Merhaba arkadaşlar, bende meme büyütme ameliyatı isteyen bayanlardan biriyim. Herkesin yaptığı gibi 6 aydır araştırıyorum. 3 aydırda bu siteyi okuyorum. Burada yazan tüm doktorların ismini not ettim (ıstanbul'dakileri tabii) Öne çıkan 6-7 isim var zaten. Dün ve bugün 3 doktorla görüştüm. Tekrar bu yazıları okuyunca duramadım ve kayıt oldum. Onlara burada tartışılan ve kafama takılan tüm soruları sordum. Öncelikle kas altı konma olayında kasın harap olamsı diye bir olay yokmuş, kas zaten iman tahtasına yapışıyormuş, alt kısmı açılıp yerleştiriliyormuş. Sonradan kolu kullanamama gibi bir durum yokmuş. ıkincisi bu dren meselesi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi iki doktor kesinlikle kullanıyor, kasaltında özellikle ve ertesi gün çekiyor, biri bazen kullanmayabiliyor. ıçerde kan birikmesi mikrop kapmasına yol açabiliyor, çok ağrılı bir şişlik yaratabiliyormuş. Mikrop kapması protez için tehlikeli bir durummuş ve çıkartılmasına yol açarmış. Öyleyse dren konmaması neden süper bir durummuş gibi anlatılıyor, konsun yaaa sonra problem çıkacağına. Üçüncüsü burada herkesin dediği gibi kasaltı ameliyatta hiç ağrısız olması mümkün değilmiş. Doktorun biri ancak felç durumunda göğüs hiç ağrısız olur dedi. Bir tanesi de etkisi uzun süren ağrı kesici yapıyorum ama ağrıyı tümüyle yok edemiyoruz dedi. Kuzenim narkoz uzmanı onun da dediğine göre 1-2 gün etkisi süren bir ilaç yokmuş. Dördüncüsü
eğer zayıfsan ve memen hiç yoksa (benim gibi) mutlak kas altı dediler. Şimdi deepgreen arkadaşıma soruyorum memesi yok olan insanda Tuğrul bey bu protezi nereye yerleştiriyor, kendisi bile videosunda meme bezi yoksa kas altına yerleştirilir demiş. Ayrıca görüşmelerim sürüyor kendisi ile de görüşeceğim sanırım ama burada yazdıklarınız çok reklam gibi gelmiyor değil yani. Birde hakikaten bu forumda herkesin merak ettiği bu ağrısız ameliyat olayında lütfen doktor beye sor, ilacın ismini kuzenime soracağım böyle bişey var mı diye? Özelden de mesaj atabilirsin. Şimdiden sağol