Doktora gitmeli miyim?

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.856
10.535
408
Arkadaşlar lütfen konum siyasete bağlanmasın, dünkü olaylardan sonra, ve bir kaç tane de görmemem gereken fotoğraf gördükten sonra, garip bi şekilde sürekli kalbim hızlı hızlı çarpıyor, ellerim ve dizlerim titriyor. sanki çok koşmuşum da, bacaklarımda artık güç kalmamış gibi bi titreme, halsiz kalma söz konusu.

heyecandan ve üzüntüdendir uyursam geçer diye düşündüm ama uyandığımdan beri yine aynıyım. sabahtan beri bi şey yiyemedim, afedersiniz ama ne yediysem geri çıkardım. başımın arka kısmı çok ağrıyor.

Lütfen konum siyasete bağlanmasın, o konuda bir şey yazmayın, bana sadece bu halimi nasıl geçirebileceğimi söyleyin lütfen. Neler yapabilirim, doktora gidecek kadar ciddi değildir diye düşünüyorum ama sizce ne yaparsam iyi gelir ve titremelerim geçer? Sadece dinlenip beklemeli miyim? Doktora mı gitmeliyim? Kendim bir şeyler mi yapmalıyım?

Lütfen gündem hakkında yorum yapmayın ki kapanmasın. En azından bir iki tavsiye alana kadar. Teşekkür ederim.

Panik atak gibi bir şey geçiriyor olabilirsiniz.Kaygı bozukluğu yaşıyor olabilirsiniz.Pazartesi gününe kadar psikiyatristler hastanede olmaz ama.O güne kadar geçmezse gidersiniz.Gündemden uzak durmaya çalışın sevdiğiniz oyun varsa onu oynayın kitap okuyun film izleyin beyninizi başka şeylerle mesgul edin.

Kıyamam...

Cok gecmis olsun,

Doktora gitseniz belki tansiyonunuz dusmustur.

Melisa ya da papatya cayı icebilirsiniz,titrediginiz zaman kanepeye uzanıp el-ayaklarınızı bi kac kez kasıp bırakın ve bu günlerin gececegini hatirlatin kendinize.

Papatya çayın var mı? Gevşemene gerçekten de çok yardımcı olur. Ya da ismini veremediğim bitkisel bir sakinleştirici var, gerekirse özelden yazarım istersen, eczanelerde satılır, o da epey işe yarar. Bunları bir dene istersen.

Tvyi açma bir süre. Kafanı dağıtmak için gülebileceğin dizi, video, film vs izle. Ya da sürükleyici bir kitap okumaya çalış, ağır olmayan, aklını dağıtabileceğin. Beni geceden beri ayakta tutan kedim mesela. Çok saçma gelebilir ama ne zaman dayanamayacak gibi olsam onunla oynadım, ilaç gibi geldi varlığı. Ruh sağlığını korumak için sen de dağıt aklını. Gündemden biraz uzaklaş. Kaygı atağına benzer bir şey yaşıyor olabilirsin. Ama bu şekilde geçmezse git doktora tabi.

Durumun çok anormal değil, ben de gördüm görmemem gereken şeyleri, sen de anormal miyim diye düşünüp daha da kötüleştirme kendini olur mu? İnsanız neticede, insani bir tepki veriyorsun ama çok kaptırma bu duyguya kendini artık, müdahale et derim. Sakin yaklaşmaya çalış durumuna olur mu? Sosyal medyadan da uzak durmanı tavsiye ederim canım.

Sanki dizlerinin bağı çözülmüş gibi dimi

evet aynen öyle, dizlerimin bağı çözüldü resmen..

o sakinleştiriciyi merak ettim, özelden yazabilirsen sevinirim.. aklımı kitaba diziye falan veremiyorum ki, hiçbişeyden haberi olmayan masum erleri, halkın nasıl katlettiğine şahit oldu bu gözlerim.. düzelmem baya uzun zaman alacak

papatya çayı yaptı annem içtim biraz ama bitki çaylarını pek sevemiyorum nedense.. ılık suyla duş aldım, biraz uyudum, ama yine de hala var bi rahatsızlık vücudumda.. stres üzüntü insanı mezara bile götürebilirmiş bunu farkettim..

inşallah bu günler bi an önce geçer, hani derler ya ''geçer de deler de geçer'' diye.. aynen o hesap.. bu yaşananlar, ölen siviller, ölen masum emir kulu askerler.. hepsi vicdanımda ömür boyu sızı olarak kalacak

bu arada konum taşınmış, buralara da pek uğrayan olmaz, o yüzden biraz rahat yazdım, amacım siyaset yapmak değil, bdv de değiliz, buralar tenha, tartışma çıkmaz diye düşünüyorum..

Şu an bende kıpkırmızı olmuş gözlerimle okumaya çalışıyorum

Özelden yazdım ismini canım.

Lütfen sağlam durmaya çalışın arkadaşlar. Buna da şükür deme zamanı artık...
Ailem meclis yakınlarında oturuyor, sabaha kadar bomba ve çatışma sesleri ile hop oturup hop kalktılar. Ben de onlardan uzakta canım ağzımda bekledim elbette. Ne yazık ki korkunç sonuçları oldu dün gecenin, bir sürü acı kayıp oldu Kelimelerimiz yetmiyor biliyorum. Ancak yakınlarınız, sevdikleriniz iyi ise lütfen bununla teselli bulmaya çalışın. Buna da şükür demekten başka bir şey gelmiyor elimizden şu an. Korkunç bir geceyi atlattık. Korkunçtu, korkunç hasarlar ve acı kayıplar bıraktı gerisinde ama atlattık. Böyle düşünün lütfen, umutlanmaya çalışın. Elbette ağlıyoruz hepimiz ama inanın içim yine de şükrediyor, bencilce belki ama sevdiklerim o cehennem geceden çıkabildi diye şükrediyorum. Gündemden uzak kalamıyorum ailem Ankarada diye ama teselli bulmaya çalışıyorum. Siz de sevdikleriniz iyi ise - umarım ki öyledir - lütfen bununla teselli bulmaya çalışın. Daha iyi hissedeceksiniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…