DOKTORLA NASIL KONUŞMALIYIM.KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN BİR YOL GÖSTERİN.

ben buranın en iyi doktoruna gittim, sürekli dolu muayeneleri, bir hafta önceden ancak randevu alabiliyorsun...bir de yardımcı doçent.

bana serum vermedi arkadaşım.senin kaç günde ağrın bitti mesela.bugün sekizinci gün ve o tarafta çiğneme sıfır.diğer tarafta çiğnesem yemeğin içindeki tuz salça vs yaralarımı yakıyo hala.
Tamamen demek icin 20 gun diyeyim canim ben hala cekim yapilan tarafla yemiyorum delige kacinca rahatsiz ediyor agri degil ama agirlik hissi bence iltihap olmadi sende antibiyotik ve gargara kullaniyosun dikislerin alinincada rahatlarsin ben dikislerimi 13. Gunde aldirdim sanki geriliyordu artik agzimda dikislerden sonra inanilmaz rahatladim

Evet 20likt
Ztn koltuga nolur dikis atma diye anlasarak oturdum
Daha once L koklu diside damagi yarmadan disi keserek cekmisti tecrubesine guveniyorum
Ayrica cerrah degil sadece iyi bir dr
gömük müydü peki.benimkisi cerrahi çekimdi.yarı gömüktü.kesinlikle çene cerahhına yönlendirildim.normal doktro olmaz dediler.

20 gün yemek yediğinde o tarafa gıda artığı kaçtığında beyninde acayip ağrılar oldu mu?

Oncelikle gecmis olsun, imkanim varsa kadin dr tercih etmiyorum. Aile hekimimden tutun, jinekolojiye kadar erkek olanlar daha ilgili ve ozverili calisiyorlar ya da ben oylesine denk geldim.
Gomulu olan yirmilik cekimlerimi yaptirdigimda yararak cikardilar dikis atmislardi ama dikisleri alma gibi bir sey yok, kendiliginden cikiyorlar zaten. Hatta bazi cekimlerimi baska bir hekimde yaptirmistim yanagim morarmisti, yine de bu kadar uzun surmemisti sikayetlerim.
Yerinizde olsam sikayetlerim devam ediyorsa baska bir hekime giderdim. Iyi hastane yoktur, iyi, ilgili hekim vardir. Sevgiler.

benim sorunum çözülsün de başka hiçbişi umrumda değil ama ameliyatı yapan kişiyle de irtibatımı koparmak istemiyorum

Kontrol amacli bi dra gorun canim sen en iyisi fazla artik kacouorsa ki kacmamasi imkansiz serumda vermemis belki cok fazla birikmistir gargaraylada zor cikiyor onlar
bu doktor hanıma artık güvenemiyorum.sanırım ne derse de inanamayacağım artık.o yüzden 2. görüş almak istiyorum

Kontrol amacli bi dra gorun canim sen en iyisi fazla artik kacouorsa ki kacmamasi imkansiz serumda vermemis belki cok fazla birikmistir gargaraylada zor cikiyor onlar
başka diş hekimine gittim yine özele ve muayenehanede panaromik film cihazı vardı, röntgenimi çekmedi bile.ameliyat olduğun hekime git dedi.yine aynı şeylerle karşılaşmam umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…