Yorgunluktan olur böyle şeyler, ben de bazen yaşıyorum.Merhaba herkese ben çalışıyorum haliyle altı buçukta uyanıyorum bu sabah cumartesi olmasına rağmen sabah erken uyandım buraya kadar herşey normal ama bilin bakalım nasıl uyandım kalkar kalkmaz önce neredeyim sonra okula mı gidecektim geç kaldım diye bir telaş sonra işe gideceğim aklıma geldi en son cumartesi olduğu bu durum sık sık başıma geliyor normal mı sizce anılar karışıyor gibi fikrinize ihtiyacım var
Doğru yol üstü hastane var zaten öyle yapıyımYoğunluk tabi.ama siz en basit işe gitmeden aç karnına bı kan verin b 12 aşırı bulanıklık yapıyor genel kanıniza bakılmış olur içiniz rahat eder.
"Brain fog" deniyor buna, google'dan araştırabilirsiniz. "Beyin sisi" şeklinde çevirebiliriz.Merhaba herkese ben çalışıyorum haliyle altı buçukta uyanıyorum bu sabah cumartesi olmasına rağmen sabah erken uyandım buraya kadar herşey normal ama bilin bakalım nasıl uyandım kalkar kalkmaz önce neredeyim sonra okula mı gidecektim geç kaldım diye bir telaş sonra işe gideceğim aklıma geldi en son cumartesi olduğu bu durum sık sık başıma geliyor normal mı sizce anılar karışıyor gibi fikrinize ihtiyacım var
Araştırıyım korktum açıkçasıb"Brain fog" deniyor buna, google'dan araştırabilirsiniz. "Beyin sisi" şeklinde çevirebiliriz.
Bazı hormonal dengesizlikler veya immün hastalıklar (fibromiyalji gibi) buna sebep olabiliyor.
Doktora görünmenizi öneririm.