- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
Siz iyi ahlaklı bir insan olabilirsiniz, ne mutlu size. Fakat hiçbir doktor... diye başlayan bir cümleyi kurmanız şaşırtıcı. İnsan bu nihayetinde; doktorlar kutsanmış, hatadan kusurdan münezzeh bir meslek grubu mudur? İnsanların küçücük menfaatler için ne kadar alçalabileceğini hepimiz hayatımızda öyle ya da böyle görmüş, yaşamışızdır. Başkaları adına bu kadar kesin cümleler kurarak savunuculuk yaparken mantık süzgecinden de geçirmek gerekir diye düşünüyorum.zaten dövmeyin,sövmeyin yeter bence!aldığım hediyelerin çoğu tatlı,çikolata gibi yiyecek şeylerdi.onları da diğer hastalarıma ikram etmişimdir.ayrıca bir kutu çikolata için,belki bir kalem için hiç bir doktor sizle daha fazla ilgilenmez!elinde hediye paketi yok diye de yüzünü asmaz.aldığım hediyeleri getiren hastalarım da standart üstü ilgilendiğim,kimsenin yapmak istemediği ameliyatı yaptığım,beraber dertlendiğim,ailemden bir parça gibi olan insanlardı.bir şükran ifadesi olarak kabul ettim ben o hediyeleri
ayrıca konu sahibi yurtdışında ve izmirdeki bir doktordan çok yarar gördüğünü ve samimi olduğunu söylüyor.
yuhhh valla ya..Konu eski
Bencedeyuhhh valla ya..
2013 ün konusuymuş bir de..
BDV gibi bir yerde 2013 ün konusuna gitmek için sayfaları sondan karıştırmak lazım.
Enteresan......
O kadar karıştırmaya vaktim yok malesef.Doktoruma ne hediye alabilirim diye google'dan araştırırken buldum. :)yuhhh valla ya..
2013 ün konusuymuş bir de..
BDV gibi bir yerde 2013 ün konusuna gitmek için sayfaları sondan karıştırmak lazım.
Enteresan......
sen kimsenin yapamadığı ameliyatları mı yapıyorsun?
Siz iyi ahlaklı bir insan olabilirsiniz, ne mutlu size. Fakat hiçbir doktor... diye başlayan bir cümleyi kurmanız şaşırtıcı. İnsan bu nihayetinde; doktorlar kutsanmış, hatadan kusurdan münezzeh bir meslek grubu mudur? İnsanların küçücük menfaatler için ne kadar alçalabileceğini hepimiz hayatımızda öyle ya da böyle görmüş, yaşamışızdır. Başkaları adına bu kadar kesin cümleler kurarak savunuculuk yaparken mantık süzgecinden de geçirmek gerekir diye düşünüyorum.
Bence aynı mantık oluyor.ornek verır mısınız doktor hanım bu kımsenın yapmak ıstemedıgı amelıyata?doğrusu "siz kimsenin yapamadığı ameliyatları mı yapabiliyorsunuz?" olacak.o şekilde sorduğunuzu varsayarak(siz!) cevap veriyorum.kimsenin yapamadığı ameliyatları yapabiliyorum yazmadım.kimsenin yapmak istemediği ameliyatları yaptığım hastalardan bahsettim.
Peki bunun için hangi büyüklükte bir hediye gerekir? Ölçüsü nedir?Bence o cümleyi kurmam şaşırtıcı değil.Bir paket çikolata için kimse sizin nazınızı,kaprisinizi çekmez dedim.Bir doktor hatadan,kusurdan münezzeh değildir elbette.Yanlış davranışlarda bulunmuş hatta illegal işlere bulaşmış olabilir.Ancak hiçbir doktor küçük bir hediye verdi diye kendisini satın aldı sanan kişilerle uğraşmak istemez.
Bence aynı mantık oluyor.ornek verır mısınız doktor hanım bu kımsenın yapmak ıstemedıgı amelıyata?
Peki bunun için hangi büyüklükte bir hediye gerekir? Ölçüsü nedir?
Bence sen yine kendi hesabına konuş her zaman. Bu kadar kalabalık ve seni mahcup etme ihtimali de orantılı olarak hayli fazla olan bir topluluğa kefil mefil olma. Hiçbir hediye, ya da maddi bir kazanç senin hastalarına bakışını, tutumlarını etkilemiyorsa ne alâ. Kendi boynundaki vebali atmışsın demektir; vicdanın rahat, huzurla koy başını yastığa. Gerisi senin sorumluluğunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?