Doktorlar hakkında yardımcı olabilir misiniz?

manabir

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
135
0
46
kime estetik olmalıyım acaba. onur erol ya da naci çelik diye düşünüyorum. ya da başka biri mi olsun karar veremedim. henüz hiç bir doktoru aramadım. telefonle kendileri birebir konuşuyorlar mı ?yoksa direkt muayene etmek için mi çağırıyorlar. bir kaç yere görüşmek için gitsem bu sefer bir sürü muayene parası ödemek zorunda kalacağım boşyere..sizler nasıl yaptınız anlatabilirmisiniz arkadaşlar.?

Öncelikle Hoşgeldin.
Forumda Bazı Kurallar Var Birtaneside
Konu Başlıklarının Büyük Harf ile Açılmaması Gerektiği
Daha Özen Gösterirseniz Seviniriz.

kime estetik olmalıyım acaba. onur erol ya da naci çelik diye düşünüyorum. ya da başka biri mi olsun karar veremedim. henüz hiç bir doktoru aramadım. telefonle kendileri birebir konuşuyorlar mı ?yoksa direkt muayene etmek için mi çağırıyorlar. bir kaç yere görüşmek için gitsem bu sefer bir sürü muayene parası ödemek zorunda kalacağım boşyere..sizler nasıl yaptınız anlatabilirmisiniz arkadaşlar.?

Merhaba. Foruma hoş geldin. Sana direk ve tek olarak Tuğrul Turan'ı tavsiye edeceğim ben. Dün kendisiyle görüşme yaptım ve bu cumartesi kendisine ameliyat olacağım. Neden Tuğrul Turan dersen eğer, internette ismi ile arama yaptığında doktortv diye bir site çıkıyor. Ona tıkla. Altta videolar yazısına tıkla. Orada karşına çıkan, doktorun 4 tane konuşma videosunu can kulağıyla dinle. Sonra bu linke tıkla ve o doktora ameliyat olan tüm kadınların yazdıklarını baştan sona sıkılmadan oku.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...-drtugrul-turana-ameliyat-olanlar-buraya.html

Üstteki linke tıklayamıyorsan, adres çubuğuna kopyala yapıştır yaparak açmayı dene.

Ben o doktoru bu şekilde buldum. Ve bulmamda yardımcı olan herkesden Allah razı olsun diyorum sadece.

Herşey gönlünce olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba manabir ; Siteye hoşgeldin. Eğer bu doktorlara ameliyat olmak istiyorsan Doktorlar, öneriler diye bir bölüm var estetik cerrahiye tıklarsan en altın bir üstünde çıkıyor. Orada her doktor adına topikler açılmış durumda oradan okursun canım. Birde ne ameliyatı olmak istediğini yazmamışsın göğüs büyütme mi , küçültme mi?

Sevgili deepgreen , cevabın için çok sağol . kimse beni görmüyor diye üzülüyordum. yazdığın adrese gireceğim. ben göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. çok küçük ve asimetrikler. inan doktoru aramaya bile cesaretim yok. ama eninde sonunda bu olacak. böyle yaşamak istemiyorum. merak ettiğim şu, sen bir tek bu doktor ile mi görüştün. ? tel ile veya yüzyüze bir başka doktorla görüştün mü?hemen mi bu doktora karar verdin?amliyat fikri ben de bir aydır ciddi boyutta. daha önce aklıma geliyordu ama zamanı var diye düşnüyordum herhalde.
cumartesi ameliyatından sonra mutlaka seninle görüşmek isterim. iiyi haberlerini öğrenmek için inşallah. allah yardımcın olsun. umarrım çok çok iyi geçecek.

sevgili deepgreen görüşmeyi tel ile mi yoksa yüz yüze mi yaptın. muayene ücreti aldı mı? doktor tel ile birşeyler anlatıyorlar mı ?yoksa direkt çağırıyorlar mı?

manabir, madem yeni araştırmaya başladınsana tavsiyem ilk görüşmeye gittiğin doktora ameliyat olma.. bir kaç doktor birden gez. mümkünse doktorlarla görüşmeye gitmeden önce forumda çeşitli yöntemlerle ameliyat olan arkadaşların yazılarını oku , nette tarat ve her yöntem hakkında az bucuk fikrin olsun . çünkü göğüs ameliyatında birden çok teknik var ,birden çok silikon tipi , birden çok çeşidi var .. her doktor kendince en uygun olanını öneriyor doğal olarak , ama senin içine sinmesi de önemli.. dediğim gibi önce nette araştır sonra aklına yatan bir kaç isimle görüş .

bu arada doktorların bazısı muayne ücreti alıyor bazısı almıyor.. tuğrul turan ı sorduysan yukarda , görüşme ücreti almayanladan ..

canım senin ameliyatı nasıl yaptılar? kas üstü kas altı .? kesi yeri neresi? yuvarlak mı?memnun musun doktorundan bana biraz anlatabilir misin?çok sağol

deepgreen bugün tuğrul turan hakkındaki videları inceledim. teşekkür edrim . görüşmek istediklrim arasına onu da ekledim. bir kaç kişi ile yüz yüze gidip görüşeyim diye düşünüyorum. tabi pahalıya mololmaz ise. ..tel ile bu görüşmeler pe bir netice vermez dimi:?
tuğrul turanın videodaki konuşmasından yüzde seksen gibi kas üstü yapımını uygun görüyorum dediğini duydum. sanırım çok zayıf hanımlara kas altı yapıyor.
senin nasıl olacak canım. kas altı ?mı üstü mü ?yuvarlak mı?ben ince uzun zayıf biriyim. dual plan hiç uygulamıyor mu acaba?

Sevgili deepgreen , cevabın için çok sağol . kimse beni görmüyor diye üzülüyordum. yazdığın adrese gireceğim. ben göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. çok küçük ve asimetrikler. inan doktoru aramaya bile cesaretim yok. ama eninde sonunda bu olacak. böyle yaşamak istemiyorum. merak ettiğim şu, sen bir tek bu doktor ile mi görüştün. ? tel ile veya yüzyüze bir başka doktorla görüştün mü?hemen mi bu doktora karar verdin?amliyat fikri ben de bir aydır ciddi boyutta. daha önce aklıma geliyordu ama zamanı var diye düşnüyordum herhalde.
cumartesi ameliyatından sonra mutlaka seninle görüşmek isterim. iiyi haberlerini öğrenmek için inşallah. allah yardımcın olsun. umarrım çok çok iyi geçecek.

Tel ile randevu aldım. Gittim yüz yüze görüştüm. Yaklaşık 2 saatlik bir görüşmeydi. Kesinlikle görüşmeye ücret almıyor. İlk ve tek onunla görüştüm. Çünkü diğerleriyle mailleşmem bile aralarındaki farkı görmeme yetti. Diğer doktorlar kesinlikle narkoz ile ameliyat ediyor. Tuğrul Bey narkoz vermiyor. Sadece o bölgeyi uyuşturuyor, ve seni bir ilaçla uyutuyor ayriyetten. Yani ameliyat esnasında tavana bakmıyorsun:-) Diğer bazı doktorlar, hatta bir çoğu ameliyat sonrasında direk boruları takıyormuş. Bunda katiyyen yok. Ve ameliyat yerine, farklı bölgelerden etkisi uzun süren bir iğne yaparak, ilk bir kaç gün ağrı hissetmemeni sağlıyor. İğnelerin etkisi geçtiğinde de, zaten ağrı çekmen gereken süre dolmuş oluyor. Diğer doktorlara ameliyat olanlar hep şunu yazmış; "ilk 3 gün fena ağrı çekiyorsunuz", "ilk hafta hep yattım" gibi... Sen istersen önce aklındaki diğer 2 doktorla görüş, ve en son Tuğrul Turan'a git. Aradaki farkı mutlaka göreceksin. Ama Onur Erol ile görüşmek 250 TL imiş:-( Zaten ameliyatı da 10.000 TL ye yapıyormuş. Tuğrul Turan 6.000 TL. Başka sormak istediğin ne varsa yardımcı olurum. Hatta bu cumartesi hastaneye gelip benim ameliyatıma şahit olabilirsin. Benim için hiç bir sakıncası yok. Yeterki doğru bildiklerimin, ve tecrübelerimin başkalarına da faydası olsun. Esen kal.

deepgreen bugün tuğrul turan hakkındaki videları inceledim. teşekkür edrim . görüşmek istediklrim arasına onu da ekledim. bir kaç kişi ile yüz yüze gidip görüşeyim diye düşünüyorum. tabi pahalıya mololmaz ise. ..tel ile bu görüşmeler pe bir netice vermez dimi:?
tuğrul turanın videodaki konuşmasından yüzde seksen gibi kas üstü yapımını uygun görüyorum dediğini duydum. sanırım çok zayıf hanımlara kas altı yapıyor.
senin nasıl olacak canım. kas altı ?mı üstü mü ?yuvarlak mı?ben ince uzun zayıf biriyim. dual plan hiç uygulamıyor mu acaba?

Çok mecbur kalmadıkça dual plan uygulamıyormuş. Dual plan demek, göğüs kasının bir kısmını kesip, protezi altına koymak demek. Göğüs kasının kesilmesi demek, o kasın işlevini bir miktar yitirmesi demek. Yani mecbur kalmadıkça o yönteme başvurmuyor. Dilersen doktora resmini gönder. Sana kas üstü mü, kas altımı olacağını söyler. Kendisinin mail adresini şu adresten bulabilirsin. Şu an ezberimde yok. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Ona mail at. Tüm sormak istediklerini detaylarıyla sor. Sorularını madde madde yazarsan, o da öyle cevaplar ve daha rahat anlarsın. İnan mailinde bile yeterince detaylı ve aydınlatıcı bilgi veriyor. Allah ondan razı olsun diyorum, ve ona ameliyat olacağım günü (cumartesi) iple çekiyorum...

göğüs büyütme sevgili deepgrenn davetin için çok teşekkür edrim. istda olsaydım gelmeyi düşünürdüm ama değilim. yine de çok sağol. inşallah çok iyi geçecek. ameliyatının zamanı yaklaşmış senin adına çok seviniyorum. ne güzel gögüslerin olacak inşallah. ameliyattan sonra da görüşmek istiyorum. seninle. senin dual plan mı olacak ?yuvarlak mı?nereden kesi yapacak .herkese kasüstü söylenişi doğru mu?ya da eğer yapıyor ise bir nedeni vardır diye düşünüyorum. çünkü konuşmasından çok akıllı bir doktora benziyor. sanırım kas üstünün daha doğal duracağını savunuyor olabilir?senin bu konudaki fikrini merak ettim. sevgiyle kall.

Benim kas üstü, yuvarlak, göğüs altı kesisi. Doktorun kas üstü, kas altı seçme nedenlerini bir önceki cevaplarda anlatmıştım. Kas altı için kası kesiyorlar çünkü. Yeterli miktarda göğüs dokun varsa kas üstü yapar zaten.

Arkadaslar benim forumda simdiye kadar okudugum zaten kas ustu agrisiz bir ameliyat degil mi? Benim kas alti oldu ama doktorumun soyledigi alt kisimdan 3-4 cm ayriliyor, kasin harap ya da tahrip olmasi mumkun degil demisti. Ben 1. haftadayim kolumu gayet kaldiriyorum, kasimla ilgili bir problemim yok cok sukur. Ayrica okudugum kadariyla Tugrul bey de kas alti yapiyor, o kasi tahrip etmiyor mu yani??

Arkadaslar benim forumda simdiye kadar okudugum zaten kas ustu agrisiz bir ameliyat degil mi? Benim kas alti oldu ama doktorumun soyledigi alt kisimdan 3-4 cm ayriliyor, kasin harap ya da tahrip olmasi mumkun degil demisti. Ben 1. haftadayim kolumu gayet kaldiriyorum, kasimla ilgili bir problemim yok cok sukur. Ayrica okudugum kadariyla Tugrul bey de kas alti yapiyor, o kasi tahrip etmiyor mu yani??

Tuğrul Bey çok mecbur kalmadıkça tercih etmiyor. Diğer doktorlar % 40 tercih ediyorsa, Tuğrul Turan % 5 tercih ediyor. Göğüsleri küçük diye heman kas altı yapıcaz demiyor. Az bir göğüs dokun bile varsa, gerçekten yeterliyse, onu düzgün bir şekilde yerleştirmeyi başarabiliyor. Benim mayıs ayından beri gece yarılarına kadar forumda okuduğum yorumlarda, "ilk hafta sağlam acı çekiyorsunuz" veya "ilk 3 gün yataktan kalkamadım" gibi cümleleri duyduğum insanlar çoğunlukla kas üstü olanlardı. Diren borular dersen cabası. Narkozdan zaten hep korkmuşumdur. Bilmiyorum ama bu şartlarda ben bin kere cayardım ameliyat olmaktan. Şu anda ise hiç korkmuyorum. Sadece cumartesi günü hepinizin dualarını bekliyorum. Sevgilerimle.

ya kızlar bu direnden neden bu kadar korkuyorsunuz? ayrıca diren takılması tamamen hastanın iyiliği için. o borular içeride biriken kanı dışarı atıyor. haa atılmazsa ne olur? vücut o kanı zaten kendiliğinden emer. ama nadir de olsa emmediği taktirde kıpkırmızı veya siyahlaşmış ve taş gibi olmuş bir meme çıkar karşınıza. sonucunda yeniden ameliyat olmak zorunda kalırsınız. dikiş açılır, protez çıkarılır, içerisi serumla yıkanır, yeniden takılır. 2 gün elinizde bir hortumla gezmek hoş olmasa da bu kesinlikle sağlığınızı riske atmamak demektir..

ayrıca benim tuğrul turanın uyguladığı ağrısız iğne şekliyle ilgili hala şüphelerim var. neden neden neden başka doktorlar da uygulamıyor o yöntemi çok merak ediyorum.

deepgreen sana geçmiş olsun şimdiden. istediğin gibi memelerin olur inşallah..

Merhaba arkadaşlar, bende meme büyütme ameliyatı isteyen bayanlardan biriyim. Herkesin yaptığı gibi 6 aydır araştırıyorum. 3 aydırda bu siteyi okuyorum. Burada yazan tüm doktorların ismini not ettim (ıstanbul'dakileri tabii) Öne çıkan 6-7 isim var zaten. Dün ve bugün 3 doktorla görüştüm. Tekrar bu yazıları okuyunca duramadım ve kayıt oldum. Onlara burada tartışılan ve kafama takılan tüm soruları sordum. Öncelikle kas altı konma olayında kasın harap olamsı diye bir olay yokmuş, kas zaten iman tahtasına yapışıyormuş, alt kısmı açılıp yerleştiriliyormuş. Sonradan kolu kullanamama gibi bir durum yokmuş. ıkincisi bu dren meselesi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi iki doktor kesinlikle kullanıyor, kasaltında özellikle ve ertesi gün çekiyor, biri bazen kullanmayabiliyor. ıçerde kan birikmesi mikrop kapmasına yol açabiliyor, çok ağrılı bir şişlik yaratabiliyormuş. Mikrop kapması protez için tehlikeli bir durummuş ve çıkartılmasına yol açarmış. Öyleyse dren konmaması neden süper bir durummuş gibi anlatılıyor, konsun yaaa sonra problem çıkacağına. Üçüncüsü burada herkesin dediği gibi kasaltı ameliyatta hiç ağrısız olması mümkün değilmiş. Doktorun biri ancak felç durumunda göğüs hiç ağrısız olur dedi. Bir tanesi de etkisi uzun süren ağrı kesici yapıyorum ama ağrıyı tümüyle yok edemiyoruz dedi. Kuzenim narkoz uzmanı onun da dediğine göre 1-2 gün etkisi süren bir ilaç yokmuş. Dördüncüsü
eğer zayıfsan ve memen hiç yoksa (benim gibi) mutlak kas altı dediler. Şimdi deepgreen arkadaşıma soruyorum memesi yok olan insanda Tuğrul bey bu protezi nereye yerleştiriyor, kendisi bile videosunda meme bezi yoksa kas altına yerleştirilir demiş. Ayrıca görüşmelerim sürüyor kendisi ile de görüşeceğim sanırım ama burada yazdıklarınız çok reklam gibi gelmiyor değil yani. Birde hakikaten bu forumda herkesin merak ettiği bu ağrısız ameliyat olayında lütfen doktor beye sor, ilacın ismini kuzenime soracağım böyle bişey var mı diye? Özelden de mesaj atabilirsin. Şimdiden sağol

"Doktorun biri ancak felç durumunda göğüs hiç ağrısız olur dedi" demişsin bailies. yavaş yavaş kafamdaki soru işaretleri azalıyor gibi. sağol gerçekten.

ya kızlar bu direnden neden bu kadar korkuyorsunuz? ayrıca diren takılması tamamen hastanın iyiliği için. o borular içeride biriken kanı dışarı atıyor. haa atılmazsa ne olur? vücut o kanı zaten kendiliğinden emer. ama nadir de olsa emmediği taktirde kıpkırmızı veya siyahlaşmış ve taş gibi olmuş bir meme çıkar karşınıza. sonucunda yeniden ameliyat olmak zorunda kalırsınız. dikiş açılır, protez çıkarılır, içerisi serumla yıkanır, yeniden takılır. 2 gün elinizde bir hortumla gezmek hoş olmasa da bu kesinlikle sağlığınızı riske atmamak demektir..

ayrıca benim tuğrul turanın uyguladığı ağrısız iğne şekliyle ilgili hala şüphelerim var. neden neden neden başka doktorlar da uygulamıyor o yöntemi çok merak ediyorum.

deepgreen sana geçmiş olsun şimdiden. istediğin gibi memelerin olur inşallah..

ben de buna katılıyorum ve kendine aşırı güvenmesi beni rahatsız ediyor. diğer drların her yaptığını eleştiriyor ve gereksiz bir ukalalığı olduğundan itici buldum ve tercihimi ondan yana kullanmadım.
genel anesteziyle ameliyat oldum ve drenlerle 5 gün gezdim ameliyat olalı 10 gün oldu bugün ve yanyana koyulması gerekiyorsa tuğrul beyin yaptığı göğüsle benimkinin arasında dünya kadar fark var. kız arkadaşımın 2 ay olmasına rağmen hala taş gibi ancak benimkiler yumuşak ve yatarken sağa sola yürürkende sallanmaya başladılar.
herkes benimkilerin çok doğal ama arkadaşımınkilerin yapay durduğunu söylüyor. Gerçi kendisi memnun drundan ama bana fazla abartılı geliyor.
bütün hastalarının memnun olması güzel bir şey tabi ki ama ben alternatiflerim arasından onu gereksiz kendine güveninden dolayı eledim ve pişman da değilim.

X