• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor ultrason muayanesinde cok bastırıyor aciyor bebege zarar verir mi?

damlaainkorea

NE ÖNEMI VAR? Evren seni seviyor sen yeter ki inan
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
852
642
103
Sjjxxj bebege zarar vermediği kesin ama benim canım gerçekten sonradan çok acıdı ya 😃😃

Son düzenleme:
Doktor çok bastırıyor karnıma bebege zarar verir mi 🥹
Yok yahu :) bebiş kaç kat deri altında amniyon sıvısı içinde:) bir şey olacak olsa bizim organlara olur :) o kadar yatıp kalkıyoruz yürüyoruz eğilip doğruluyoruz oturuyoruz bir şey olmaz ultrasonda:) gitmeden evvel bir şeyler ye ki uyanıp hareketlensin , kıpırdasın diye dürtüyor 😁 hamilelik ilerleyince sen de dürtersin kıpırdadığında veya kıpırdamadığında korkma bir şey olmaz😁😁

Yok yahu :) bebiş kaç kat deri altında amniyon sıvısı içinde:) bir şey olacak olsa bizim organlara olur :) o kadar yatıp kalkıyoruz yürüyoruz eğilip doğruluyoruz oturuyoruz bir şey olmaz ultrasonda:) gitmeden evvel bir şeyler ye ki uyanıp hareketlensin , kıpırdasın diye dürtüyor 😁 hamilelik ilerleyince sen de dürtersin kıpırdadığında veya kıpırdamadığında korkma bir şey olmaz😁😁
Valla kahve bile içtim açmıyor bebisim😃

Doktora sordunuz mu çok bastırıyorsunuz bu normal mi ya bebeğime bir şey olursa diye. O mutlaka size açıklayıcı bir cevap verirdi çünkü sabırla 😂
😃 Ya ağrım oldu sonrasında ondan kaynaklı. Sabır derken? Burada istediğimizi soruyoruz çok akıllı iseniz görmezden gelin cevap vermeyin bu kadar basit.

Valla kahve bile içtim açmıyor bebisim😃
Aman sağlıklı olsun da bir sonrakine öğrenirsin bazen inat oluyorlar 41 hafta boyunca ben benimkinin yüzünü asla görmedim eli ayağı kolu vardı kafasını döndürdü arkasını döndü asla görmedik:D doğunca çok şükür gördük🤣
Detaylı ultrasonda görürsün en kötü 😁 sen alışverişte alacaklarını beyaz veya nötr renklerde yap öğrenince kalanını ona göre alırsın 🌸

Aman sağlıklı olsun da bir sonrakine öğrenirsin bazen inat oluyorlar 41 hafta boyunca ben benimkinin yüzünü asla görmedim eli ayağı kolu vardı kafasını döndürdü arkasını döndü asla görmedik:D doğunca çok şükür gördük🤣
Detaylı ultrasonda görürsün en kötü 😁 sen alışverişte alacaklarını beyaz veya nötr renklerde yap öğrenince kalanını ona göre alırsın 🌸
Doktorum 3d gösteriyor siyah beyaz olarak gösteriyor benim ki kenetlemis kendini 😃 ya tabii canım sağlıklı olsunlar yeterli 🩷🩷🌸🥰🌸

😃 Ya ağrım oldu sonrasında ondan kaynaklı. Sabır derken? Burada istediğimizi soruyoruz çok akıllı iseniz görmezden gelin cevap vermeyin bu kadar basit.
Burada istediğinizi soramazsınız yazmış mıyım ?
Ben çok akıllıyım siz değilsiniz yazmış mıyım?
İşte zaten "sabır derken ? " sorunuzun cevabını kendiniz vermiş oldunuz 😉

Bu kadar basit olan milyonlarca hamile kadının ultrasonda bebeğine bakılıyor olması ve doktor bastırdığı için bebeklere bir şey olmuyor olması. Ancak siz belli ki çok evhamlı bir yapıya sahipsiniz bana laf sokmaya harcadığınız çabayı kendinize sakin olmayı makul olmayı telkin ederken harcayın doğumdan sonra ihtiyacınız olacak çünkü 😂👍👍

** Doktor değiştirmek de bir başka seçenek belki o çok bastırmaz bu kadar basit yani 😂

Aşko doktor için sabr kelimesini kullanmış yani doktor sabırla cevap verirdi demiş bunu söylemesinin sebebi de bence Doktorlar bu tür sorulari biraz tuhaf bulduğu için olabilir zaten zararlı olsa asla yapmazlar ben hamile olmadığıma rağmen ağrı hissediyorum çok normal yanlış anlama olmuş yani:))

Benim ikili taramada bir taraftan bastırıp diğer taraftan eliyle göbeğimi sarstı ki bebek pozisyon değiştirsin. Hiç demedim acaba zarar verir mi? Zarar verecek olsa doktor sıfatlı biri niye yapsın değil mi?

Aşko doktor için sabr kelimesini kullanmış yani doktor sabırla cevap verirdi demiş bunu söylemesinin sebebi de bence Doktorlar bu tür sorulari biraz tuhaf bulduğu için olabilir zaten zararlı olsa asla yapmazlar ben hamile olmadığıma rağmen ağrı hissediyorum çok normal yanlış anlama olmuş yani:))
Normalde bende böyle sorulara gülerdim insanin anne olunca koruma iç güdüsü devreye giriyor yoksa doktorun bastirmasinin bende zarar vermeyeceğini az çok tahmin ediyorum sabahın köründe doktor dönüşü yazdım bu soruyu 😃😃😃😃

Benim ikili taramada bir taraftan bastırıp diğer taraftan eliyle göbeğimi sarstı ki bebek pozisyon değiştirsin. Hiç demedim acaba zarar verir mi? Zarar verecek olsa doktor sıfatlı biri niye yapsın değil mi?
Ya doktorun zarar vermeyeceğini bende biliyorum. İlk hamileligim olduğu için üstümde panik var. Siz demedi iseniz ne mutlu

Normalde bende böyle sorulara gülerdim insanin anne olunca koruma iç güdüsü devreye giriyor yoksa doktorun bastirmasinin bende zarar vermeyeceğini az çok tahmin ediyorum sabahın köründe doktor dönüşü yazdım bu soruyu 😃😃😃😃
Yoo haklısın sorabilirsin bı de ilk olunca temkinli olman çok normal sabırla o çift çizgiyi bekliyoruz aylarca yıllarca aklına takılan her hangi bi şey olursa sorman gayet normal sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊🤲

Yoo haklısın sorabilirsin bı de ilk olunca temkinli olman çok normal sabırla o çift çizgiyi bekliyoruz aylarca yıllarca aklına takılan her hangi bi şey olursa sorman gayet normal sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊🤲
Sagolasin canım benim🥰 valla herkes kendini çok zeki sanıyor, biz de biliyoruz neyin ne olduğunu da insan tecrübeli annelerden duyup rahatlamak istiyor. Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inşallah, Allah razı olsun

Sagolasin canım benim🥰 valla herkes kendini çok zeki sanıyor, biz de biliyoruz neyin ne olduğunu da insan tecrübeli annelerden duyup rahatlamak istiyor. Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inşallah, Allah razı olsun
Ne demek🥰 ben tecrübeli anne değilim anne adayıyım tecrübem yok şu an mantıklı düşünebilirim bu tür konularda ama eğer hamile olursam mantığı bir köşeye bırakmış olabilirim 😂 çünkü istemsizce olan bir şey bence annelik içgüdüsünden kaynaklı, hormonlardan da kaynaklı olabileceğini de düşünüyorum çünkü hamilelik hormonu duyguları biraz daha aşırı yaşamak bence
ki zaten öyledir daha çok duygusal daha çok endişeli yasamak düşünmek bunlar gayet normal yani yoksa sen de biliyorsundur neyin ne olduğunu o yüzden bence kimse kimseyi yargılamamalı

Back