Doktorlarin sonlandir demelerine rağmen gebeligini sürdürenler

Evet canım Allah sana da inşallah nasip edecek ben de kızıma kardeş olsun istedim ama belki de naip olmayacak

Geçen sene bu zamanlar çok zor zamanlardı benim için . İkili testte bebeğimin edward sendromlu olduğunu öğrendik. İnsan inanmak istemiyor ayrıntılı ultrasona girdik . Beyninde şu toplandığı ,sağ kolunun Dirsekten aşağı gelismedigini ,kalbinin bir tarafının gelismedigini ve daha Bit çok sıkıntısının olduğunu gördük .daha da inanmadım bir çare amniyosentez oldum . 47 kromozomluymuş kuzum doğsa da yasamayacakmis . Aldırmami zi söylediler . Ben ietemedim 1 dk bile yaşayacaksa hakkıdır dedim bekledim . Hergün ağladım dua ettim Allaha bir mucize olsun diye . Ultrason görüntülerinde engelleri çok net görünüyordu her görüşme içim parça parça oluyordu. Büyük ihtimal karnımda öleceğini söylediler . Bekledik tam 42 haftasını doldurdu . Dr. Mecburen suni sancı ile doguma aldı. Dogumum çok kolay geçti . Allah resmen bana yardım etti normal doğum yaptım . Kordonu keser Kesmez bebeğim cennete uçtu . Benim sayende yaşamış kuzum . 1 dk ya yaşadı ya yaşamadı . Bir mezarı var şimdi gidip ziyaret edebildigim. Ve vicdanım o kadar rahat ki. Bir iğne acısı bile yaşamadı yavrum . Çok yıprandık çok üzüldüm 6 ay oldu cennete uçalı ama benim içim çok rahat. Allah verdi Allah aldı . Şimdi cennette ne kadar rahattir kuzum . Şimdi tekrar hamileyim . İçimde burukluk gitmiyor heyecanlanamiyorum. Ama herseyden bir hayır vardır. O bebegimin bu dünyada nasibi yokmuş belki de doğacak bu bebeğimin nasibiymis bu dünya . Allah kimseyi evladıyla sinamasin. İnşallah yavrunuz sağlıklıdır. Karar sizin ama Vicdanen rahat olmak için Aldırmayin derim .
Allah sağlıkla devam ettirip hayirli dogum nasip etsin insallah bana muhtemelen sexarsezaryen olursun diyorlar kafa capi büyüme ihtimaliyle ilk çocuğun normaldi bu olmayacak galiba
Ne guzel en iyisini yapmissiniz keske bende sizin kadar cesaretli olabilseydim o kadar pismanim ki.... o kadar vicdanim sizliyorki...sirtimda bi yukle yasayacagim bu hayatimi ne yazikki hic gitmeyecek hic gecmeyecek hep keske diyecegim keske....

Ne guzel en iyisini yapmissiniz keske bende sizin kadar cesaretli olabilseydim o kadar pismanim ki.... o kadar vicdanim sizliyorki...sirtimda bi yukle yasayacagim bu hayatimi ne yazikki hic gitmeyecek hic gecmeyecek hep keske diyecegim keske....
Olmuş bir kere canim elbette zor sen tovbeni et duani et gerisini Allah a birak rabbim inşallah senin de gönlüne ferahlık versin

Allah size de sabır versin . İnşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlariniz olur sizin de

Back
X