Ben Doktorum. Kazanmayın. Okumayın valla hayatınız biter. En son uni 1 de sinemaya gitmiştim 11 yıl önce.... Uzman doktorum
Bu kadarcik mi doktor var burdaseneye bende tip ogrencisi olursam tam olarak araniza katilirim insallah kazanamamaktan cok korkuyorum kadin doktor gordugum zaman hayran hayran bakiyorum ya :)
Canim insallah tip kazanirsin. Ama sakin tip gelmezse dis hekimligi yazayim deme. Sen sen ol dis hek. yazma bu hataya dusen o kadar cok insan taniyorum ki butun tip fak. adaylarina soyleme geregi duyuyorum.Tip en guzeli gercekten. P.S: deli gibi gecen staj sonrasindan kalan psikolojiyle yaziyorum
Ay canim ne guzel hayal ettigin seyi yasiyorsun su an insan istedigi seyi yapinca onun yorgunlugu bile guzel gelir ya :) Basvurularimi yaptim bakalim hayirlisiyla olur insallah 4 ayim var sinava. Hep tip yazdim zaten bir tane de mikrobiyoloji yazdim yedekte dursun diye :) dis hekimligi cok farkli bence biraz daha paraya duskun olanlar dis hekimligi tercih ediyor gibi geliyor bana ilgimi de cekmiyor acikcasi. Ay insallah buraya bende artik bir doktor adayiyim diye yazarim 6 aya kalmadan :) nasil ozeniyorum nasil :)
Canim insallah tip kazanirsin. Ama sakin tip gelmezse dis hekimligi yazayim deme. Sen sen ol dis hek. yazma bu hataya dusen o kadar cok insan taniyorum ki butun tip fak. adaylarina soyleme geregi duyuyorum.Tip en guzeli gercekten. P.S: deli gibi gecen staj sonrasindan kalan psikolojiyle yaziyorum
8 yıllık dr.um,çocuğum olsa asla tıp yazdırmam.Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?