Bogaz agrisi gribal enf vs ile acilleri tıka basa doldurursanız,doktorun da ne sabrı kalır ne zamanı.ayrıca acillerden grip için rapor verilmez bir sonraki gün aile hekimine yönlendirilir,adı üstünde acil..gündüz aile hekimine gitseydin...raporunu da alırdın...böyle hastalar yüzünden asıl acillik hastalara gereken önem ve zaman kalmıyor...
Al işte şaka gibisin
Kimsin sen ya ? Benimle alakalı yorum yapma hakkını kendinde nereden buluyorsun ? Benim konumda başka üyelere de saldırıyorsun. Konumla alakalı yorumun varsa yap yoksa yazma !
Bogaz agrisi gribal enf vs ile acilleri tıka basa doldurursanız,doktorun da ne sabrı kalır ne zamanı.ayrıca acillerden grip için rapor verilmez bir sonraki gün aile hekimine yönlendirilir,adı üstünde acil..gündüz aile hekimine gitseydin...raporunu da alırdın...böyle hastalar yüzünden asıl acillik hastalara gereken önem ve zaman kalmıyor...
Bu arada yurt dışındayım,acile gitmeden telefonla mecbur arıyorsun,onlar gerekli görürse acile gidiyorsun...ve senin bu saydığın şikayetlerle de acile adımını bile atamazdın,sabah olsun kendi doktoruna git derlerdi...sizin gibiler yüzünden sağlıkta şiddet almış başını gidiyor...
Siz nelerden bahsettiğiniz kendiniz farkında mısınız ? Konu ile alakası olmayan sadece yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Ben grip değilim hanımefendi bu 1. Ben zaten raporumu aldım, hemde bana rapor vermeyen doktor ile aynı masada görev yapan diğer acil doktorundan aldım bu 2. Burası Türkiye yurt dışındaki işler beni hiç mi hiç alakadar etmiyor bu 3. Ben bana rapor vermemesine değil, tavrına sinirlendim bu da 4. Türkiyede acile gittiğin zaten muaynemi acil müdahale mi diye soruyorlar. Acil müdahaleyi direkt alıyorlar, muayene için bekleyenlere sıra veriyorlar, acil müdahaler bittiğinde ve sıra numaran geldiğinde giriyorsun, kimseninde ne zamanını alıyorsun ne birşeyini.. Bana kalkıp da "sizin gibiler" ile başlayan cümlelerinizle yorum yapamazsınız. Duyarlılığınızı kendinize saklayın benim şahsımla alakalı yorum yapmaya hakkınız yok. Ne için acile gideceğimi ben kendim bilirim, ateşim çıkmış kaça, boğaz acısından duramıyorum tabiki acile gideceğim. Siz gitmeyin beni hiç ilgilendirmez. Benim ne yaptığımda sizi ilgilendirmez. Konuyu doğru düzgün okumamışsınız haybeye konuşalım da laf olsun hesabı.. Benim konuma yorum yapmayın lütfen, bilinçli, bana yardımcı olacak, ne konuştuğunu bile insanların yorumlarına ihtiyacım var..İşte bu
Gripten acile gitmek
Rapor vermeyen doğruyu yapmış,bıkmış böylelerinden,acili kötüye kullanımın cezası olmalı,rapo verenin iş güzarlığı
Bana mıydı bu yorum :) Güne erken başlarım çok şükür okulum olduğu için. Pek çok arkadaşımın tavsiyelerini değerlendirdim kendimide daha iyi ve enerjik hissediyorum evet :) Ortada bir tartışma yok, konumla alakalı olmayan hatta konumu okumadan yazılmış 1-2 yoruma verdiğim cevap var :)Hayırdır sabah sabah enerjiniz bol galiba, tartışma çıkarmaya güç bulabildiğinize göre.
Yok yok, genel bir ikazdıBana mıydı bu yorum :) Güne erken başlarım çok şükür okulum olduğu için. Pek çok arkadaşımın tavsiyelerini değerlendirdim kendimide daha iyi ve enerjik hissediyorum evet :) Ortada bir tartışma yok, konumla alakalı olmayan hatta konumu okumadan yazılmış 1-2 yoruma verdiğim cevap var :)
Siz nelerden bahsettiğiniz kendiniz farkında mısınız ? Konu ile alakası olmayan sadece yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Ben grip değilim hanımefendi bu 1. Ben zaten raporumu aldım, hemde bana rapor vermeyen doktor ile aynı masada görev yapan diğer acil doktorundan aldım bu 2. Burası Türkiye yurt dışındaki işler beni hiç mi hiç alakadar etmiyor bu 3. Ben bana rapor vermemesine değil, tavrına sinirlendim bu da 4. Türkiyede acile gittiğin zaten muaynemi acil müdahale mi diye soruyorlar. Acil müdahaleyi direkt alıyorlar, muayene için bekleyenlere sıra veriyorlar, acil müdahaler bittiğinde ve sıra numaran geldiğinde giriyorsun, kimseninde ne zamanını alıyorsun ne birşeyini.. Bana kalkıp da "sizin gibiler" ile başlayan cümlelerinizle yorum yapamazsınız. Duyarlılığınızı kendinize saklayın benim şahsımla alakalı yorum yapmaya hakkınız yok. Ne için acile gideceğimi ben kendim bilirim, ateşim çıkmış kaça, boğaz acısından duramıyorum tabiki acile gideceğim. Siz gitmeyin beni hiç ilgilendirmez. Benim ne yaptığımda sizi ilgilendirmez. Konuyu doğru düzgün okumamışsınız haybeye konuşalım da laf olsun hesabı.. Benim konuma yorum yapmayın lütfen, bilinçli, bana yardımcı olacak, ne konuştuğunu bile insanların yorumlarına ihtiyacım var..
Biz faranjit diyoruz cunku bogaz hastaligi. sen ister grip de ister cikik de istersen kirik de. Hala inatla gelmis birseyler anlatmaya calisiyorsun. Hastalaninca nereye gidecegimi sizden mi ogrenecegim. iddia ettiginiz gibi kotu sey olsa boyle hakkim olmazdi. Bakanlik muayene hakki vermis bende kotu durumdaysam ve haftasonuysa gider olurum seni neden bukadar alakadar edip rahatsiz etti anlayamadim. Ben konuyu bogaz agrisina cozumu olan varmi diye actim hastalaninca acile gidebilirmiyim diye acmadim.. Hakkimda suclayici yorumlar yapmaniza izin vermiyorum. Evet bu konu benim salonum. Hastalik hakkinda onerinz varsa paylasirsiniz yoksa yorumlarinizi kendinize saklayin.Bu arada saydığın şikayetler için de şunu söyleyeyim
Kabul etmesen de biz ona grip diyoruz.
Biz faranjit diyoruz cunku bogaz hastaligi. sen ister grip de ister cikik de istersen kirik de. Hala inatla gelmis birseyler anlatmaya calisiyorsun. Hastalaninca nereye gidecegimi sizden mi ogrenecegim. iddia ettiginiz gibi kotu sey olsa boyle hakkim olmazdi. Bakanlik muayene hakki vermis bende kotu durumdaysam ve haftasonuysa gider olurum seni neden bukadar alakadar edip rahatsiz etti anlayamadim. Ben konuyu bogaz agrisina cozumu olan varmi diye actim hastalaninca acile gidebilirmiyim diye acmadim.. Hakkimda suclayici yorumlar yapmaniza izin vermiyorum. Evet bu konu benim salonum. Hastalik hakkinda onerinz varsa paylasirsiniz yoksa yorumlarinizi kendinize saklayin.
Ben grip degilim arkadasim. Onceki gunun konusunu doktorun tavrina sinir oldum diye anlattim. Acile gidebilir miyim diye degil. Kimseye acile gidebilir miyim diye sormadim. Kaldiki acile bu sebepten gidilmez diye ilk senden duyuyorum su yasimda. Onemseyecek degilim garip dusunceni. Sen gitme canim benim ben gidiyorum :)Hala neyi uzatiyorsun kendince neyi kanitlamaya calisiyorsun. Hastalik mevzusu yorum kaldirmaz kaldi ki bogaz agrima cozumu olan var mi yazdim. Olayi anlattim. Senin yorumlarin ne olayla ne hastaligimla alakali. Acile gidip gitmeyecegimi ben bilirim. Bu kadar iclenecegin ve seni alakadar eden bir durum yok. En ufak sikayetim de haftasonuysa tekrar acile gidecegim hemde kosa kosa :) kendine memleket meselesı yapacagin bi durum yok sakin ol :)farenjit gripte görülebilecek bir bulgudur
git öğren öyle gel
yorumlara açık değilsen de konu açma
çünkü burada yorum yapmak senin iznine tabi değil
istersek bu konu kapanana kadar sana ben veya başkası yorum yaparız
kabullenememek senin sorunun olur
sadece istediğin cevapları almak istiyorsan burada konu açmak yerine
git kankalarınla falan konuş
ayrıca konuyu boğaz ağrısına çözüm diye açtıysan sadece ve başka yorum istemiyorsan
önceki günün olaylarını yazma
he yazdıysan gördüğün gibi site üyesi olma hakkımızı kullanarak senin izninle ilgilenmeden yorum yapabiliyoruz.
Kızlar merhaba. Nasıl bir salgına yakalandım bilmiyorum. 1 hafta önce boğazlarım feci şekilde acımaya ve ağrımaya başladı. Öksürük de cabası.. Gece uyuyamadım o kadar kötüydüm ki acıdan dört döndüm, ateşimde vardı. Hayatımda boğazlarımın bu kadar acıdığını hiç hatırlamam.. Bari acile gideyim hem iyileşeyim hemde birkaç günlük rapor alayım dedim. Doktor önce baya iltihap var dedi. Rapor isteyince de, senin birşeyin yok, rapor vermiyorum dedi ! Gerekçesi de hasta olmayan öğrenciler sınav zamanı gelip hep rapor alıyormuş, veremezmiş. Bende derslerden kaytaracakmışım.Beni tanımadan etmeden yaptığı resmen iftira atmaktır. Tarih öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Son dönemlerimdeyim, kaytarmak istesem çoktan kaytarırdım. İftirası yetmiyor gibi dalga geçer gibi sıra numaramı da önüme fırlattı gayet lakayık bir tavırla bunla git inanırlar hasta olduğuna dedi. Çıkan doktora şiddet haberlerini kınayarak izleyen biri olarak o an o şahıslarla resmen empati kurdum. Erkek olsam Allah şahidim dalardım, o kadar sinirlendim tavrına. Yapabildiğim anca kendimi kovduruna kadar doktora ağzımı açıp gözümü yummak oldu. Üstelik aynı hastahanedeki başka acil doktoruna boğazımı gösterip aldım raporu.. Neyse, o gece çok daha kötü oldum. Ertesi gün başka bir doktora gittim göz ucuyla bakıp bolca farantijitin var dedi, öksürüğüme hiç bakmadı bile. Verdiği ilaçları kullandım ama hiç etkili olmadı. Antibiyotik de kullandım, soğuk algınlığı ilacı da. Hatta Ahmet Marankinin turbun içine bal döküp içtiği acayip yöntemi bile denedim. Fayda etmiyor. Yutkunamaz hale geldim. Acıdan ve öksürükden gece uyuyamıyorum. Tükürüğümü yutmak şuan benim için çok büyük bir ızdırap. Sınav haftasındayım acıdan derslere konsantre olamıyorum. Yeni bir doktorla daha uğraşmak istemiyorum hepsi bir acayip olmuş memlekette normal doktor kalmamış. Üstelik hastalığımı çevremdeki herkese de bulaştırdım.. Velhasıl kelam diyeceğim o ki boğaz ağrıma iyi gelecek bir yöntemi olan varsa Allah rızası için paylaşabilir mi ? Kendi kendimi iyileştirmekten başka çarem kalmadı
Ne kadar iyisiniz tesekkur ederim arastirmaniz icin :) yontemi deniycem çok sagolun :)gecmış olsun
burda okudugm bı yontemı yazayım.faranjıtı olan bı arkadas aktardan gunluk sakızı almış agzında tutup suyunu emdığınde boğazına cok ıyı geldıgını yazmıştı.kardesımınde faranjıtı var o yuzden aklımda kaldı yadıgı.hatta senın ıcın konuyu buldum oku ıstersen
gecmış olsun
burda okudugm bı yontemı yazayım.faranjıtı olan bı arkadas aktardan gunluk sakızı almış agzında tutup suyunu emdığınde boğazına cok ıyı geldıgını yazmıştı.kardesımınde faranjıtı var o yuzden aklımda kaldı yazdıgı.hatta senın ıcın konuyu buldum oku ıstersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gunluk-sakizi-ve-faranjit-bogaz-agrisi.139374/
Ben grip degilim arkadasim. Onceki gunun konusunu doktorun tavrina sinir oldum diye anlattim. Acile gidebilir miyim diye degil. Kimseye acile gidebilir miyim diye sormadim. Kaldiki acile bu sebepten gidilmez diye ilk senden duyuyorum su yasimda. Onemseyecek degilim garip dusunceni. Sen gitme canim benim ben gidiyorum :)Hala neyi uzatiyorsun kendince neyi kanitlamaya calisiyorsun. Hastalik mevzusu yorum kaldirmaz kaldi ki bogaz agrima cozumu olan var mi yazdim. Olayi anlattim. Senin yorumlarin ne olayla ne hastaligimla alakali. Acile gidip gitmeyecegimi ben bilirim. Bu kadar iclenecegin ve seni alakadar eden bir durum yok. En ufak sikayetim de haftasonuysa tekrar acile gidecegim hemde kosa kosa :) kendine memleket meselesı yapacagin bi durum yok sakin ol :)
Bilmeden konuşmayı ne kadar da seviyorsunuz. Buradaki acil sisteminde kalp krizi vs. gibi acil konulara bakan ekipman ve bölüm ayrıdır, muayeneye bakan acil doktorları ve bölüm ayrıdır. Sivilcem içinde gideceğim acile süper fikirmişYarın öbür gün acilde bir yakının kalp krizi geçirirken sizin gibilerin kalabalığından müdahelesi gecikirse ağlamazsın o zaman
Ya da gerçekten acil olup sizin gibilerin acili kullanmayı bilmemesi sebebiyle sizlere polklinik doktoru verilirken gerçekten acil hasta başına düşen doktor sayısını azalttığınız için müdahelesi gecikenlerin vebalini ödersin zaten
Bence de sen acile git,hatta sivilcen çıkmış bak tam acillik
Bu senenin gripleri farenjitle başlıyor ,çoğu kişi senle aynı bayan tıp profosörü
Asıl senin boğaz ağrın memleket meselesi olmuş,idrar yolu enfeksiyonu falan olsan yoğun bakıma almak gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?