Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar saat gelmıs cıkıyorum ben aksam mısafırlıge gıtcez esımın dayısına ordan donuste gorebılırsem bır bakarım sızlere:79:
yok hayatım hani bebeği eve getirdiğimizde doktorların ısrarla göbeği düşmeden yıkamayın demesini dinlemeden yıkamak için uygun ortamı hazırlıyoruzya o sırada önce tuzlayı sonra ballayı yıkanır bebek
öyle yapış yapış kalmıyorranacım güle güle canım iyi gezmeler
esincim bende accık yemek yapiyim, gelirim yine...
öpüldünüzzzz![]()
tmm hayatım kolay gelsin sana ben yyaptım yemeğimide salatamıda kocişimi bekliyoruz özledimde laf aramızda![]()
kız ben doğumu o logusa geceliği varken yaptırıyorlar sanıyorumsağol hayatım çok teşekkür ederim
ayyy canım ne kadar düşüncelisin bizim için ne arayıp bulmuşsun buda çok güzelmiş kolları benimki gibi önünün açıklığıda altınada adanın dediği gibi hasta bezi koyuluyor canım malum herkezin kanaması bir olmaz kiminin az kiminin çok
canım sen evden hastaneye giderkeni mi diyosun eğer öyleyse normal kıyafetinle gidiceksin orda zaten sana bebeğin cinsiyetine göre elbise gibi bişe giydiriyolar doğumdan gelince bir süre öyle kalıyosun sonra kendine gelince mesela sezaryensen uyuşuluğun geçince hem hasta bakıcı hemde ailen yardımıyla pijamaları giydiriliyor
bende kan hapi ve elevit kullanıyorum onu merak ettim canım 13haftada bıraktık folik asidi
40 gün boyunca mııgelene ikram edilir, valla burda bazıları yakınlarına haber veriyor yani tek tük gelmesinler hepsi toplu gelsinler diye, o zaman ikran ediliyor, sonra mevlüdü okunuyor hediyelerini verip gidiyorlar, birde mevlütsüz yapan var gelmek isteyenler geliyor, tuzlama ballama bizde de yapılır batıl geliyor bana da ama kimi görsem mutlaka tuzla diyorlar, ilk çocuğumu tuzlamadım o kokar kardeşini tuzladım o kokmaz diyenleri baya duydum canım, annemde tuzlamayı pek iyi becerir zaten, o halleder artıkadacım lohusa mevlüdünü sormuşsun hayatım isteye bağlı yapılıyor o doğumdan hemen sonra kaynar yapılır bizim burda gelen misafirlere ikram edilir 40 çıkana kadar gelenlere ikram edilir yada 2ay felan sürer yani
bebeğin ve annenin 20sinde yarı kırkı çıkar 40dada kırkını çıkarırlar bebek doğunca bi güzel tuzlanır ballanır şimdilik aklıma gelenler bunlar
yıldız uyuyakaldı heralde bişe demeden gitti
canımcım evet kızlarda demiş zaten kendini çok yorma, bel titreşim aletleri falan da kullanma olurmu şekercim. Tuzlama işi mi artık yoksa yapı meselesimi anlamadım bende canım, bende hiç kokmam annem tuzladım da ondan der, bilmiyorum artık.yıldızcım demekkı uyuttu yıne senı uykucu prenses hıhh bak ısımde arıyorduk bu olabılır
uykucu prenses nasıl?
fıtnese yazılacagım yapacagım da cok agır seyler yapmam canım
evet bende tuzlamayı bılıyorum kokmasın dıye tuzlamıslar benıde gercekten de terım hıc kokmaz ama kardesım kokarhalbukı onuda tuzladılar demek ıyı yapamamıslar
ballamayı duymadım ama esıncım nasıl olur tatlı olsun dıyemı ?
ay arkadasım ben sızın ıcın herseyı arastırırım sız sımdı ıkı canlısınız yorulmayın o yuzden ben arastıryoum ınsanlar bızım mınıkler teyzelerının kıymetını bılır![]()
ayy deliler gibi uyuyoruz sorma kuşum yaaa, otururken bile uyuma potansiyeline sahibim artık![]()
pipisi olursa görürsün uykucu prensesiadanın dediği gibi üstünüze işer sonra karışmam haaaa
bende tuzlamayı biliom ama ballamayı hiç duymadım, esin anlat bakiyim kuzummm o neeee
ah cnm benm, sen araştırıp getirion biz bakıp beğenioruz, saol, ellerin dert görmesin bitanem
ahh bilmezlermi kıymetini kuzum, hissediolar onlarda teyzelerini
![]()
Valla önce benim elma kurdum işeyecek hepinizin üstüne,çocuma kız dediniz
sanada kız diyoruz bakalım artık oda mı işer üstümüze
sende uyudun demek canım ya, bende uyumuş kalmışım, uykucu prenses mi koydunuz adını
![]()
allah seni bildiği gibi yapsın ada beni iyi güldürdün vallaorda gecelik gibi bişe veriyolar canım ablam doğum yaptı ya ben ordan az çok biliyoruz tecrübem var ona pembe giydirmişlerdi kızımız olduya
40gün felan belki daha fazla bile verildiği olur canım zaten hazırlayıp dolaba koyarlar gelene göre kaynatıp cevizini döküp ikram edilir bitince tekrardan yapılıp koyulur dolaba
benm annemde tuzlama ballama işini iyi yapıyor canım dediğin gibi batıl ama ne kaybederizki yapılsa bende kokmam öyle tuzlanmışım annemde der ben hepinizi tuzladım diye
sendemi uydun canm valla benimde biraz vardı ama bu ara gece ukusunda zorlanıyorum gündüz uyusam hele hiç uyuyamam heralde gece
kızlar amma yazmışsınız bu tuzlama ve işeme meselesi hakkında.beni tuzlamamış annem ama bende kokmam hiç.alakası yok bence.yıldızcım uykucu prenses iyi olmuş.ama belkim erkekse genel bi isim olsun uykucu şirin olsun adı bence.
bu arada yarın ben köye gidiyorum kayınvalidemlere.pazartesi ancak geliriz sanırım.izmir işide salı olacak galiba.kociş iş yeri pazartesi yoğun oluyor salı gidelim dedi.sanırsam çarşamba günü ancak gelebilirim buraya.belki narın haberini alırım gelince.hadi hayırlısı.hadi şimdilik hoşçakalın.
herkeslere günaydın hayırlı cuma günleri olsun inşallah tüm dualarımız kabul olur ınsallah canlarım
eee aksam tuzlama meselesı devam etmıs
yanı tuzlayın ne kaybedersınız kı canlar asyacım sende kayınvalıdene gıdıyormussun gule gule gıt gule gule gel sekerım kayınvalıden gene bırsey derse takılma dedıklerıne tamam mı kuzum
yıldızcım sen nasılsın canım?
günaydın canlarım cumanız mübarek olsunnn Allahım şu günde edilen dualarımızı kabul eder inşallah
ben çıktıktan sonra tuzlamadır ballamadır bişiler konuşmuşsunuz hiç duymadım böle şeyleri![]()
günaydın canlarım hayırlı cumalar olsun
yıldızcım bende başlarda uyuyordum hayatım ama bu ara gece uykumda zorlanma yaşıyorum hele gündüz biraz uyursam dahada zor oluyor benim için gece sürekli eşimi uyandırıp sohbet ederim canım sıkılır çünkü uyuyana kadar garibim sabah hatırlamaz bilebelki buda dönem dönemdir çünkü başlarda bende uyuyordum
ranacım evet hayatım söylememe gerek yok annem yapar zaten yapsın ne kaybedecemki tuzla kokmasın ballada bal gibi olsun benim paşam kızları koştursun peşinden babası gibi yakışıklı olsun![]()
günaydın güzellerherkese hayırlı cumalar, dualarımız kabul olsun inş
herkes iyimi bakalım????
günaydın canım, amin inşsen nasılsın hayatım?
günaydın canlarım hayırlı cumalar olsun
halevcim sen bir gemişsin sonra kaybolmuşsun bugündemi çok yoğunsun demek sen duymadın bu tuzlama ballama işini sen yapmak istersen miniğin biz bilenler sana anlatırız
günaydın güzellerherkese hayırlı cumalar, dualarımız kabul olsun inş
herkes iyimi bakalım????
günaydın cnm, ballayıp tuzladık akşam bebeleriben iyiyim walla sen nasılsın kuzum, izin alabildin mi yarın çalışmamak için???