• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOKTORLA NASIL KONUŞMALIYIM.KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN BİR YOL GÖSTERİN.

Özel miydi gittiğiniz hastahane eğer öyleyse bir şikayet o doktoru kendine getirir.Çekinmeyin şikayet edin böyle durumlarda

Özel miydi gittiğiniz hastahane eğer öyleyse bir şikayet o doktoru kendine getirir.Çekinmeyin şikayet edin böyle durumlarda
arkadaşım çözüm değil...ben şikayet derdinde değilim.ben sorunumu çözmek istiyorum.Allahından bulsun.şikayet benim sorunumu çözmez...ben iyileşmek istiyorum bir daha da o hastanenin diş bölümüne adımımı atmam

başka diş hekimine gittim yine özele ve muayenehanede panaromik film cihazı vardı, röntgenimi çekmedi bile.ameliyat olduğun hekime git dedi.yine aynı şeylerle karşılaşmam umarım.
Ben dikislerimi devlet hastanesinde aldirdim ama orada cene cerrahi olmadigi icin mi mazur gorduler bilmiyorum ayrice hic bi hekimin oyle bi luksu olmamali onu begenmedim sana geldim ne var bunda ki kim cektiyse ona git diyebiliyorlar eger iyi bir oneri varsa iyi bi hekime git derim

Kızlar geçen P.tesi yirmilik diş ameliyatı oldum.buranın en iyi hastanesinde, tam teşekküllü, çene cerrahı 10 senelik personelleri, yardımcı doçent.35 yaşlarda hanım benim doktorum.
gel gör ki geçen hafta ameliyat sırasında bana karşı biraz sertti'açmıyorsun ağzını falan dedi, aceleye geldi sanki, smeliyat sonrası da yapmam ve yapmamam gerekenlerle ilgili sadece şunu dedi'15 dakika sonra tamponu at, 2 saat bişi yeme, sonra istediğini yiyebilirsin dedi.
netten araştırdığıma göre o gün içinde gargara dahi yapmamam lazımmış, çekilen yerdeki pıhtı düşerse çene kemiği iltihabı yapıyormuş.ya da parça kaldı içerde, ya da doktorun kendisi dediği gibi yan dişimin çürük kısmı kırıldı.bunlardan birii kesin oldu.ya da yan dişimin ağrısı vuruyor.ameliyattan7-10 gün sonra ağrılarımın bitmiş olması gerekirken;benim ağrılarım 4. günden itibaren başladı.yemek yerken oraya bişi kaçsa ya da o taraımla kazara ısırsam, beynim feci zonkluyo...genelde bişi yemezsem bir ağrı yok, sadece yaraların yerleri acıyo.ama yemek yerken işkence çekiyorum.yara yerleri yanıyor, iki dişim birbine değerse altlı üstlü ameliyatlı tarafta acayip acı çekiyorum.
Bundan nasıl bir ders çıkarmalıyım bilmiyorum.Oysa ben en iyi hastaneye gittim...Üniversiteye gidicektim ama sıra vardı.ara ara gelen bir ağrım vardı, yine yemek yerken ama şu an hergün m... ile başlayan ağrı kesiciyi almadan duramıyorum.
bunun üzerine doktorumu aradım, yıllık izindeymiş.perşembe gelecekmiş.durumum çok kötü, perşembeye randevu yazar mısınız diyorum, biz bişi yapamayız, haftaya p.tesiye yazabiliyorlar.doktorun cep telefonunu vermiyorlar.perşembe arıcakmışım, doktorun yardımcısı ayşe hanımla görüşecekmişim, ayşe hanım doktora iletecek, belki doktor telefonda bi tavsiye verirmiş de hastaneye gelmeme gerek kalmazmış.
Kızlar bunlar geldi başıma.
ben yarın fakülteye gidicem.orda inşallah ilgilenirler.benim hastam değilsin demezler.
Babam da perşembeyi bekle, doktorunla konuş, randevusuz git ama hocam bu haldeyim de, nolur çare bulun de diyor.eğer ilgilenmezse de hastane yönetimine şikayetini yaparsın.sonrada fakülteye gidersin diyor.
bilemedim.bu sorunu nasıl çözmeliyim.doktor hanım biraz ilgisiz geldi.eğer sorunu yaratan doktorsa, aynı kişiden çözüm beklemek de saçmalık gibi geliyor.ona bir daha güvenemem.
siz olsanız ne yaparsınız

3 tane 20 lik dişini aldıran biri olarak ilk akşamdan dişimi hafifçe fırçalamamı daha sonra yarın saatte bir soğuk uygulamamı sıcak bişey içmememi ertesi gün gargara yapmamı bu şekilde 3 gün yap dedi antibiyotik yazmıştı ağrım olursa kullanmam için ağrı kesici. İlk gece yanağımda buz torbası uyuya kalmıştım ertesi gün daha iyiydim. Buz önemli bence

Ben dikislerimi devlet hastanesinde aldirdim ama orada cene cerrahi olmadigi icin mi mazur gorduler bilmiyorum ayrice hic bi hekimin oyle bi luksu olmamali onu begenmedim sana geldim ne var bunda ki kim cektiyse ona git diyebiliyorlar eger iyi bir oneri varsa iyi bi hekime git derim
ben fakülteye güveniyorum.ama sıra beklemek gerek.oğlumun diş tedavileri hep orda oldu

burda çok fazla seçenenk yok maalesef

3 tane 20 lik dişini aldıran biri olarak ilk akşamdan dişimi hafifçe fırçalamamı daha sonra yarın saatte bir soğuk uygulamamı sıcak bişey içmememi ertesi gün gargara yapmamı bu şekilde 3 gün yap dedi antibiyotik yazmıştı ağrım olursa kullanmam için ağrı kesici. İlk gece yanağımda buz torbası uyuya kalmıştım ertesi gün daha iyiydim. Buz önemli bence
ağrı kesici reçetede iki tane idi günde.ve ben de öyle kullandım.ağrın olursa al vs de denmedi.

Geçmiş olsun,çok ağrınız oluyorsa acil diş polikliniğine gitmeyi tercih edebilirsiniz,yapılan müdahaleyi ve durumunuzun düzelmediğini aksine ağrılarınızın arttığını, durumunuz hakkında bilgi sahibi olmak ve tedavi olmak istediğinizi, sorarlarsa kendi doktorunuza ulaşamadığınızı belirtin.Kaldı ki bir hasta olarak tedavi gördüğünüz sağlık kuruluşunu ve hekimi değiştirme hakkınız var.Alacağınız tedavi veya bilgilendirme doğrultusunda müdahaleyi yapan doktorunuzla da görüşebilirsiniz ve ihmal yahut yanlış tedavi gibi bir durum varsa gerekli mercilere şikayetinizi yaparsınız.

Geçmiş olsun,çok ağrınız oluyorsa acil diş polikliniğine gitmeyi tercih edebilirsiniz,yapılan müdahaleyi ve durumunuzun düzelmediğini aksine ağrılarınızın arttığını, durumunuz hakkında bilgi sahibi olmak ve tedavi olmak istediğinizi, sorarlarsa kendi doktorunuza ulaşamadığınızı belirtin.Kaldı ki bir hasta olarak tedavi gördüğünüz sağlık kuruluşunu ve hekimi değiştirme hakkınız var.Alacağınız tedavi veya bilgilendirme doğrultusunda müdahaleyi yapan doktorunuzla da görüşebilirsiniz ve ihmal yahut yanlış tedavi gibi bir durum varsa gerekli mercilere şikayetinizi yaparsınız.
hala şikayet diyorsunuz.çenem düzelsin benim istediğim bu.ben kimseyi şikayet etmicem.

Fakülteye gidin, çekimin 3. gününden sonra şiddetli ağrı başladı duramıyorum yapan doktor da izne gitmiş diyin yardimci olurlar diye düşünüyorum.

acilde tedavi yapılmıyor.sadece ağrı kesici veriliyor diye biliyorum.röntgen de çekilmiyor diye biliyorum.keza yanlış da biliyor olabilirim pekala.ağrı kesici ile zaten ağrı duymuyorum.o yüzden acile gitmicem...

Bu mesajdan sadece şikayet kısmını mı anladınız ?
demek ki hastane doktordan çok memnun ki 10 yıldır bu hastanede.hakkında şikayet eden de yok.hakkında çok şikayet gelse on yıldır özelde çalışamaz.şikayet etsem benim sorunumu hiç çözmeyecek.ben sorunumu kendisiyle de konuşmak istiyorum açıkçası.şikayet vs istemiyorum

Siz operasyon geçirmişsiniz ben sadece çektirdim. Aynı tavsiyeleri doktorum bana da söyledi. Yaklaşık 20 gün ağrım oldu. Hem de hiç kesilmeden. Yani ben pek olumsuzluk görmedim.

Siz operasyon geçirmişsiniz ben sadece çektirdim. Aynı tavsiyeleri doktorum bana da söyledi. Yaklaşık 20 gün ağrım oldu. Hem de hiç kesilmeden. Yani ben pek olumsuzluk görmedim.
iyi ki söyledin.canım arkadaşım bne de hastalık hastası değilim ama bir gideyim.bir yüreğime su serpilsinde döneyim inşallah.inşallah hiçbi sorun yoktur.temennim o ama 7 günden sonra ağrı anormal deniliyor nette.

umarım dediğin gibidir.umarım sağlığıma kavuşurum.benim hiçkimseyle de bir derdim yok sadece iyileşmek istiyorum

Back