- 17 Ekim 2023
- 38
- 11
- 29
- Konu Sahibi melekistanbul
Herkese merhabalar, genelde bu konuyla ilgili hep eski açılmış yazılara denk geldiğim için burada açıp sormak istedim. 2 buçuk yıllık evliyiz, 4 ay önce bebek kararı aldık, bu arada yıllardır çocuk bekleyenler için gerçekten özür dilerim 4 ay sizlere eminim az gelecektir, ama takdir edersiniz ki önceden takip etmeyip geçe kalırsak belki de bizim de yılları bulacak, o nedenle 4 ay da benim için önemli bir durum yanlış anlamanızı istemem. 4 aydır çocuk deniyoruz dün yine regl oldum 5. Aya giriyoruz artık. 5 ay önce bıraktık korunmayı ama ilk ay bilinçsiz olduğu için onu saymıyorum son 4 aydır ovulasyon ile deniyoruz olmuyor, regl dönemlerim yatak döşek ağrılı geçer hep doktor baktı yumurtalıklarında sorun yok dedi şu an yine ağrıdan yatıyorum. Neyi yanlış yapıyoruz ya da bilmediğimiz bir şeyler mi var elbette her şeyin zamanı var ama insanların karar verip o ay hamile kaldığını gördükçe acaba bir sıkıntı mı var düşüncesinden kendimi alamıyorum. Umarım bebek isteyen herkes sağlıkla bir şekilde kavuşur, benim gibi neden olmuyor düşüncesinde olanlar ya da tecrübeli bilgili insanlardan yorum almak için açtım konuyu belki birbirimize iyi geliriz ve sadece strestendir onu da aşarız bu sayede