İnanin ben de çok çekiniyordum doktor bir de adetliyken bakmalıyım daha net bilgi veririm dedi yok dedim baktıramam ama sonra dedim ki anne olmak istiyorsam ve bakılması gerekiyorsa baktıracağım ne kadar zaman kaçabilirim ki . Ki hiç acıtmıyor yanı bir his oluyor evet ama kesinlikle acı değil . Çıkınca dedim ki korkmayın baktırın diyeceğim .
İnanin ben de çok çekiniyordum doktor bir de adetliyken bakmalıyım daha net bilgi veririm dedi yok dedim baktıramam ama sonra dedim ki anne olmak istiyorsam ve bakılması gerekiyorsa baktıracağım ne kadar zaman kaçabilirim ki . Ki hiç acıtmıyor yanı bir his oluyor evet ama kesinlikle acı değil . Çıkınca dedim ki korkmayın baktırın diyeceğim .
Doktorum özellikle adetliyken bana da bakmak istemişti, yumurtalık rezervimi o dönemde görmek istedi çünkü. Hiçbirşey anlamıyorsun yani ben anlamadım şahsen ne ağrı oluyor ne acı. Tabiki rahatsız tedirgin edici bir his, ama asla acılı değil.
Hanımlar jinekolojik muayeneden bu kadar çekiniyorsanız doğum nasıl yapacaksınız :)
Ben de çekiniyordum korkuyordum eskiden ama yapacak birşey yok doktor görmek isteyince. Aksi takdirde yardımcı olamazlar değilmi?