Doktora gitmeye korkuyorum.

demetuska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
1
0
44
Arkadaşlar merhaba.44 yaşındayım 2 çocuk annesiyim .3 sene önce overkist ameliyatı oldum yumurtalıgımın bir tanesini aldılar.şimdilerde 2 ay adet olmadım ve bu ay içinde bu ikinci kalamam.ilk kanama çok sancılı yogun ve et parçaları gibi kanama durumu oldu.1 hafta sürdü normalde 3 yada 4 gün sürer. Kanama sonrası kokulu akıntı başladı sarı ve sümüklü kıvamda.şimdi 2 kanama sürecindeyim bu nsefer ayrı yok ama kanama yogun.menopoz durumu falanda degil araştırdım.bu durumla karşılayanlar yazabilir mi

Annemde de 10 gün boyunca süren az az kanaması vardı zorla doktora ravdevu aldım (uzaktayim) gondetttim miyom çıktı 4 cm ve o da menopozami giriyorum diye düşünmüştu ama siznki çok geliyormuş yinede doktora gidip bı ultrasonda baktırın derim kist miyom Felan olabilir (o da 44 yaşında)

2 evladınız varmış, onlar için ve kendi sağlığınız için kendinize iyi bakıp kollamak zorundasınız. Allah şifa versin inşallah düşündüğünüz gibi kötü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…