Doktora gittim ilaç yazdı bir bakar mısınız

Yagmurr__

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
Doktora gittim anksiyete mantık depresif teşhisi koydu neyse ilaç yazdı antidepresan yazdı hafif bir doz yazdı. Ailemin haberi yok gizli gittim. Birşey sorucam ben şuan çalışmıyorum bir üste ssk yok dolayısıyla .Eczanede 50 TL civarı birşey söyledi. Normalde ilaç 20 TL birşey olması lazım muayene ücreti de dahil dedi . SSK olmadığı için mi böyle oldu devlete gittim bu arada

Evet, büyük ihtimal normal fiyatıdir o 50 tl. Ssk. %10 ya da %20 sini karşılıyor bildiğim kadarıyla. 20 tl de.o fiyatıdir .siz internetten ssk 'nın ilacın ne.kadarini karşıladığını bakın, ordan net fiyatı çıkarırsınız ..

Ben anlamadım şimdi bir işte çalışmıyorum yani SSK yok benim şuan. Eğer olmus olsaydı yine mi bu ücreti odicektim ben

Ben anlamadım şimdi bir işte çalışmıyorum yani SSK yok benim şuan. Eğer olmus olsaydı yine mi bu ücreti odicektim ben
Yok, sigorta olmadığı için 50, olsaydı 20 tl ödeyecektin sanırım . Ama sigortanın karşılaşmadığı yanı ödemediği bir ilaç olabiliyor bazen, işte o zaman fiyat her türlü ayni oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…