Doktor yazısını okuya bilen var mı?

Canım çok sağol ben bugün hastaneye gittiğimde kanamam kesilmişti yerine hardal sarısı sarımsı akıntı geldi .Sonra tekrar leke geldi anlamadım .Patoloji anestezisiz mi oldun
Parça alırken acimiyor, iğne ucu kadar alıyor ve rahimde çok fazla sınır yok zaten , azcik acir boşa korkma

Doktorlar bu yazi icin özel egitimi aliyorlardir ki, hep merak etmisimdir.. Özlemisim bu yaziyi, bayadir gormuyordum.. Gecmis olsun, insallah tez zamanda sagligina kavusursun..

Çok teşekkürler arkadaşlar özelde yapacağım inşallah ...Yani fena ağrıyor öyle iğne ucu gibi değil ..3 kere Doğum yapmış kadın söyledi bana çok ağrıdı diye keşke iğne ucu gibi olsa

68 kilo mu verdiniz?Helal olsun tebrik ediyorum sizi..

Çok çok geçmiş olsun.İnşallah sıkıntılı bir durumunuz yok .Üzmeyin kendinizi mevsim değişiminden dolayı bile böyle sıkıntılar olabiliyor.

Benimde kanamam vardı yaradan kaynaklıydı 55 gün oldu yaktıralı ara ara kanamam devam etti simdi koyu sarı bir akıntıya döndü yarın sabah kontrole gidicem.. şikayetlerin geçmezse biyopsi gerekçek demişti .. inşallah yarın güzel haber alırım hergun ağlıyorum korkudan 32 yaşındayım

Eki Görüntüle 2149932 Kızlar Allah rızası için şunu okuyan Ne tim var yazsın ya .Kkuyamıyorum ben anlamadım neyim var.Hocada hiçbirşey demedi
Sol tarafı okuyamaıdm ama şikayetin altında 5cm kist diyor daha önce bir dr öyle söyledi dediyseniz onu yazmış olabilir ve varsa da endişelenmeyin arkadaşım 7cm kist ile hamile kaldı kendiliğinden yok oldu. Tabi şu an bakan dr öyle bir şey yazmamış usg kısmına endometrium 4mm overler sağda 3-4 yazıyor. Doktorunuz açıklama yapmamış olsa da en kötü ne olabilir diye en azından sorsaydınız keşke. Memeden biyopsi alınırken usg eşliğinde alınıyor ve anestezi yapılmıyor. Rahim için de kısa sürede acır ve biter diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun ve tez zamanda hayırlısıyla bebek haberinizi alırız inşaallah bu arada dr lar neden böyle yazıyor açıklık getireyim sağlıkçıyım ve üniversitede anatomi fizyoloji hocamız hızlı anlatır , not dağıtmazdı benim yazım da kötü dr larla da daha kötü muamele yapılıyormuş ve not alabilmek yetişmek adına böyle yazmaya başlayıp böyle gidermiş konusu çok olmuştu dr arkadaşlarla hatta benim yazım daha okunaklı seninki daha kötü gibisinden

Çok teşekkür ederim yazmışsınız uzun uzun Allah razı olsun .Kaynanam meme kanseriydi ve uyuşturarak yapmışlardı .Bu arada över 3 4 ne demek bileğiniz var mı sizin .Doktora sordum zAten en kötü kansermiyim hatta dedim .Yok demedi ama orayı yoklamak gerekir dedi

tebrik ederim sizi. Nasil verdiniz 68 kiloyu? Buyuk bir basari bu

Allah sifa versin konu sahibi, korktuguna ugratmasin. İnsallah hayirli haberler alirsin.

Bazen insan en yakın kişilerden bile güzel söz duyamıyor ...Şimdi ise hiç tanımadığım insanlardan binlerce Bilgin oldu çok teşekkürler

Patalojiden neden korkuyorsun. Meme patolojinde uyuttuklarını nerden çıkardın? Daha yeni yaptırdım düşündüğün gibi bir işlem değilki. Acı falan yok ama bilmeyince insan strese giriyor. Rahimde aynı şekilde senden alınan parça mm boyutunda olacak. Sadece vajinana plastik açıcılardan yerleştirecek hepsi bu. Gelelim kansermiyim korkularına. Ben silikon taktırmak için gittim meme ultrasonu dedi yaptırdım herkesde olan kistlerden çıktı ama doktorlar rutine bağlamış hemen biyopsi diyor. Yaptırdım basit kist çıktı. Hiç karalara bağlama. İçini ferah tut korkma yaptır. Çok basit bir işlem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…