Doktor vajinadan bakmak istedi.

Mavim25

Küllin min indillah
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
2.868
10.274
208
Arkadaşlar doktora gittim alttan bakmak istedi korktun cesaret edemedim daha önce baktiran varmi

Niye baktiricaktiniz?

Yurtdısında gebelik 5 aylık plana kadar alttan bakılıyor. Ve normal.. Acıtmıyor :)

Vajinal ultrasonda bişey yok ki. Daha ner sonuçlar verdiği için doktor istemiştir. Başlık bi tuhaf.

Ne gibi söylentiler ne olcakki.
Ağrı olduğu söylendi bende baktırmak istemedim ama şimdi kararım değişti sürekli adet düzensizliği var çocuk istiyorum fakat olmuyor alttan bakmaları fayda gösterirmi bilmiyorum

Ağrı olduğu söylendi bende baktırmak istemedim ama şimdi kararım değişti sürekli adet düzensizliği var çocuk istiyorum fakat olmuyor alttan bakmaları fayda gösterirmi bilmiyorum
Ağrı falan yok kafana takma. çocuk istiyosanda karından bakmayla olmuyo, yani mecbursun

Ağrı falan yok kafana takma. çocuk istiyosanda karından bakmayla olmuyo, yani mecbursun
Evet 8 aylık evliyim fakat olmuyor adet gecikmesi şikayetiyle gittim hastaneye ilk önce yumurtalık da kist olduğu soylendi ilaç verdi adet sökdürecek dedi ama hic bir faydasını görmedim tekrar özelden bakılmak istiyorum inşallah faydasını görürüm dönüş yaptığınız için teskkur ederim

Çok normal birşey ve jinekolojik muayanenin bir parçası. Bence baktirin çekinecek birşey yok

Başlık bi tuhaf konu sahibinin yorumları bi tuhaf.
Gerçekmisin diyesim geliyo

Allah aşkına doktora gidiyosun belliki bi prblemin var göstermeden çıkıp gidiyosun..niye gittiniz o zman ? Acısın acımasın utanın utanmayın prblem nerdeyse oraya bakacak değilmi..gözün ağrırsa gözüne bakar kulağın ağrıyosa kulağna..

Pardon ama bir kadin hastaliklari ve dogum doktorunun nereden bakmasini nasil muayene etmesini bekliyorsunuz ki?
Milyarlarca kadin boyle muayene oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…