- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi birkibirki
-
Allah razı olsun canım kaç aydır iç temizlenmesi mi kaldıNet bir bilgiye sahip değilim ama normalde böyle olduğunu duymuştum, için tamamen temizleniyor, rahatlamak için doktorunla konuş istersen.
Bir bilgi alırsan haber ver umarım kötü bir şey yoktur.Allah razı olsun canım kaç aydır iç temizlenmesi mi kaldı
Aa ben onu atlamışım, doktor korkun mu var? Canını yanmayacağına odaklanırsan rahatlarsin belkisağol canım inşallah doktor korkumu yener giderim biran önce
hiç sevmiyorum doktora gitmeyi hele de doğumdan sonra iyice tırstımAa ben onu atlamışım, doktor korkun mu var? Canını yanmayacağına odaklanırsan rahatlarsin belki
kendi dr umda çok iyi ama ben alt muayeneden korkuyorum galibaheralde çok korkmuşun ben seni anladım.halbuki doğum yapmışın artık alışman lazımdı benim gibi.. bende senin gibiydim seni çok iyi anlıyorum ama doktor iyi anlayışlı olurda seni anlayarak iyice bilgilendirirse atıyorsun korkuları .korkmuyorum artık sorun olunca arıyorum doktorumu çekinmeden...ben yaşadım doktorum sağolsun çok anlayışlıdır bir işlem yapmadan önce açıkca anlatır Karşıyakada op Ali Ata Özdemir deneyimli ve bir çok hastası var bu yüzden demekki Ali bey gibi anlayışlı bir doktor daha tanımadım ..
Doğumdan sonrası hakkında pek fikrim yok ama normal görünmüyor durumun.kendi dr umda çok iyi ama ben alt muayeneden korkuyorum galiba
şaka falan doğumdan önce 3 kere elle muayene oldum hamilelikten önce adet ağrıları yüzünden o ultrason cihazlarıyla haşır neşir oldum kısaca fobi gibi olmuş ben de yarın dr. a gitcem ama bu gece uykuda tutmaz beniDoğumdan sonrası hakkında pek fikrim yok ama normal görünmüyor durumun.
Muayene artık çok kolay canım ya, eli kolu girmiyor doktorun. Sadece ufacık bir ultrason cihazı.
Yakın olsan elini tutmaya gelirdim. Korkutmak gibi olmasında bu ultrason biraz değişik. Evlenmeden öncekilere pek benzemiyor.şaka falan doğumdan önce 3 kere elle muayene oldum hamilelikten önce adet ağrıları yüzünden o ultrason cihazlarıyla haşır neşir oldum kısaca fobi gibi olmuş ben de yarın dr. a gitcem ama bu gece uykuda tutmaz beni
biliyorum bi doğumdan önce kulLANILANI VAR o biraz daha normal bi de doğumdan sonra kullanılanı var böyle içinde açılıyor işkence aleti gibiYakın olsan elini tutmaya gelirdim. Korkutmak gibi olmasında bu ultrason biraz değişik. Evlenmeden öncekilere pek benzemiyor.
Yok yok öyle açılma falan yok, canın da acımıyor. Vibratör gibi bişey, kendini kasmadığın sürece sorun olmaz. Cidden korkulacak bişey değil.biliyorum bi doğumdan önce kulLANILANI VAR o biraz daha normal bi de doğumdan sonra kullanılanı var böyle içinde açılıyor işkence aleti gibine acıyor bağıramıyosun bile
inşallah muayene neyse de daha bi de teşhisten de korkuyorum ne dicek acaba drYok yok öyle açılma falan yok, canın da acımıyor. Vibratör gibi bişey, kendini kasmadığın sürece sorun olmaz. Cidden korkulacak bişey değil.
Doğumdan sonra oluyor böyle şeyler. Muhtemelen hormon dengesizliği falandır. En kötü ihtimalle kist ya da miyom olabilir ama doğumdan bu kadar kısa zaman sonra olması çok muhtemel değil. Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum.inşallah muayene neyse de daha bi de teşhisten de korkuyorum ne dicek acaba dr
sağol canım ya içime su serptin. Allah razı olsunDoğumdan sonra oluyor böyle şeyler. Muhtemelen hormon dengesizliği falandır. En kötü ihtimalle kist ya da miyom olabilir ama doğumdan bu kadar kısa zaman sonra olması çok muhtemel değil. Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum.
Sıkma canını. Yarın gidersin doktora 10 dakika içinde biter her şey. Umarım bişicik çıkmaz. Bana yazarsan sonucu sevinirim.sağol canım ya içime su serptin. Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?