Doktora gitmeli miyim bir de siz bakın (resimli)

hukuksevers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
95
11
1
26
Ameliyat olalı 1 ay oldu. İlk günden beri sağ kanadımda çukur var. Bu aralar koyu renkte olduğu için belli oluyor. Bugün burun deliğinin içine baktığımda üst kısmı şiş kapanacak gibi olmuş. Doktorum uzakta bana nisan gibi gel dedi, kendisine de soramıyorum şu an. Sizce daha erken gitmemi miyim? Çökme mi bu?

Eklentiler

• 45AA5D4A-6E59-4AD8-8CFE-CC6872108491.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 283
  • 4554382D-3962-4CF2-AD69-BEFC1D1D6009.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 270
  • E9634F39-F953-4057-9079-3083E9820894.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 261
Yok mu aynı problemi yaşayan kimse ????

O kısım ameliyattan öncede öyle olabilir bir eski fotoğraflarınıza bakın. Çünkü bazı burunlar yapısal olarak böyle. Benimde bir tarafım içe çökük gibi ameliyattan öncede öyleydi.

O kısım ameliyattan öncede öyle olabilir bir eski fotoğraflarınıza bakın. Çünkü bazı burunlar yapısal olarak böyle. Benimde bir tarafım içe çökük gibi ameliyattan öncede öyleydi.
Eski fotoğraflarımda gülünce hafif çukur oluşuyormuş. Ameliyat sonrası fotoğrafımda da var çukur kaldırınca falan belirginleşmiş galiba. Ben ödemlerden dolayı bu kadar belirgin olduğunu düşünüyorum ama bazıları çökme dedi korkuttu beni. Bugün içini de şiş görünce kesin çökme diye düşündüm.

Henüz 1. aydasınız içlerde şiş olması çok normal ki çoğu kişinin şiş dediği yer aslında konka. Ameliyattan öncede vardı o etler, burnun doğal yapısı öyle. Tabi şuan normale göre daha şişik. Bence bir sorununuz yok, 4. aya kadar falan bekleyin. Çökme gibi gelen yerde nefes problemi yaşıyorsanız çökmüştür. Ama önceki süreçlerde nefesin sıkıntılı olması zaten normal.

Şu an nefes sıkıntım hiç yok, ilk günden itibaren çok rahat nefes alıyorum

Evet simetrik durmuyor biri daha aşağıda. Normal burnumda da aynı değildi doktor oraya dokundu mu bilmiyorum delikler küçültülmüş. Şu an daha asimetrik duruyor. Düzelir mi?
Ameliyatın nedeni yamukluğu vs düzeltmek değil mi niye yapmamış bilmiyorum düzelir mi ki bence düzelmez tekrar işlem gerekir

şiş hali bu şekilde inince mandal burun deformitesi olur diye düşünüyorum ama sadece ödemdir belki canınızı sıkmayın

+

Kız kimseyi dinleme burnun gayet güzel duruyor boşver daha degisecek o şu halı bile yakışmış duruyor

Merhaba aynısı bende de oldu sol tarafta büyük bir şişlik ancak bildiğim kadarıyla lazerle yakılıyor ancak çünkü doktorum ilk başta geçer diğer tuzlu su önermişti daha sonra ise geçmedi araştırdığımda lazerle yakılabileceğini gördüm ama çokta kovalamadım çünkü bende dış tarafta çöküklük yoktu

Şu an sizinle aynı durumdayım benim de18. günüm peki o çukurlar geçti mi şu an ne durumda ödem ve şişlikten mi kaynaklıymış? Lütfen cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…