Çok şükür bebeğim çok rahatsızlanmadı. 1 yaşına girmek üzere . Şuana kadar birkaç kere ateşlendi ve grip oldu. Tabii ki doktora götürdük. İlaç verdiler içirdik. İyileşmedi. Başka bir doktora götürdük. Doktor ,daha önceki verilen ilacın kesinlikle 3 yaşından önce verilmemesi gerektiğini söyledi. Şaşırdım. Tatide bebeğim ateşlendi. İnat ettim götürmedim. 3 günün sonunda düzelmeyince tatil beldesinde özel bir hastaneye götürdük. O doktorda kullanılmaması gereken ilaç ve bir ateş düşürücü verdi. Doktora ilacın bu yaştaki bebeğe zararlı olduğumu söyledim. O da ben her bebeğe veriyorum dedi. Kestirip attı. Eczaneye gittim. Ateş düşürücüyü görünce eczacı, ben bebeğime kesinlikle bunu vermem dedi. nedenini sordum. İçindeki etken maddeden bahsetti ama ateş düşmeeyince bir kere verdim. Şimdi yine hasta geçen hafta yine götürdük. İlaçları verdim. Bu arada devamlı araştırıyorm. Bir sitede çok güvendiğim bir çocuk doktoru var şikayetini söyleyip yorum istiyorsun cevap yazıyor. Ona başvurdum. Biz bu yaşdaki bebeğe bu ilaçları kullamıyoruz dedi. ne yapayım dedim. Muayene etmem gerekli dedi. Ama başka şehirde. Soruyorum annneler biz doktorlara güvenmeyipte ne yapacağız. Artık bebeğim hastalanacak diye ödüm kopuyor. Eminim ki kime gidersem gideyim soru işareti hep olacak. Yiğenim yanlış bir ilacı çok minikken kullandı. Üstelik uzun süre. Neden zararlıysa yaş sınırı varsa bunlar kesin olarak belirlenmiyor. Neden bir doktorun dediği diğerine uymuyor. Herkes başka telden çalıyor. Onlar bizim meleklerimiz. Son olarak allah dermansız dert vermesin, bebeklerimizi yanlış ellerle karşılaştırmasın, hastalıktan korusun allahım. Vallahi ben çok yıpranıyorum.