yasadiklarimizdan sonra benim de guvenim kalmadi . doktorlara ve kime goturecegimi sasirdim kizimi artik. kizima 9 aylikken idrar yollari enfeksiyonu teshisi koydular ve antibiyotiklere ragmen duzelmiyordu. ultrason istediler. sondaya bagladilar. sonda sonrasi bir sey cikmamasina ragmen tatmin olmadilar, ek tahliller, bobrek fonksiyonlarini incelemek icin radyoaktif maddeli rontgenler istendi. rontgen oncesi damari acamamislar, radyoaktif maddeyi derisine vermisler. tekrar bir daha damardan..zararli olmaz mi diyoruz, cocuk cigliga cigliga agliyor, hayir, bize guvenin, bu gerekli diyorlar. hicbirsey cikmadi. butun bu testleri yaptiran ve antibiyotigi de basan profesor, muhtemelen kizinizda hic idrar yollari enfeksiyonu olmamisti, kakasi bulastigi icin tahlil sonuclari boyle cikiyordu dedi. hastanelerine ilk defa gelmis bu ozel teknolojiyi test etmek icin denek gibi kullandi 9 aylik bebegi ve evhamimdan ve unvanina saygidan doktoru sorgulamadim bu asamaya kadar. simdi kendime o kadar kiziyorum ki..
sonrasinda soguk alginligi ve gribal enfeksiyonlar. tahlilsiz basiyorlar antibiyotigi. her usutme de bakteriyel nasil oluyorsa..muayenede anlamis bakteriyel oldugunu herhalde diye saf saf da cogu anne veriyoruz antibiyotikleri bagisiklik sistemlerine ne ettigimizi dusunmeden. en son yasadigim olay da kan tahlili. gereksiz bir suru degere bakip degerler referans degerleri araliginda olmasina ragmen iki sise demir ilaci vermekten de cekinmedi en son doktor. baska bir doktora tahlil sonuclarini gosterdigimde tahmin ettigim yine cikti. kansizlik yok. iki sise gereksiz yine yutturacaktim kiza. artik kasiklardan kaciyor yavrucak, agzini kapatiyor.
cidden. doktora gitmeye korkuyorum artik.
istanbulda yasiyorum ama dogru durust bir doktor bulamiyorum.