• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktordan geldim şimdi bi bakarmısınız kızlar

mutluluk_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
555
159
53
Kızlar doktordan eve yeni geldim 6+1 hamileyim keseyi görmek için gittik geçen hafta görememiştik. Şimdi gördük doktor kese oluşmuş çok iyi ama bebek çok minik daha göremiyoruz dedi. Benim sorum şu doktor kese sanki aşşada oluşmuş biraz dedi bu benim kafamı karıştırdı düşük tehlikesi var demedi tam ama düşük tehlikesi olmaması için dikkat et ağır kaldırma falan dedi. Bu nedir yani kesenin biraz aşşağıda oluşması böle durum yaşayan varmı... Bide bu haftada kalp atışının duyulmaması normal mi

Kalp atisi duymamaniz normal olabilir 7.haftada gormustuk kalp atisini biz.
Ben ilk kese muayenesine gittigmde kes3 sagda demisti doktor bi sonrakinda orta taraflardaydi. Sag tarafta oldugunda bacagima agri vuruyodu anliyordum zaten. Siz de yatin dinlenin agir kaldirmayin yormayin kendizi bu haftalar onemli

Yani aşşağıda demesine nazaran bende herhangi bi karın ağrısı vs yok sadece çok ani hareketlerimde kasıklarıma anlık sancı giriyor. Bu arada cevabın için teşekkür ederim

Kızlar doktordan eve yeni geldim 6+1 hamileyim keseyi görmek için gittik geçen hafta görememiştik. Şimdi gördük doktor kese oluşmuş çok iyi ama bebek çok minik daha göremiyoruz dedi. Benim sorum şu doktor kese sanki aşşada oluşmuş biraz dedi bu benim kafamı karıştırdı düşük tehlikesi var demedi tam ama düşük tehlikesi olmaması için dikkat et ağır kaldırma falan dedi. Bu nedir yani kesenin biraz aşşağıda oluşması böle durum yaşayan varmı... Bide bu haftada kalp atışının duyulmaması normal mi

Kalp atisini duyamamaniz norml canim kafana takma..
bir dahaki sefere bebek buyumus olacak ve daha net duyarsinizz..

Ayni sey benimde basima geldi.. 6. Haftamda doktorum kese asagida dedi .. dusecek dedii..
ama 7. Haftamda kese hala asagidami diye sordugumda.. kese olmasi gereken yerde asagida felan degil dedi..
O yuzden hersey olabilir yani icini ferrah tut.. hayirlisiyla duzelecektir..

Kalp atisini duyamamaniz norml canim kafana takma..
bir dahaki sefere bebek buyumus olacak ve daha net duyarsinizz..

Ayni sey benimde basima geldi.. 6. Haftamda doktorum kese asagida dedi .. dusecek dedii..
ama 7. Haftamda kese hala asagidami diye sordugumda.. kese olmasi gereken yerde asagida felan degil dedi..
O yuzden hersey olabilir yani icini ferrah tut.. hayirlisiyla duzelecektir..
Anladım canım zaten aşşağıda düşcek demedi bana sadece sanki aşşağıda gibi dikkat et düşük tehlikesi olmaması için dedi bakalım haftaya kalp atışını duysam bi rahatlıcam

Anladım canım zaten aşşağıda düşcek demedi bana sadece sanki aşşağıda gibi dikkat et düşük tehlikesi olmaması için dedi bakalım haftaya kalp atışını duysam bi rahatlıcam

Iste demek istedigim o:)
Aynisini banada dedi yanii..
ama bir hafta icinde bile cok sey fark ediyo..
hayirlisiyla duyarsiniz insAllah

Back