Geçen sene bu zamanlar çok zor zamanlardı benim için . İkili testte bebeğimin edward sendromlu olduğunu öğrendik. İnsan inanmak istemiyor ayrıntılı ultrasona girdik . Beyninde şu toplandığı ,sağ kolunun Dirsekten aşağı gelismedigini ,kalbinin bir tarafının gelismedigini ve daha Bit çok sıkıntısının olduğunu gördük .daha da inanmadım bir çare amniyosentez oldum . 47 kromozomluymuş kuzum doğsa da yasamayacakmis . Aldırmami zi söylediler . Ben ietemedim 1 dk bile yaşayacaksa hakkıdır dedim bekledim . Hergün ağladım dua ettim Allaha bir mucize olsun diye . Ultrason görüntülerinde engelleri çok net görünüyordu her görüşme içim parça parça oluyordu. Büyük ihtimal karnımda öleceğini söylediler . Bekledik tam 42 haftasını doldurdu . Dr. Mecburen suni sancı ile doguma aldı. Dogumum çok kolay geçti . Allah resmen bana yardım etti normal doğum yaptım . Kordonu keser Kesmez bebeğim cennete uçtu . Benim sayende yaşamış kuzum . 1 dk ya yaşadı ya yaşamadı . Bir mezarı var şimdi gidip ziyaret edebildigim. Ve vicdanım o kadar rahat ki. Bir iğne acısı bile yaşamadı yavrum . Çok yıprandık çok üzüldüm 6 ay oldu cennete uçalı ama benim içim çok rahat. Allah verdi Allah aldı . Şimdi cennette ne kadar rahattir kuzum . Şimdi tekrar hamileyim . İçimde burukluk gitmiyor heyecanlanamiyorum. Ama herseyden bir hayır vardır. O bebegimin bu dünyada nasibi yokmuş belki de doğacak bu bebeğimin nasibiymis bu dünya . Allah kimseyi evladıyla sinamasin. İnşallah yavrunuz sağlıklıdır. Karar sizin ama Vicdanen rahat olmak için Aldırmayin derim .