Doktorlar bir garip olmuş.. Yardımlarınızı bekliyorum..

Bogaz agrisi gribal enf vs ile acilleri tıka basa doldurursanız,doktorun da ne sabrı kalır ne zamanı.ayrıca acillerden grip için rapor verilmez bir sonraki gün aile hekimine yönlendirilir,adı üstünde acil..gündüz aile hekimine gitseydin...raporunu da alırdın...böyle hastalar yüzünden asıl acillik hastalara gereken önem ve zaman kalmıyor...

Bu arada yurt dışındayım,acile gitmeden telefonla mecbur arıyorsun,onlar gerekli görürse acile gidiyorsun...ve senin bu saydığın şikayetlerle de acile adımını bile atamazdın,sabah olsun kendi doktoruna git derlerdi...sizin gibiler yüzünden sağlıkta şiddet almış başını gidiyor...

İşte bu
Gripten acile gitmek
Rapor vermeyen doğruyu yapmış,bıkmış böylelerinden,acili kötüye kullanımın cezası olmalı,rapo verenin iş güzarlığı

İşte bu
Gripten acile gitmek
Rapor vermeyen doğruyu yapmış,bıkmış böylelerinden,acili kötüye kullanımın cezası olmalı,rapo verenin iş güzarlığı
Siz nelerden bahsettiğiniz kendiniz farkında mısınız ? Konu ile alakası olmayan sadece yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Ben grip değilim hanımefendi bu 1. Ben zaten raporumu aldım, hemde bana rapor vermeyen doktor ile aynı masada görev yapan diğer acil doktorundan aldım bu 2. Burası Türkiye yurt dışındaki işler beni hiç mi hiç alakadar etmiyor bu 3. Ben bana rapor vermemesine değil, tavrına sinirlendim bu da 4. Türkiyede acile gittiğin zaten muaynemi acil müdahale mi diye soruyorlar. Acil müdahaleyi direkt alıyorlar, muayene için bekleyenlere sıra veriyorlar, acil müdahaler bittiğinde ve sıra numaran geldiğinde giriyorsun, kimseninde ne zamanını alıyorsun ne birşeyini.. Bana kalkıp da "sizin gibiler" ile başlayan cümlelerinizle yorum yapamazsınız. Duyarlılığınızı kendinize saklayın benim şahsımla alakalı yorum yapmaya hakkınız yok. Ne için acile gideceğimi ben kendim bilirim, ateşim çıkmış kaça, boğaz acısından duramıyorum tabiki acile gideceğim. Siz gitmeyin beni hiç ilgilendirmez. Benim ne yaptığımda sizi ilgilendirmez. Konuyu doğru düzgün okumamışsınız haybeye konuşalım da laf olsun hesabı.. Benim konuma yorum yapmayın lütfen, bilinçli, bana yardımcı olacak, ne konuştuğunu bile insanların yorumlarına ihtiyacım var..

Hayırdır sabah sabah enerjiniz bol galiba, tartışma çıkarmaya güç bulabildiğinize göre.
Bana mıydı bu yorum :) Güne erken başlarım çok şükür okulum olduğu için. Pek çok arkadaşımın tavsiyelerini değerlendirdim kendimide daha iyi ve enerjik hissediyorum evet :) Ortada bir tartışma yok, konumla alakalı olmayan hatta konumu okumadan yazılmış 1-2 yoruma verdiğim cevap var :)

Yok yok, genel bir ikazdı

İşte sizin gibiler acil hastaları engellediğinden mecbur acile polklinik hizmeti getirdiler.Akıl var mantık var yoksa acilde adı üstünde acilen kişinin bakılması gereken yerde numara olur mu?

Kaldı ki haybeye konuşan da sensin,gelmişsin foruma başlık açmışsın biz de yanlış gördüğümüzü söylemişiz.Evinin salonuna girmişiz gibi konuma yorum yapmayın demen abes ötesi.

Bu arada saydığın şikayetler için de şunu söyleyeyim
Kabul etmesen de biz ona grip diyoruz.
Biz faranjit diyoruz cunku bogaz hastaligi. sen ister grip de ister cikik de istersen kirik de. Hala inatla gelmis birseyler anlatmaya calisiyorsun. Hastalaninca nereye gidecegimi sizden mi ogrenecegim. iddia ettiginiz gibi kotu sey olsa boyle hakkim olmazdi. Bakanlik muayene hakki vermis bende kotu durumdaysam ve haftasonuysa gider olurum seni neden bukadar alakadar edip rahatsiz etti anlayamadim. Ben konuyu bogaz agrisina cozumu olan varmi diye actim hastalaninca acile gidebilirmiyim diye acmadim.. Hakkimda suclayici yorumlar yapmaniza izin vermiyorum. Evet bu konu benim salonum. Hastalik hakkinda onerinz varsa paylasirsiniz yoksa yorumlarinizi kendinize saklayin.

farenjit gripte görülebilecek bir bulgudur
git öğren öyle gel
yorumlara açık değilsen de konu açma
çünkü burada yorum yapmak senin iznine tabi değil
istersek bu konu kapanana kadar sana ben veya başkası yorum yaparız
kabullenememek senin sorunun olur
sadece istediğin cevapları almak istiyorsan burada konu açmak yerine
git kankalarınla falan konuş
ayrıca konuyu boğaz ağrısına çözüm diye açtıysan sadece ve başka yorum istemiyorsan
önceki günün olaylarını yazma
he yazdıysan gördüğün gibi site üyesi olma hakkımızı kullanarak senin izninle ilgilenmeden yorum yapabiliyoruz.

Ben grip degilim arkadasim. Onceki gunun konusunu doktorun tavrina sinir oldum diye anlattim. Acile gidebilir miyim diye degil. Kimseye acile gidebilir miyim diye sormadim. Kaldiki acile bu sebepten gidilmez diye ilk senden duyuyorum su yasimda. Onemseyecek degilim garip dusunceni. Sen gitme canim benim ben gidiyorum :)Hala neyi uzatiyorsun kendince neyi kanitlamaya calisiyorsun. Hastalik mevzusu yorum kaldirmaz kaldi ki bogaz agrima cozumu olan var mi yazdim. Olayi anlattim. Senin yorumlarin ne olayla ne hastaligimla alakali. Acile gidip gitmeyecegimi ben bilirim. Bu kadar iclenecegin ve seni alakadar eden bir durum yok. En ufak sikayetim de haftasonuysa tekrar acile gidecegim hemde kosa kosa :) kendine memleket meselesı yapacagin bi durum yok sakin ol :)

gecmış olsun
burda okudugm bı yontemı yazayım.faranjıtı olan bı arkadas aktardan gunluk sakızı almış agzında tutup suyunu emdığınde boğazına cok ıyı geldıgını yazmıştı.kardesımınde faranjıtı var o yuzden aklımda kaldı yadıgı.hatta senın ıcın konuyu buldum oku ıstersen

gecmış olsun
burda okudugm bı yontemı yazayım.faranjıtı olan bı arkadas aktardan gunluk sakızı almış agzında tutup suyunu emdığınde boğazına cok ıyı geldıgını yazmıştı.kardesımınde faranjıtı var o yuzden aklımda kaldı yazdıgı.hatta senın ıcın konuyu buldum oku ıstersen

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gunluk-sakizi-ve-faranjit-bogaz-agrisi.139374/

Ne kadar iyisiniz tesekkur ederim arastirmaniz icin :) yontemi deniycem çok sagolun :)

Yarın öbür gün acilde bir yakının kalp krizi geçirirken sizin gibilerin kalabalığından müdahelesi gecikirse ağlamazsın o zaman
Ya da gerçekten acil olup sizin gibilerin acili kullanmayı bilmemesi sebebiyle sizlere polklinik doktoru verilirken gerçekten acil hasta başına düşen doktor sayısını azalttığınız için müdahelesi gecikenlerin vebalini ödersin zaten
Bence de sen acile git,hatta sivilcen çıkmış bak tam acillik
Bu senenin gripleri farenjitle başlıyor ,çoğu kişi senle aynı bayan tıp profosörü
Asıl senin boğaz ağrın memleket meselesi olmuş,idrar yolu enfeksiyonu falan olsan yoğun bakıma almak gerekebilir.

Bilmeden konuşmayı ne kadar da seviyorsunuz. Buradaki acil sisteminde kalp krizi vs. gibi acil konulara bakan ekipman ve bölüm ayrıdır, muayeneye bakan acil doktorları ve bölüm ayrıdır. Sivilcem içinde gideceğim acile süper fikirmiş . Siz takmayın benim işleri bu kadar kafaya

Okumayı bilmiyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun
Sen hani acilde poliklinik gibi boğaz ağrısına gidiyorsun da doktor bakıyor ya
Evet o doktor bütün gün senin gibi hastalara polklinik yapıyor da o acilde 5 doktor varsa biri bu işe bakmış oluyor
Gerçek acillerle 5 kişi uğraşacağına 4 kişi kalıyor
Asıl sen bu kadar takma
Gördüğüm kadarıyla konu açan sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…