Kızlar çok sağolun Ya .Doktor Prof hiç Bilgi vermedi .33 Gündür kanamam vardı .Sadece smear ve patolojiden Sonra söyleyecekmiş .Biobsi istedi benden .Günlerdir ağlıyorum kansermiyim diye parça mı var diye .Daha hiç çocuğum yok maalesef zAten patolojiyi de veremedim anestezi yapmıyorlar canlı canlı .
E recete diye birsey cikti ya artik eczacilarda okuyamiyorValla en güzel eczacılar okuyor, bir eczacıya gösterin bence.
Cidden ha ne yazmış yav, imza denemesi gibi.
Canım çok sağol ben bugün hastaneye gittiğimde kanamam kesilmişti yerine hardal sarısı sarımsı akıntı geldi .Sonra tekrar leke geldi anlamadım .Patoloji anestezisiz mi oldunCanım benimde çok uzun yıllar önce 40 günü geçen kanamam olmuştu. Benden de parça alıp baktılar. Patalojiye gitti ve sonuç düzensiz proliferatif endometrium tanısı konmuştu. Yani düzensiz yumurtlamadan kaynaklanan kanamaymış. Ama sonra 68 kilo verdim adetim düzene girdi . İlla ki kanser çıkmıyo yani sonuç korkma.
E recete diye birsey cikti ya artik eczacilarda okuyamiyor
Ha o olabilir :)Yaşlıları okur belki :)
Yok canım bayılttılar. Doktorlar ona da kürtaj diyolar çünkü. Ama işlem bitikten yarım saat sonra eve gittik. Akşamına doğru da gayet iyiydim. Ağrı sızı akşama kadar kalmıyo. İlaç falanda yazmıştı bana doktor. Benimde azalan ve çoğalan bi kanamam olmuştu.Canım çok sağol ben bugün hastaneye gittiğimde kanamam kesilmişti yerine hardal sarısı sarımsı akıntı geldi .Sonra tekrar leke geldi anlamadım .Patoloji anestezisiz mi oldun