doktordan korkuyorum

birkibirki

En Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
3.286
3.406
248
merhaba benim 12 aylık bi kızım var emziriyorum 6. aydan beri adet oluyorum.ayın 9 unda adet oldum ama hayatımda hiç kanamadığım kadar kanadım ve 10 gün sürdü. 10 günün sonunda temizlendim fakat 2 gün sonra dün sabah ben tekrar kanadım fakat kandan ziyade çamur gibiydi ve karnım çok ağrıyor var mı bi tecrübesi bilgisi olanlar arkadaşlar?

Net bir bilgiye sahip değilim ama normalde böyle olduğunu duymuştum, için tamamen temizleniyor, rahatlamak için doktorunla konuş istersen.

heralde çok korkmuşun ben seni anladım.halbuki doğum yapmışın artık alışman lazımdı benim gibi.. bende senin gibiydim seni çok iyi anlıyorum ama doktor iyi anlayışlı olurda seni anlayarak iyice bilgilendirirse atıyorsun korkuları .korkmuyorum artık sorun olunca arıyorum doktorumu çekinmeden...ben yaşadım doktorum sağolsun çok anlayışlıdır bir işlem yapmadan önce açıkca anlatır Karşıyakada op Ali Ata Özdemir deneyimli ve bir çok hastası var bu yüzden demekki Ali bey gibi anlayışlı bir doktor daha tanımadım ..

kendi dr umda çok iyi ama ben alt muayeneden korkuyorum galiba

Doğumdan sonrası hakkında pek fikrim yok ama normal görünmüyor durumun.
Muayene artık çok kolay canım ya, eli kolu girmiyor doktorun. Sadece ufacık bir ultrason cihazı.
şaka falan doğumdan önce 3 kere elle muayene oldum hamilelikten önce adet ağrıları yüzünden o ultrason cihazlarıyla haşır neşir oldum kısaca fobi gibi olmuş ben de yarın dr. a gitcem ama bu gece uykuda tutmaz beni

Yakın olsan elini tutmaya gelirdim. Korkutmak gibi olmasında bu ultrason biraz değişik. Evlenmeden öncekilere pek benzemiyor.

Yakın olsan elini tutmaya gelirdim. Korkutmak gibi olmasında bu ultrason biraz değişik. Evlenmeden öncekilere pek benzemiyor.
biliyorum bi doğumdan önce kulLANILANI VAR o biraz daha normal bi de doğumdan sonra kullanılanı var böyle içinde açılıyor işkence aleti gibi ne acıyor bağıramıyosun bile

biliyorum bi doğumdan önce kulLANILANI VAR o biraz daha normal bi de doğumdan sonra kullanılanı var böyle içinde açılıyor işkence aleti gibi ne acıyor bağıramıyosun bile
Yok yok öyle açılma falan yok, canın da acımıyor. Vibratör gibi bişey, kendini kasmadığın sürece sorun olmaz. Cidden korkulacak bişey değil.

inşallah muayene neyse de daha bi de teşhisten de korkuyorum ne dicek acaba dr
Doğumdan sonra oluyor böyle şeyler. Muhtemelen hormon dengesizliği falandır. En kötü ihtimalle kist ya da miyom olabilir ama doğumdan bu kadar kısa zaman sonra olması çok muhtemel değil. Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…