla korkmuyorum
Arkadaşlar bu arkadaş bana mesaj atmış isim soyism tc adres istiyor. Ya doktora hakaret, uslubumda bişey var mı lütfen söyleyin. Ben korkmuyorum ama haksızlığa gelemiyorum ve burdan bunları istemesi ne kadar etik ? @girlinrednadasta A anabel lee @Raiden Bana Diyor Nau Nau Amazing family ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
Yoo gayet ciddiyim, ben de diş hekimiyim. Meslektaşlarım her gün hakarete uğruyor, yeri geliyor darp ediliyor, yeri geliyor öldürülüyorlar. Bu zihniyet böyle “200 tl veriyorum her şeyimle ilgilenecek” diyen şımarık zihniyetlerden filizlenerek büyüyor. Biz de artık yakaladığımız yerde mahkemeye vermeye karar verdik. Kimse iyilikle anlamıyor çünkü. Saçma sapan konuşan 3 kişi ceza alırsa sonrakiler tavırlarına dikkat eder. Konu sahibi arkadaşın cebinden 10bin tl tazminat çıkınca 200 tl nin hiçbir şey olmadığını anlar emin olabilirsiniz. Ban’ı kalksın bekliyorum, özür mesajı yazmazsa avukat arkadaşım site yönetiminden bilgilerini alıp şikayetçi olacak. Sırf bu işler için bi arkadaşımda vekaletim hep olur, Türkiye’de doktorluk yaparken ne olacağı belli olmuyor.
Size neMahkemenin 10 bin tazminat hükmedeceği hakaret mesajını bizimle paylaşır mısın?
Arkadaşlar kanamam olunca başka hastaneye gittim acile ve doktor çok ilgilendi. Bebeğin her şeyine A dan Z ye baktı. ben sormadan anlattı. Kanama alanlarını gösterdi. Ultrasonu diğer hastaneye göre kaliteliydi, benim karşımda da ekran vardı bebeğimi izledim ordan çok hoşuma gitti. Doktor çok konuşkandı.
Normal gittiğim doktorum beni başından beri takip eden genç dinamik ve yorumları iyi bir doktor. Tsh takibimi yapan, ne zaman mesaj atsam anında dönüş yapan, ne sıcak nede soğuk birisi. Pek konuşmayı sevmiyor. Ona göre iyiyse iyi açıklama yapmıyor. Ama benim ilk gebeliğim ve bilgilendirilmek istiyorum. ayrıca bu hastanede acil kadın doğum yok.
Kafam çok karıştı. Sizce ?
P pupalyaMerhaba,
Biz üyeye bir mesajında ki "Sana ne" kaba üslubundan dolayı ceza verdik. Bu bizimle üye arasında ki ve kullanilan tabirin kaba olmasından kaynakli bir cezaydı. Bu cevabı normal karşılayan iletişim kanallarını yeniden gözden geçirsin. Kocaman insanlara üslubu biz öğretecek değiliz bunun kaba bir yaklaşım olduğunu kabul edelim öncelikle.
Dava konusuna gelince bahsi geçen yorumu şikayet edene savcı güler. Soruşturmaya gerek dahi duymaz. Mesajda hakaret vb. hic bir şey yok.
Velevki hakaret var diyelim siz kim oluyorsunuz da başka bir üyeden iletişim bilgilerini istiyorsunuz? Hakaret varsa gidersiniz savcıya şikayet edersiniz. Savcı gerek duyarsa dava acar.
Şimdi gidin beni de şikayet edin....
Yoo gayet ciddiyim, ben de diş hekimiyim. Meslektaşlarım her gün hakarete uğruyor, yeri geliyor darp ediliyor, yeri geliyor öldürülüyorlar. Bu zihniyet böyle “200 tl veriyorum her şeyimle ilgilenecek” diyen şımarık zihniyetlerden filizlenerek büyüyor. Biz de artık yakaladığımız yerde mahkemeye vermeye karar verdik. Kimse iyilikle anlamıyor çünkü. Saçma sapan konuşan 3 kişi ceza alırsa sonrakiler tavırlarına dikkat eder. Konu sahibi arkadaşın cebinden 10bin tl tazminat çıkınca 200 tl nin hiçbir şey olmadığını anlar emin olabilirsiniz. Ban’ı kalksın bekliyorum, özür mesajı yazmazsa avukat arkadaşım site yönetiminden bilgilerini alıp şikayetçi olacak. Sırf bu işler için bi arkadaşımda vekaletim hep olur, Türkiye’de doktorluk yaparken ne olacağı belli olmuyor.
Sizin gibi ergen olsam saman ye derdimSize ne
Bilgilerini asla verme.. Geri kalan her şeyi herkes yazmış zaten. Hepsine de katılıyorum. Ortada dava açabileceği,tazminat alabileceği bir konu yok. Haklı olan taraf sizsiniz. Bazıları gerçekten bir şey yapabilmiş olmak için yazdıklarınızı harf harf inceleyip kötü bir sonuç çıkarmak için uğraş veriyorlar. Böylelerine cevap bile vermeyin. Hamilesiniz canınızı sıkmayın. Bu gibi tacizlere boyun eymeyinArkadaşlar bu arkadaş bana mesaj atmış isim soyism tc adres istiyor. Ya doktora hakaret, uslubumda bişey var mı lütfen söyleyin. Ben korkmuyorum ama haksızlığa gelemiyorum ve burdan bunları istemesi ne kadar etik ? @girlinrednadasta A anabel lee @Raiden Bana Diyor Nau Nau Amazing family ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
Tc kimlik numaranı ver seni şikayet edicem mi dediArkadaşlar bu arkadaş bana mesaj atmış isim soyism tc adres istiyor. Ya doktora hakaret, uslubumda bişey var mı lütfen söyleyin. Ben korkmuyorum ama haksızlığa gelemiyorum ve burdan bunları istemesi ne kadar etik ? @girlinrednadasta A anabel lee @Raiden Bana Diyor Nau Nau Amazing family ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
Ben mesajlarında (gözden kaçırdığım mesajın yoksa) hakaret içeren bişey görmedim gönlünü ferah tut. Seni şikayet edicem TC numaranı ver diyen birini ciddiye almaya değmez. Bi şekilde şikayet etse bile dalga konusu olmakla kalırArkadaşlar bu arkadaş bana mesaj atmış isim soyism tc adres istiyor. Ya doktora hakaret, uslubumda bişey var mı lütfen söyleyin. Ben korkmuyorum ama haksızlığa gelemiyorum ve burdan bunları istemesi ne kadar etik ? @girlinrednadasta A anabel lee @Raiden Bana Diyor Nau Nau Amazing family ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
Arkadaşlar bu arkadaş bana mesaj atmış isim soyism tc adres istiyor. Ya doktora hakaret, uslubumda bişey var mı lütfen söyleyin. Ben korkmuyorum ama haksızlığa gelemiyorum ve burdan bunları istemesi ne kadar etik ? @girlinrednadasta A anabel lee @Raiden Bana Diyor Nau Nau Amazing family ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
Bana da hayrına bakmıyor özel hastane sonuçta. 200 tl verince ilgi de bekliyor insan
Bir diş hekiminin hakaret bile sayılmayacak sözlerle uğraşıp şikayet etmeye çalışmasına üstüne kimlik numarası isteyecek mantıksızlıkta olmasına inanamadim.Yoo gayet ciddiyim, ben de diş hekimiyim. Meslektaşlarım her gün hakarete uğruyor, yeri geliyor darp ediliyor, yeri geliyor öldürülüyorlar. Bu zihniyet böyle “200 tl veriyorum her şeyimle ilgilenecek” diyen şımarık zihniyetlerden filizlenerek büyüyor. Biz de artık yakaladığımız yerde mahkemeye vermeye karar verdik. Kimse iyilikle anlamıyor çünkü. Saçma sapan konuşan 3 kişi ceza alırsa sonrakiler tavırlarına dikkat eder. Konu sahibi arkadaşın cebinden 10bin tl tazminat çıkınca 200 tl nin hiçbir şey olmadığını anlar emin olabilirsiniz. Ban’ı kalksın bekliyorum, özür mesajı yazmazsa avukat arkadaşım site yönetiminden bilgilerini alıp şikayetçi olacak. Sırf bu işler için bi arkadaşımda vekaletim hep olur, Türkiye’de doktorluk yaparken ne olacağı belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?