Vajinismus geçmişi olan biri olarak söylüyorum bunu alttan muayene acıtmıyor.Hele ki alttan ultrason ise hiç acı yok,spelukumda baskı hissi var bu doğru ama yine acı yokNiye baktiricaktiniz?
Neden bakmak
Vajinismus geçmişi olan biri olarak söylüyorum bunu alttan muayene acıtmıyor.Hele ki alttan ultrason ise hiç acı yok,spelukumda baskı hissi var bu doğru ama yine
Daha önce hiç bakilmadim polikistik over oldugu soylendi devlet hastanesinde tekrar özele gidip görünmek istiyorum hamde bebek için
Daha önce hiç olmadım bazı söylentileri de duyunca cesaret edemedimNeden korktun
Ne gibi söylentiler ne olcakki.Daha önce hiç olmadım bazı söylentileri de duyunca cesaret edemedim
Ağrı olduğu söylendi bende baktırmak istemedim ama şimdi kararım değişti sürekli adet düzensizliği var çocuk istiyorum fakat olmuyor alttan bakmaları fayda gösterirmi bilmiyorumNe gibi söylentiler ne olcakki.
Teskkur ederim :)Yurtdısında gebelik 5 aylık plana kadar alttan bakılıyor. Ve normal.. Acıtmıyor :)
Ağrı falan yok kafana takma. çocuk istiyosanda karından bakmayla olmuyo, yani mecbursunAğrı olduğu söylendi bende baktırmak istemedim ama şimdi kararım değişti sürekli adet düzensizliği var çocuk istiyorum fakat olmuyor alttan bakmaları fayda gösterirmi bilmiyorum
Evet 8 aylık evliyim fakat olmuyor adet gecikmesi şikayetiyle gittim hastaneye ilk önce yumurtalık da kist olduğu soylendi ilaç verdi adet sökdürecek dedi ama hic bir faydasını görmedim tekrar özelden bakılmak istiyorum inşallah faydasını görürüm dönüş yaptığınız için teskkur ederimAğrı falan yok kafana takma. çocuk istiyosanda karından bakmayla olmuyo, yani mecbursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?