Hassas durumunuza daha önce ümit vererek mesaj atan biri olarak bugün ne yazıkki çok büyük sıkıntı yaşayan badireler geçiren biri olarak yazıyorum, gebeliğime bebeğin suyu az olması sebebi ile böbreklerinde problem olmasından ötürü 19. Haftada perinatolog sonlandırma kararı verdi, biz bir umut bekleyelim belki gelişir dedik, 22. Hafta oldu, hala su az olarak devam etti, üniversite tıp fakültesi hocaları kurul raporu ile sonlandırma kararı verdi,bebeğimizin böbreklerinde lipoplastik böbrek tehşisi koydular, böbrekler h çalışmadığı için akciğerlerinde gelişmeyeceğini anormal dış görünüş oluşacağını beyin baskı göreceği için beyin gelişimininde olmayacağını doğsada yaşamayacağını, beklersek su azlığından öleceğini vb şeyleri söylediler, biz geçen hafta gebeliği sonlandırma kararı aldık, tüm doktorlar vicdanımızın rahat olmasını ve yaşamayacağının garantisini verdiler, eşim ve benim için yaşamayanın anlayamayacağı kadar zor bir durum oldu, suni sancı verip doğurtacaklarını söylediler, 23. Hafta 2 günlük oldu bu sürede bebeğimiz, 3 gün sancı çektim, ağlayarak inleyerek kadir gecesi sabah ezanında doğdu meleğim, 1 düşük yapmıştım daha önce bu 2. Gebeliğimdi. 1 yılda 2 evlat kaybettik, kader bizi bu duruma sürükledi, yaşanması gerekiyormuş demekki dedik, yeni eve çıktım hastaneden, tüm hormonlarım karışmış durumda, gögüslerim şiş süt gelecek taş gibi olmuş hala acı çekiyorum, allah aydınlığına çıkartsın herkesi... paylaşmak istedim sadece direndik ama olmadı,,, kısmet dedik,,, bebeğimizin hiç bir sendromu genetik problemi çıkmadı,, sadece böbrek hayati bir organ olduğu için beklesenizde değişmeyecek dediler, teorideki bir böbrek hastalığının pratikteki hali olduğunu söylediler net ve açık olarak,,