Doktora gitmeye devam etmezsem sizce sorun olur mu?

Revenrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
725
1.049
28
Bu ay yumurta takibi yapıyorduk yumurta büyümedi. İki haftadir iki günde bir gidiyorum doktora. İş yerimde artık sıkıntı olmaya başladı bu durum. Bugün çağırmıştı beni doktor. 12ye kadar ordayim randevu alma gel dedi. Gittiğimde doktor az önce çıktı dediler. Bana 12de çıkacağını söylemişti dedim. Yok hayır 10 buçukta çıkacaktı dediler ısrarla. Pazartesi gelin dediler. Ama artık gidemeyecegim sanırım. Çünkü iş yerindekiler çocuk tedavisi için gittiğimi bilmiyorlar. Ve bilmemeleri gerekiyor şu anlık. Tek sıkıntı şu ki letu kullanmıştım yumurtam büyüsün diye ve sağ yumurtaligimda arada bir batma oluyor. Kontrole devam etmezsem sağlık açısından bir sorun olur mu sizce? Doğal yöntemler denemek istiyorum birkaç ay.

En son gittiğinizde yumurta kaç mm idi

en kötü kist olur. o da en fazla 3 kanamayla atılır. bol bol havuç suyu tüketin. yumurtanın çatlamasına yatdımcı olacaktır

Evet özelde. Mesaj atma imkanım var
ulaşın o zaman. belki yardımcı olur. benğm doktorum da özeldeydi. ilk etapta çatlatma iğnesi bulamamıştık eczanelerde ve bize havuç suyunu o önermişti. doğal yollarla çatlamasını beklicez o zaman falan demişti. son anda bulduk ama çatlatma iğnesi. ona rağmen havuç suyu içmiştim gece yatmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…