• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor yada Doktor Adayları

• Konu Sahibi Konu Sahibi kördüğüm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kördüğüm

Ziyaretçi
:lepi:Eh artık çiçeği burnunda bir stajyer dr. olarak bu konuyu da ben açayım bariii...:sm_cool::sm_cool:[

.................zor bölüm :D

Son düzenleme:
yaa inş kazanırımda okurum tıbbı o kadar istiyorumki gerçi derslerin zorluğundan nete girebilirmiyim bilmiyorum :kahve:

Ben Doktorum. Kazanmayın. Okumayın valla hayatınız biter. En son uni 1 de sinemaya gitmiştim 11 yıl önce.... Uzman doktorum

ayyy hayranım bayan dr lara..........zor meslek ben yapamazdım iğne bile yapamam ben .......ama bi hayat kurtarmak paha biçilemez olsa gerek :) Allah yolunuzu açık etsin arkadaşlar başarılar ..........

Sağol tatlım ben bayanların en az tercih ettiği dallardan birinde uzmanlaştım :) Çoğu zaman tek bayanım .. Allahtan pratisyenler var :D

Hekime haklı..Kardeşi olarak söylüyorum hayatı yok gibi birşey ben bile en son onu ne zaman gördüm hatırlamıyorum :(

merhaba herkeseeee....

uzman ve bayan doktorların burada olmasına inanın çok sevindiim...
benimde nişanlım doktor adayı bu eylül ilk tusa girecek ve biz baya uzatmalı sözlü ve nişanlıyıız:) sizlere sormak istediğim birşeyler var yanıtlarsanız çok mutlu olurum inan çünki kabuslardayım:(
uzmanlığı ilk giriştemi kazandınız? kazanamayınca mecburilerde doğu ve batı görev süreleri nedir? ne kadar kötüsü çıkar acaba tahminiiii?
biz ailelerimizle istanbulda oturuyoruz ve artık 8 yıldır birlikte olduğumuz ve 1 senedir nişanlı olduğumuz için problemler artıyor. bu hafta ciddi olarak ekim sonu yani tustan 1 ay sonra düğüne karar verdik ve ne olursa olsun ist bi ev kuracağız. eğer ilk tusu kazanamazsa evimizin kapısını kitleyerek mecburi tayin yerine gideceğizzzzz:(
bildiğim kadarıyla yanlışta olabilir ama en fazla mecburi 2 yılmış oda batı olursa???? en kötü 2 yıl içinde ben gelir giderim ist. ailelerimize ama burda evim olur geldiğimizde kalacağımız diye düşündük...

tecrübelisiniz lütfen bana fikir verin... yasadıklarınızdan siz ne dersiniiz artık bununla kafayı yiyeceğim belirsizliği beklemek çok kötüü.. ne için diyoruum tüm bu gecen zaman neyin garantisi var diyoruum... ve evlilik uzatıkça artık biz yıpranıoruuz...
oyuzden müsait zamanınızda uzman arkadaslar cevap yazarsa seviniriiiim

herkese sevgileeeeeeer

Ahhh hayalimdeki meslek kadın dogum doktoru...
Hayata bir kez daha gelsem yapacagım tek meslek.
Aslında imkansız degil yasım cok genc istesem olabilir belki ama
Gözüm korkuyor kaydirigubbakcemile3

bana göre en ideal meslek
ama sosyal hayat bitme derecesine geliyormuş yaaaohaoldumsmile

sosyal hayatın bitme derecesine filan geldiği yok ya :) isteyene her türlü aktivite var

zor çok zor bir meslek ama bir okadar da güzel...bir dua, bir teşekkür, bir Allah razı olsun insana bütün yorgunluğunu unutturuyor....pişmanmıyım bu sorunun cevabını veremiyorum. eşimle hiçbir zaman sedanter bir hayatımız olmadı hep bir yerlere koştuk hep yetişmeye çalıştık hep yorgunduk.ikimizde doktoruz. şimdi iki tane meleğim var bütün günüm onlarla.mesleğe birsüre ara verdim ama gece rüyalarımda acili görüyorum formam üstümde nöbet tutuyorum hastalarıma koşuyorum ve çok mutluyum...tuhaf bir meslek ne onla oluyor nede onsuz. ama kızlarımın doktor olamaması için elimden geleni yaparım en azından bu ülkede....

kızlar ben de burdayım...
bence seçilen bölüme göre zorluk derecesi.
okurken de bazı stajlarda baya yüklenmek gerekiyor bir de tus zamanı
onun dışında hiç sinemaya gitmedim fln olayı size bağlı
hmm şöyle diyim öss zamanı hiç nefes almadan çalışan tiplerdenseniz tıp okursanız sosyal hayatınız olmıcak demektir :)
nedense nası başlarsa öyle gidiyor. ben gezmeden çalışamayanlardanım. gezme ödülümdür benim.
zaten erkek arkadaşımla görüşmeden olmaz! :)
o da doktor bakalım ileriki yaşamımız nası olucak çok merak ediyorum
ama birbirimize hasretiz resmen ve içimden bi ses ona doymadan ölücem diyor!

seviyorum ben mesleğimi yaaa :lepi:

zor çok zor bir meslek ama bir okadar da güzel...bir dua, bir teşekkür, bir Allah razı olsun insana bütün yorgunluğunu unutturuyor....pişmanmıyım bu sorunun cevabını veremiyorum. eşimle hiçbir zaman sedanter bir hayatımız olmadı hep bir yerlere koştuk hep yetişmeye çalıştık hep yorgunduk.ikimizde doktoruz. şimdi iki tane meleğim var bütün günüm onlarla.mesleğe birsüre ara verdim ama gece rüyalarımda acili görüyorum formam üstümde nöbet tutuyorum hastalarıma koşuyorum ve çok mutluyum...tuhaf bir meslek ne onla oluyor nede onsuz. ama kızlarımın doktor olamaması için elimden geleni yaparım en azından bu ülkede....

ne kadar ortak noktamız var:)) ben de ikiz annesiyim, biz de karı koca doktoruz, ben de ikizlerle birlikte mesleğime bir süre ara verdim ama o arada bir oğlum daha oldu:)) 3 erkek çocuk:) 3 yıl oldu döndüm tekrar. ben de sizin gibi mesleğimin manevi doyuruculuğunu çok seviyorum. ve gerçekten burada doktor olmak çok zor:59:

Back