Doktoru 17 haftada % 95 kiz bebek diyip sonradan cinsiyeti degisen oldumu ve free beta HCG sonucuyla cinsiyetin bi alakasi varmi sizce ?

Emina cebeci

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
72
29
Merhaba kizlar bu konuda fikrinizi merak ediyorum çünkü doktorun dedigine nedense inanamıyorum bi anne olarak çünkü cinsiyetini erkek hissediyorum bugun ki kontrlm tam 17 haftama geldi ve doktor % 95 dedi bacak arasini banada gosterdi ama nedense ben esime bak gorurusun erkek bu dedim 17 haftadan sonra degisirmi yada görmeme ihtimali varmi sizce birde okudugum sitelrrde ikili tarama testinde free beta HCg sonucunda 50 nin altindaysa erkek 50 nin uzerindeyse kiz diye biliyorum benimki 32 sizce dogruluk payı varmi veya başına gelen varmi hadi bana yardimci olun :) seviyorum sizi

Almanya'da 29uncu haftaya kadar net birşey söylemezler cinsiyet değişebilir diye. Kalp atışına dikkat ettiniz mi? 140 - 160 ... o da cinsiyeti belirler. Çin takvimini dene?

Merhaba kizlar bu konuda fikrinizi merak ediyorum çünkü doktorun dedigine nedense inanamıyorum bi anne olarak çünkü cinsiyetini erkek hissediyorum bugun ki kontrlm tam 17 haftama geldi ve doktor % 95 dedi bacak arasini banada gosterdi ama nedense ben esime bak gorurusun erkek bu dedim 17 haftadan sonra degisirmi yada görmeme ihtimali varmi sizce birde okudugum sitelrrde ikili tarama testinde free beta HCg sonucunda 50 nin altindaysa erkek 50 nin uzerindeyse kiz diye biliyorum benimki 32 sizce dogruluk payı varmi veya başına gelen varmi hadi bana yardimci olun :) seviyorum sizi

Benim free beta hcg degerim 48 .. kiz

Kız/erkek hissetmek nasıl oluyor ya? İsteğimiz cinsiyet oluyor hissettiğimiz. Umarım kız istemiyorum, bu saatten sonra erkek çıkma ihtimali var mı gibi bir başlık değildir bu..

Değişmez 😀 cok erken bir tahmin olsa belki yanıldı denebilir ama 17.hafta sanmam hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah🙏

Kız/erkek hissetmek nasıl oluyor ya? İsteğimiz cinsiyet oluyor hissettiğimiz. Umarım kız istemiyorum, bu saatten sonra erkek çıkma ihtimali var mı gibi bir başlık değildir bu..
Hissetmek canim bildigin hissetmek yani annelik sezgisi diyelim buna orada kiz erkek istiyorum dememisimki sadece erkek hissediyorum dedigime gore degisecegini beklemek falan degil yanilma paylari doktorlarin o kadar fazlaki cevremde o kadar duydumki benim gibi olan varmi diye sormak istedim ve ayriyeten bi kiz annesiyim zaten dunyam onun icin kurulu anlatabildimmi ve su dusunceyi anlamiyorum burada kiz hissediyorum diye bi baslik yazsaydin boyle dermiydin bilmiyorum ama bi erkek evlat istiyen annelere babalara geri kafali dusunceleri bende anlamiyorum iste bi kiz annesi olarak sukur sebebim herzaman ama her insan bi kızı veya bi erkek evladının olmasini ister bu dusuncede ben bi yanlislik göremiyorum

25 .haftaya kadar kiz dediler ve süprayzz bi oğlan daha çıkı verdi :rolleyes: dua edin hayırlı evlat olsun nasip ben çok istedim kiz ki duyar duymaz bi sürü hazırlık yaptım nerdeyse çeyizini düzeceğim ama 3 bi oğluş oldu şuan hiç kızmış erkekmiş fark etmiyor ...:KK66:

25 .haftaya kadar kiz dediler ve süprayzz bi oğlan daha çıkı verdi :rolleyes: dua edin hayırlı evlat olsun nasip ben çok istedim kiz ki duyar duymaz bi sürü hazırlık yaptım nerdeyse çeyizini düzeceğim ama 3 bi oğluş oldu şuan hiç kızmış erkekmiş fark etmiyor ...:KK66:
Hey maşallah sizinkide epeyi gostermek icin beklemis 😂 tabiki hic farketmiyor hayirli evlat saglikli olsunlarda 💟 sizin doktorlami alakalı acaba bu kadar gec farkedilmesi

Va
Utandi yavrum galiba :olamaz: özel bi hastaneye gidiyordum da aslinda, sonra erkek diyince acaba mi diye 5 6doktora daha gittim inanamadım :KK48:
Vala ben olsam bende bi supheye duserim cunku neden simdiye kadar gorukmedi bide erkek çocuklarında kordonu bazen goruyolar yanlis tespit koyuyolar ya oyle sanardim az kalmis dogsunki göstersin pasa allah sana bagislasin :)

Hiv
Hic bişey farketmez canim zaten saglikli olsunlarda kizima arkadaş oluyor zaten sadece insan bisey dusundugunde tersi söylenince bi afalliyosun ya o yuzden size sormak istedim yanılma olabilrmi diye:)
Ya benim de bir oğlum var, hamileyim kız olursa çok sevinirim ama bundan önce iki kaybım var o yüzden sağlıklı bir şekilde doğsun en önemlisi o, cinsiyeti hiç önemli değil.

X